T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el? (beszélgetés)
Látom nem nagyon jár már erre senki....de azért én írogatok ide...
Szóval elkezdtem hétfőn a 2. hetemet, hát még mindig nem tudom végig csinálni a 25 perceket, de úgy érzem fejlődök: már nem az első 2 percben fulladok ki, hanem az 5-dikben:)
Na most komolyan, még mindig nagyon tetszik a program, alattunk lakó még nyaral, így szabadon ugrálhatok.
Az a tervem, ha végzek az első 5 héttel, megcsinálom újra és a bétára csak akkor megyek át, ha az alfát végig tudom nyomni teljesen. Belenéztem a béta speed2-be, hát ez a Shaun egy "állat", nagyon kemény!!!
Azért írhatna valaki, aki végigcsinálta a T25-öt...
Hú....most végeztem a péntekre előirt cardio+lower focus-szal...hát nekem nagyon kemény volt...
kb. fele intenzitással tudtam csak csinálni, sőt olykor-olykor a könnyített változattal. A combjaim olyanok mintha betonból lennének, a végén már alig tudtam felemelni őket.
Tényleg ettől nem lesznek nagyon vastagok a combok? Én amúgy is combos-fenekes vagyok.
Sziasztok!
Hétfőn elkezdtem a t25-öt és nagyon tetszik, igaz kivagyok tőle, van hogy meg kell állnom lihegni...de egyenlőre lelkes vagyok.
Ami kissé aggaszt: panelbe lakom és szinte végig ugrálni kell. Szerintetek az alattam lakó ezt mennyire hallja?
Most nyaralnak azt tudom, szóval még van pár napom amíg gond nélkül csinálhatom, de utána nem tudom mi lesz.
Van itt olyan aki szintén panellakó és ilyen edzést csinál otthon?
Köszi, már meggyógyultam!Kezdem magam összeszedni.:)
A bétával folytatom. Már nincs értelme az alfából lemaradt két alkalomnak nekiugrani. :)
Ügyes vagy! Csak így tovább!
Nekem is van valami a gerincemmel, deréktájon, de pár éve elmentem kipróbálni a powe r plate-t, és pár alkalom után elmúlt a derékfájásom, amit előtte az edzőteremben szedtem össze. Pedig nem is mondtam az edzőnek, szóval semmi célzott gyakorlat nem volt... Számomra is rejtély, de lekopogom, azóta olyan erősen soha nem jött vissza. Pedig mostanában se időm/pénzem p.p.-re járni, ezért is vagyok itt a T25 fórumon :))
Jelentem, megcsináltam!!!! :) Végignyomtam a 18hetet :) Jutalmul mehetek holnap reggel gerincröntgenre, mert sajnos a derekam továbbra is nagyon fáj :(
Mondjuk ha tudjátok, ezt megmagyarázhatnátok nekem... Amikor tornázom, semmi bajom, viszont éjszaka és ha többet ülök/állok akkor iszonyatosan fáj. Ötlet?
Belenéztem a max30ba, első ránézésre gyorsabbnak és megerőltetőbbnek tűnik.
Sajnos csúszok az insanitys beszámolóval mert egy rossz mozdulattól beállt a derekam :(
Sziasztok,
Mi ez a T30?Még nem hallottam róla, csak az új Insanity Max 30-ról tudok.
A FocusT25 után szerintem simánmehet az iInsi.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le? Kinek milyen módszer hozott eredményeket?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Szedett valaki Szűztea+ C.L.A. Max-ot? Milyen eredményel?
- Naponta, vagy kétnaponta 20-25perc futással milyen eredményeket érhetek el?
- Kombucha teáról tudtok információt adni? Használta-e már valaki? Milyen eredményei voltak?
- Fogyott valaki valamilyen fogyiporral? Például dm-es tejsavó por? Eredmények?