Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Készüljetek csajok! Ma este az utolsó...:((
Kisrigó, a tv-műsor szerint a Rúzs lesz. A SzF helyén.
Jaj, tudom...rá gondoltam.
Sajnálom, hogy kiírják a sorozatból.
Áhh...elolvastam én is:
"A tv2n Május 19.én végetér a sorozat vetítése, az 5.11. - Otthon, Rémes Otthon c. epizóddal. Az 5. évad Szeptemberben folytatódik majd Magyarországon."
Szóval holnap lesz az utolsó rész....áááááááááá....
:((((((
On:
Ritkó, ezt a jövő hetes dolgot honnan vetted??
Off:
:) és :(
Nálunk már marha régóta nem nyomják a Grace klinikát. De hogy miért....??! Pedig jó lenne már.
Igen. Ma letöltöm az utolsó két részt de nem nézem meg mert a felirat még nincs kész. Azt mondták hogy csak 5 évad lesz mégis lesz hatodik is. Biztos mert olyan sikeres. Így vana grace
klinikával is. Annak is most lett vége.
SPOILER
Izzie bőrrákos és a hatodik évad elején meghal, de előtte Alexel összeházasodik. Ezt muszáj volt leíronm mert nem bírtam magamban tartani. DE ez úgyse született feleségek.
Hú, akkor te sokkal többet tudsz, mint mi :))
Örülök, hogy folytatják. Hiányoztak volna nagyon.
Az 5. évad 10.része.
Eredeti címe: A Vision's Just a Vision
Amerikai vetítése:2008. december 7.
Látomások alcímmel nálunk vetítve:2009. május 12.
Biztos, hogy nem, az nagyobb fiú volt. Legalábbis én úgy láttam. Dave-nek meg lánya volt ezek szerint. Meg valamit a börtönben csinált Mike, vagy nem erről volt eddig szó?
Bree tényleg aranyos volt, én birom ezt a dilis meleg párost is. Nagyon infantilisek.
Nagyon édesek voltak Carlosék...megható...Kár, hogy nem mutatták, hogy táncol...de Bree is "ari" volt.
Rohadék Dave!Oh szegénkéM!!! A végén még sajnálni fogjuk! Mike, Mike, mit tettél már megint?
Én meglepte egy ruhával, mert látta, hogy szegénynek csak egy pár agyonhasznált cipője van és a ruha- meg ékszerkészlete is jelentősen megcsappant.
Húúú, mikor azt mondta, hogy el fogja adni az óráját, akkor Gabi bevallotta, hogy azt már eladta, amikor beszakadt a tető. Nagyon aranyosak voltak.
Ja, meg azon röhögtem, hogy leesett az asztalról.
Én tudom ezt a szálat, úgyhogy nem nyilatkozok.:) (itt)
Én is megkönnyeztem őket.:) Főleg azt, mikor Carlos sírva ölelte a lányokat, aztán Gabit is.
Uh, szóval a felesége, és a lánya meghalt.
Vajon tényleg Mike miatt?
Én Gabit és Carlost megkönnyeztem. Hihetetlenül aranyosak :)
Hazaértem az elejére.:) Pont beestem, mikor kezdődött.
Szőke görényünk körül bonyolódnak az események...
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.