Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Itt a link, ezen el tudod olvasni.
Sziasztok!
Ma én is mérlegeltem fogytam 1,6 kg-t az utolsó mérés óta, én vagyok legjobban meglepődve, mert hétvégén sütiztem is. Nem baj, én ennek csak örülök! :) Eddig pont 7,5 kg a fogyásom január óta.
Hogy vagytok? Itt esik valami hószerűség, blááá, már nagyon nem hiányzik! tavaszt szeretnék!!!
szia :)
nagyon ügyes vagy.. :)))))
szia :)
hajrá, mindjárt itt a tavasz.. :) nem szabad feladni.. :)))
Sziasztok!
Örülök hogy kezdenek visszatérnia többiek is!
Lányok ma mázsáltam és 64,9 kg!! Hát majd kiugrottam a bőrömből örömömben. Csinálni kell!!!!
Halihóóóó!
Visszatértem!
Panna33!Nagyon ügyes vagy!GRATULÁLOK a -7 kilódhoz :-)
Bár én is ott tartanék.
De sajnos én mostanság nem tartottam a diétát, mert ugye jöttek a lelki gondok és azok is éhesek voltak, muszály volt enni helyettük is :-)De azért tornázni jártam!
De már megint erősen gondolkodom, hogy belevágok!Barátnőmtől kaptam vmi csodateát, ami elvileg fogyaszt, elkezdem azt inni+diéta+torna.Hátha segít!
sziasztok!
Két napja áttértem az lépegetőgépre. Most a talpamban is izomláz van...:) Tornázok ám gőzerővel és vigyázok is a kajálással, csak nem mindig írok:) Most tartok -7 kg-nál:D Még 3 és kapok magamtól egy orchideát:D
Sajnos legalább 3 orchidea kellene, de inkább 4...
Köszönöm, köszönöm, köszönöm,....
Ma korán alszunk mert mindkét gyerkőc elfáradt. Szerintem fogytam ott is mert végig rohangáltam a törpilla után :)
Morca: mi ez a két nap torna kihagyás??????
Jelentem nem ettem egy falat sütit se. Amit vittem azt sem kóstoltam meg! Apa is tegnap azt mondta hogy "ugyse bírod ki..." Hát csakazértis!!! :)))
Néhány meg is dícsértek....úgyhogy ez akkora erőt adott.
Morca: Te amúgy Norbizol vagy csak odafigyelsz a kajcsira + torna?
Valaki itt említette a zumbát. Egyet kipróbálok, nagyon tetszik. (Mensis napokon jó lesz, olyankor nincs kedvem erőlködni)
Olyan sokan eltűntek a fórumról.
Nem tudom miért??
Holnap én sem tornázom. :)))
Farsang lesz, kíváncsi vagyok hogy bírom süti nélkül. Vendégek is jönnek. Lesz kísértés.
Ma én sem tonáztam...de én nm azért mert sok volt az utóbbi időben!
Néha kell a pihenő!Ezért ne érezd magad rosszul! Ügyes voltál eddig! Kellenek pihenőnapok!:))
Sziasztok!
Lya tényleg trükkös vagy, de valóban van benne valami! Nem akartam puhány lenni, mikor ti olyan ügysek vagytok!!! ;)
Mi is keltünk párszor éjjel, nem tudom mi van mostanában, ilyenkor elég felvennem kicsit, és már alszik is!
Holnap hozzánk is jönnek barátok, takarítanom, meg vasalnom kellene, de Gergőtől most lépni sem tudok!
Ma tegnapi levest eszek, nem főzök semmit!