T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el? (beszélgetés)
Harmadik het harmadik nap teljesitve . Lower focus volt .Kicsit csuszasban vagyok, mert nem is het elejen kezdtem az egeszet , meg egyszer- ketszer kimaradt egy alkalom. Es en nem duplazok egyenlore...
Nekem nem fogyas a cel, hanem feszesedni , megis masfel kilo minuszban vagyok :) Formalodok is szepen ...
Gondolom ez a ch megvonasnak is koszonheto .
Sokkal jobban erzem magam miota csinalom, pedig elotte bringaztam sokat , egyaltalan nem idegen tolem a sport , de ez sokkal hatekonyabb minden porcikamat megdolgoztatja :)
Te hogy erzed magad ? Mi a celod a tornaval ?
Szep estet :)
Hello! Valaki csinálja most az alphat?
2 hetet lenyomtam. Aztán 1 hét szünet, mert kiküldetésen voltam, nem tudtam csinálni :(/azért vittem magammal, hátha....de nem volt rá lehetőség) Most elkezdtem a újra, a 2. hétnél járok. Diétázok amúgy is, de ez nagyon megdobta a fejlődésemet!
Sziasztok! Most találtam a fórumra. Próbálok visszaolvasni. Én még csak a második héten tartok. A cardiot egész jól végig csinálom, de az erősítés csak szenvedés. :/
Tudom, hogy még messze van de valaki meg tudná mondani, hogy a gamma részt honnan lehet letölteni?
A diéta része nincs meg esetleg magyarul?
Köszi előre is.
Újrakezdés 09.05....
Induljon a t25 alpha buli:)))
Szia, én újrakezdtem, az első héten vagyok túl. Év elején màr megcsináltam bár akkor a gammát kihagytam.
Te elkezdtem már?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le? Kinek milyen módszer hozott eredményeket?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Szedett valaki Szűztea+ C.L.A. Max-ot? Milyen eredményel?
- Naponta, vagy kétnaponta 20-25perc futással milyen eredményeket érhetek el?
- Kombucha teáról tudtok információt adni? Használta-e már valaki? Milyen eredményei voltak?
- Fogyott valaki valamilyen fogyiporral? Például dm-es tejsavó por? Eredmények?