Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szülés közben meghalt a kisbabám... fórum

Szülés közben meghalt a kisbabám... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szülés közben meghalt a kisbabám...

2011. nov. 25. 10:55
Nem tudom egyáltalán méhnyakrák meg 2 mütét után hogyan akarta egyáltalán hogy természetes szülés legyen....ez borzalmas....bűnhődjön ez az "ORVOS"!!!!!!
2011. nov. 25. 10:54

Szerintem is fordulj a médiához, és ne hagyd ezt annyiban..rohadt FÉREG az ilyen, nem ember!!!te jó ég....Ez nem orvos!!

Nagyon sajnálom amint keresztül mentél...őszinte részvétem....:-((((

Nyugodj békében kicsi Angyalka...

58. Herzi
2011. nov. 25. 10:52

Eu borzasztó. Én se szoktam elolvasni ezeket a cikkeket...de már a címe is szörnyű. Nagyon sajnálom, őszinte részvétem nektek. Kívánom hogy sikerüljön egy saját Baba, és egy rendes, tisztességes orvoshoz kerülj.

Tudod nehéz erre bármi mást írni, de megteszem.

Az orvosod óriásit hibázott...nálad- aki amúgyis 30-on túl voltál, és évekig vártál erre a babára- nem lett volna szabad várnia, majd indokolatlanul (tolófájások nélkül) gátmetszést végeznie, és nem rögtön megcsászároznia. Az pedig amit a Kislánnyal művelt, hogy koponyatörés vagy hogy írtad...ez már túl megy minden etikai határon.Mit gondolt? Vagy ha fáradt volt, miért nem adta az üGyeletes orvosnak az esetet?

Tudod, az orvosok állandóan panaszkodnak hogy nekik abortuszt is kell végezniük és nem erre esküdtek fel. Hát akkor tessék, lehet bizonyítani hogy képesek életeket világra segíteni.

57. Zsanetta (válaszként erre: 46. - Ncilány)
2011. nov. 25. 10:52
Lehetne baja császárral is,de nem ilyen.
56. Msolya
2011. nov. 25. 10:50
Szia!Fogadd őszinte részvétem!Szerintem nyugodtan írd le az "orvos" nevét, és hogy melyik kórházban volt, hogy még véletlenül se menjen hozzá senki. Illetve a média is jó ötlet!!!
2011. nov. 25. 10:49

Nem vagyok agresszív ember....sőt... de én hazafelé egy éjjel a parkolóházban lehet hogy megcsászároznám a dokit..erre nincs mentség!

Őszinte részvétem!

54. bujuli
2011. nov. 25. 10:48
Kedves Buci, nagyon nagyon sajnálom a történteket. Sok erőt kívánok a további harcokhoz, de főképpen nagyon sok szerencsét, hogy minél előbb teherbe ess!!!
2011. nov. 25. 10:46

Nem akarok közhelyeket írni, nem is tudok nagyon mit, csak hogy őszinte részvétem.

Vigyázz magadra, legyetek boldogok a másik gyerkőccel, csak pozitívan gondolkodj (bár most ez biztos nem nagyon megy)és hátha lesz még kistestvére.

És ne hagyd annyiban a dolgot én is azt ajánlom.

2011. nov. 25. 10:45

Nagyon sajnálom a történteket!

A családban nálunk is történt hasonló eset, újfent fogadott orvosról volt szó... Ha lett volna pénzük a párom nővéréjéknek, ők is feljelentést tesznek. A doki nem foglalkozott velük rendesen, beindult a szülés, de bizonyos hormonok nem termelődtek az anyában, így a baba bent maradt. Jártak naponta ellenőrzésekre és senki nem vett semmi se észre. Mivel a szülés úgymond megindult, csak nem fejeződött be, így a baba letapadt és elkezdett felszívődni. Két és fél kilósan született meg, oxigén hiányosan, agykárosodással. A bal agyféltekéje nem működik és a bal oldalán és a nyakán az izmok letapadtak, azóta is Dévény-tornára járnak és még rengeteg drága kezelésre... Lehet, hogy mind a babának, mind a szülőknek összességében jobb lett volna... Inkább nem írok semmit. Borzasztó, ami velük történik... És az is, ami veletek történt... Más nem érdekli ezeket az orvosokat, mit a pénz, a pénz és a pénz... :(

2011. nov. 25. 10:40

Végigsírtam a történetedet.

Erre nincsenek szavak...

Sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

50. Dina30
2011. nov. 25. 10:38
NEMTUDOK MIT IRNI!:( RÉSZVÉTEM ÉS SOK ERŐT KIVÁNOK!!!!!
2011. nov. 25. 10:36

Nem tudok másra gondolni, Ne fogadjon orvost a kismama! Akkor se ha sokáig nem leszel terhes.

Sokszor van olyan is, hogy épp nem nyaralni, fontos továbbképzésen van, ami ugye fontos, nekünk nőknek / betegeknek. Vagy tényleg nyaralni van, mert erre az időre nem volt " beütemezve " szülése aki megfogadta.

De mi van ha 2 héttel korábban jön a baba?

Fogadott dokid nincs, mert 300 km van. Esetleg mégtöbbre.

Bemész / bekerül a kismama éjjel, ki fogja ellátni? Aki épp ügyel. Valószínű Ő annyira nem fáradt. Még akkor se ha épp előző nap, rendelt, és Ő lett az ügyeletes.

És kinek fizettél te / kismama a tanácsadási idő alatt? Azért hogy a lét eltegye, és amikor igazán szükséged / szüksége lenne a dokijára nincs..

Vagy az itteni példa, FÁRADT VOLT!

Harcolj az igazadért.

Bocs ha megsértek valakit.

Mikor a lányom született volt már akkor is aki fogadott orvost. Szobatársam közül volt egy úgy emlékszem.

Nekem nem volt.

És apszolút nem kapott nagyobb figyelmet mint mi a többiek. Ezért gondolom felesleges. Van rájuk panasz ilyen / olyan, a fogadott orvosokra, sokszor hallani.

2011. nov. 25. 10:36

Őszinte részvétem a kicsi baba miatt.

Ne hagyjátok semmiképpen sem annyiban a dolgokat. Az ilyen embert örökre el kéne tiltani, bármiféle egészségügyi munkától. És még a pénzért is tartja a markát. Nincs is szó az ilyenre.

2011. nov. 25. 10:32
Őszinte részvétem! Borzasztó volt csupán olvasni is nem még átélni! Kívánom hogy sikerüljön az újabb baba és enyhítse valamennyire a kínodat!
46. Ncilány (válaszként erre: 32. - Zsanetta)
2011. nov. 25. 10:30

Igazad van gyanús. Császárral nem igazán szokott a babáknak baja lenni. Inkább az anyáknak. Hiszen kinyitnak, és van hely kivenni..

Engem is császároztak..

45. Yulcsy
2011. nov. 25. 10:29
Ez borzasztó!!Tényleg ne hagyjátok annyiban a dolgokat!Nektek kitartást!
44. inek
2011. nov. 25. 10:27
Őszinte részvétem! Döbbenettel olvastam a történeteteket! Hogy létezhet még a mai világban ilyen??? Felháborító, és tényleg ne hagyd annyiban a dolgot!
2011. nov. 25. 10:26

Úristen!!!!! Összetört koponya, agysérülés???? Brutális dolgokon mentetek keresztül ennek a orvosnak nevezett saralatán által....:((((

Nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt, és mélyen megvetem azt az orvost (és a többit is...), aki ilyen "munkákra" vetemedik!

Remélem, egy éltere megemlegeti magának,bár az ilyeneknek igencsak vastag a bőr a képükön, ne hagyjátok magatokat, igenis fordulj a médiához, bűnhődjön az alkalmatlanságáért! Remélem a lelkiismerete egy életre nyomasztani fogja az ilyeneket.

Nekem is volt fogadott orvosom, mindig kapott pénzt (és nem 1-2 ezer forintot...:S) vizsgálatok alkalmával, és amikor eljött maga a szülés és hívták telefonon, hogy lassan a tolófájások jönnek, volt pofája nem bejönni. Éjszaka volt, éjfélre lett meg végül a baba az ügyeletes orvosnak köszönhetően. Szerencsénk volt, nagyon hozzáértő volt az ügyeletes doki, és a legjobb szülésznővel volt éppen párban. És csak szülés után tudtam meg, hogy már jóideje veszélyeztetett terhes voltam a baba nagy méreteinek és a közepesen soknak ítélt magzatvíz miatt - utólag mondták, hogy brutál sok volt a magzatvíz, a babát elvitték utána vizsgálatokra, kétszer akkora volt a méhlepény, a baba 4.5 kg volt és teljesen simán szültem végül meg, és szerencsénk volt, komoly deformitásokat (és utolsósorban halált)nem szenvedett a babóca......:(

A fizetős dokinkat lecseréltem, most már ahhoz járok, akinél szültem.

Nagyon sok erőt, nagyon sok bátorságot kívánok nektek az eljövendő időszakban, öleljétek magatokhoz a nagylányotokat! Remélem a sors vagy az Isten mihamarabb megajándékoz titeket kistesvérrel - ne adjátok fel! :)))))))))))))

42. SZNÉANETT (válaszként erre: 22. - Kenzol)
2011. nov. 25. 10:26

Veled értek egyet én is. Külső ráhatás nélkül az anyaméhben nem hiszem,hogy törés előfordul. Ezt a barbárt (nem nevezem orvosnak) nem engedném egy újabb kismama közelébe sem. De az igaz, amit itt egy korábbi hozzászóló is írt, hogy az orvostársadalom nagyon zárt és nem "adják ki" csak úgy egymást. Szerencsére én 2 db orvost azért ismerek,akik nem azzal foglalkoznak, hogy a zsebüket megtömjék,hanem az emberekkel. Csak 2-t!

Kedves cikkíró! Mérhetetlen fájdalmadat remélem sikerül csillapítanod és mihamarabbi gyermekáldást kívánok Nektek!

2011. nov. 25. 10:22
Részvétem!És tényleg ne hagyd annyiban a dolgot,minimum börtönben a helye az orvosnak,de az tuti,hogy nem engedném többé praktizálni!Neked erőt és kitartást kívánok és azt,hogy ezt sikerüljön feldolgozni és sikerüljön újra teherbe esned!Ne add fel,lehetséges!Egyik ismerősömnek 1 napot élt a babája,de amikor tényleg sikerült lelkileg helyrejönnie,akkor pozitív lett a teszt és ma már egy 4 hónapos kisfiú anyukája.
40. Ageeca
2011. nov. 25. 10:19

Őszinte részvétem! :(

Elpityeredtem olvasás közben :(

2011. nov. 25. 10:18

Őszinte részvétem! :(

Ne hagyd annyiban,pereskedés,média...bűnhődjön meg!!!!!Én nem is tudom mit csionálnék az ilyen emberrel...

38. Tótágas (válaszként erre: 1. - Buci1123)
2011. nov. 25. 10:14

Őszinte együttérzésem és mielőbbi gyermekáldást!Nagyon felháborodva olvasom a hasonló eseteket,és igenis ne hagy annyiban!

Kitartást és sok erőt kívánok sajnos szükséged lesz rá!

2011. nov. 25. 10:14

borzalmas történet!

miért nem hagytak vajúdni? Miért fogóztak, amikor azt a szaros eszközt már a legtöbb helyen soha elő nem vennék! Nagyon dühös vagyok! Pereskedj, bár Őt nem hozza vissza, de hidd el, találkozol még vele. Ajánlom, hogy olyan orvost és kórházat válassz, ahol pártolják a háborítatlan szülést!

Küldöm minden pozitív energiám, hogy megfoganjon egy új élet, talán az elvesztett babád lelke költözik belé vissza!

És kívánok kitartást, felsolgozni a történteket!

egy jobb kórházban hagytak volna elbúcsúzni is.

2011. nov. 25. 10:13

Együttérzésem!!!!!!!

Csak egy nagy ölelést tudok küldeni, mert most nincs más, amit adhatnék. Ez szívből szól egy Anyától egy Anyának!

Kívánom, hogy legyen erőd végigcsinálni mindazt, ami hátravan!

35. Tótágas (válaszként erre: 21. - Szerénke83)
2011. nov. 25. 10:12
Ha figyelmesebben olvastad volna a cikket,benne van, hogy orvosszakértő már megállapította a koponya sérülést.Tehát nem a köldökzsinór okozta a baba halálát,mint ahogy azt hazudta az orvos!Igenis ne hagyja magát,sajnos sokszor évekbe kerül a pereskedés,mert az orvosok mint a farkasfalka védik egymást.Sajnos egyre többet olvasok mostanában hasonló eseteket,az útóbbi időben kb 12 olyan eset volt ahol vagy az édesanya,vagy a baba halálával végződött a kórházi szülés.Egy ismerősünk 8(!) év után nyert pert,csak addig mibe került nekik a szülés közben sérült kicsi ellátása???A KÓRHÁZ ahova elméletileg azért mennek a mamák, hogy biztonságban legyenek! Időben elvégzett császár segített volna!Csakhát a cikkíró nem CELEB,akik előre lebeszélik a császárt a menő magánkórházakkal...Ezek a "fáradt" orvosok mai napig praktizálnak,a nevüket le se írják,és ha "bűnösnek"találtatnak akkor se ők, hanem a kórház vállalja a felelősséget,így tovább dolgoznak.
34. Mzsuka
2011. nov. 25. 10:11

Részvétem!!!:( Nem is tudom,hogy lehet ezt feldolgozni.:(

Hihetetlen,hogy milyen nemtörődöm orvosok vannak.:(Nekem a 6.héten volt egy kis vérzésem,egy doki a terhesgondozóban kézi vizsgálat alapján mondta,hogy missed ab,elment a baba,sajnos kaparás lesz.Mindezt fapofával.Sírva kértem hogy küldjön el ultrahangra,ott meg kiderült,hogy semmi baja a babának,az uh-os orvos nem is értette miért sírok.

33. hemej
2011. nov. 25. 10:11
Öszinte részvétem:-(
2011. nov. 25. 10:10

Őszinte részvétem!

Nagyon sajnálom ami veletek történt és pici Kingával.

Jól tettétek,hogy rögtön igazságügyire küldtétek és hogy pereltek.

Bár nem hozza őt vissza,de talán segít megnyugodni,mert ez gyanús,hogy kiemeléskor lett vmi baja.

Az meg egyenesen felháborít,hogy nem foghattad fel és nem búcsúzhattál el tőle,mert a gyász is könnyebb lenne.

Engedniük kellett volna ,hogy karodban tarthasd és elbúcsúzzatok tőle.

Az orvos nem jól mérte fel a helyzetet és valószínűleg hibázott.

Remélem mihamarabb ismét kisbabád lesz!

Addig is leljétek örömeteket a nagyban!

2011. nov. 25. 10:10
Fogadd mély együttérzésünket!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook