Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Sziasztok!
A fogmosós rükk nálam is be szokott válni! :)))
Mondjuk nekem inkább a délutáni(17-18 h) időszak a nehezebb! Én azt csinálom, hogy később 14 h körül ebédelek, és így talán könnyebb! :))
Sziasztok!!
Napközben én sem igazán érzem az éhséget, inkább este. Az én taktikám az, hogy gyorsan fogatmososk, mivel már fogmosás után nem eszek semmit, így nem szoktam már enni.
Dorry: bűnözésben társad voltam :)))
Az a baj hogy este még a falat is megenném. Ez ellen mit lehetne kitalálni??
Sziasztok!
Ma remekül indult a napom, szépen tartottam mindent, erre estére akkorát hibáztam, mint egy ház! Frissen sült kolbászt ettem. Jujj, még leírni is rossz!Na, nem sokat, csak kb. egy 5 cm-es darabkát, na de akkor is! Nem kellett volna! RÚGJATOK FENÉKBE!!!!!!!!! :(
Sziasztok!
Pár napja nem írtam, mert nem volt időm a géphez ülni. Mérlegeltem ma reggel s már csak 71 kg-ot mutatott. Januárban kezdtem diétázni, akkor 76 kg voltam. Mondjuk szerintem az elején könnyebben megy, amikor még van jó sok felesleg. Én ma párolt zöldségeket ebédeltem főtt tojással és zöld fűszerekkel. Holnap pedig halat fogok enni kölessel. Délután már csak gyümölcsöt eszek.
Jó lenne a nyárra a régi ruháimba beleférni.
Szuper jó! :))
Ma nagyon jó napom volt evés téren! Nem ettem édességet, és vacsira is csak egy krémtúró csúszott le!
Én holnap ismét grillezek, nagyon bejön most, sok fincsi grillezett zöldség, hmmm! :))Meg van májgombóc levesem, ma csináltam.
Azt hiszem már alkothatok véleményt a teáról:
Tényleg nem vagyok ma éhes. Egész nap azt vedelem. Jó, többször járok pisilni, de ennyi.Hasmenést nem csinál.
Szóval ajánlom másnak is.
Ha másra nem is, de egy méregtelenítésre jó.
Én ma füstölt tejfölös krumpli levest csináltam +tarhonyás húst.Anya adott kocsonyát is, de nincs is kedvem megkóstolni :-), csak abból ettem, amit én főztem.
Szisztok!
Köszi Csajok, ti is ügyesek vagytok! :))
Most ebédeltem, nagyon finom volt.
Én néha megengedek magamnak egy kis édességet, mert így legalább megszűnik a vágy! ha ilyen van igyekszem ezt délelőtt tenni, és nem minden nap.Szerintem ennyi belefér.
Ma még nem mozogtam, tegnap viszont nehezékkel csináltam pár gyakorlatot! Gergő nagyon anyás volt így felkötöttem a hátamra MT-ban, és úgy tornáztam. Nem mondom a végére elfáradtam, majd' 9 kiló. Csak hasazni nem tudtam!
Ügyi vagy!
Süti a hűtőben figyel..az a baj ha ennék egy szeletet akkor jönne a következő is. Nem vagyok sütis de most az egyik kedvencemet csináltam és hát ugye éhes disznó + a makk :))) Így inkább meg se kóstolom.
Sziasztok!
Én spenótót csináltam meg rántott husit. Levesem van.
Ebédre általában én is azt eszem amink van. Levest-főzeléket u.úgy rántással csinálom. A spenót is rántásos+tejszínes a rántott husi is rendes panírban van.
Halihó!
Nálunk egyben sült fasírt lesz holnap hagymás krumplisalátával.
Az ebéd átlagos szokott lenni, mi délután-este fogyózunk:D
Dorry királylány vagy!:)))