Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
21.00-kor!
(ez lemaradt)
Ezek szerint az életben is ilyen furmányosan jópofa :) Azért mindig megmondja a frankót, meg rátapint a lényegre. Még a hangját is bírom. Illik hozzá.
Ma este!!
Amúgy ma este!!!:) Mikor is? 9kor, vagy 9:30kor?
Remélem, hazaérek az elejére.
:DDD
Nekem meg mikor Lynették gyerekeire kellett volna vigyázni, de Lynette nem akarta, merthogy öreg(ez még az eleje felé volt). És ott nyomta először a hülye dumáit.:)
Amúgy annyit tudok vele kapcsolatban, hogy meghalni tutira nem fog a szerepe szerint. Mert a f.könyv író megállapodott vele, hogy tutira nem nyírja ki, mivel nagyon sok sorozatban és filmben játszott, ahol mindig meghalt, és már elege van belőle.:)
Hogy máshogy kiíródik-e, azt nem tudom, de meghalni nem fog.:)
Ja, jópofa mami Mrs M.
Emlékeztek, mikor dumált a férjéhez a fagyasztóba?
Nem tudják. Ők elindultak oda, a doki meg ide.
Nem ismerik, így ha látták is, nem tudták, ki az.
Majd gondolom ott valakit kifaggatnak, és megtudják, hogy Széplakra ment. Furmányos banyák ezek.:D
Szerintem Jacksonnak majd egyszercsak összeáll a kép, hogy onnan látta Dave-t kijönni. Csak gondolom még kicsit borzolják az idegeinket :))
Remélem a két nyanya rájön, hogy a doki szőrén szálán eltűnik, és akkor könnyebb lesz beazonosítani a holtestet is! Ekkor tutira lebuktatják Dave-ot! Remélem addig Mike-ot nem kínozza meg nagyon.
Hát, ha elkezd gyanakodni, akkor szemtanú. Mert látta azt a pöcsöt a raktárban. De gondolhatta azt is, hogy ő is a wc-t kereste, vagy piát, vagy mit tudom én. Szóval nem gyanús neki.
De remélem, valahogy szóba kerül, és beköpi, hogy ott volt a raktárnál.
Az meg majd kiderül, mit akar Mike-tól.:)
Én nálunk nézem magyaron a TV-ben...
És arra senki nem reagál semmit, hogy Jackson a szemtanu? Hisz Dave azért zárta be a WC-be, mert látta, hogy ő jön ki a raktárból...(vagy esetleg ezt a múltkor kibeszéltétek csak én nem lapoztam addig vissza?)
... és milyen elszámolnivalója van Mike-kal? Az meg most a testvéreként fogja szeretni ezt a "vadállatot"?
Latod? Milyen hasznos ez a forum :)
Vegre valami normalis idopontra kerult.
Nem tudom. Semmit nem mondtak most róla? Hol van? Vagy mi van vele?
Mert elég komoly balesete volt (az életben), és akkor jó hosszú időt kihagyott a forgatásból.
De most nem volt arra utaló jel, hogy eltűnne, nem?
Hello mindenkinek!:) Üdv. köztünk csajok!:)
Én tv-ben nézem a magyar verziót.
(aki esetleg előrébb jár, vagy vannak infói, légyszi csak kérésre, és priviben ossza meg a többiekkel, oksa?)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.