Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szülés közben meghalt a kisbabám... fórum

Szülés közben meghalt a kisbabám... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szülés közben meghalt a kisbabám...

90. Molyka
2011. nov. 25. 12:18
:( És mit mondanak, mit hozott a vizsgálat? Azt értem, hogy mi történt de a kórház mit nyilatkozik? Nem vontak senkit felelősségre?
2011. nov. 25. 12:05

Jézusom ;(((

mindenképp forduljatok a médiához, ha fogod bírni az ezzel járó stresszt :(

88. ujlany
2011. nov. 25. 11:58

Reszvetem. :-((((((

szerintem ez mar egyszeruen foglalkozas koreben elkovetett halalt okozo gondatlan veszelyeztetes az orvos reszerol.

Es ezert meg kell, hogy kapja a bunteteset.

2011. nov. 25. 11:56
Őszinte részvétem:( Ez szörnyű :(((
86. Nikice
2011. nov. 25. 11:55

Egyszerűen nem találok szavakat. Döbbenetes, amit írtál. Mulasztás és mulasztás között is van különbség, ezt a dokit minimum le kéne csukni (ennyi, amit a törvény enged). Erre nem lehet ráhúzni, hogy műhiba.

Fogadd részvétem.

2011. nov. 25. 11:45
Könnyezve olvastam végig soraidat. Nekem is van gyermekem és biztos vagyok benne, hogy a világ legborzasztóbb fájdalmát élted át. Könyörgöm, ne hagyd annyiban, bíróság, média menj el a legvégsőkig. Az orvosnak bűnhődnie kell a tettéért. Minden anya vagy leendő anya nevében kérlek, ne hagyd, hogy ezt büntetlenül megússza.Kitartást kívánok Neked és, hogy fel tudd dolgozni ezt a szörnyűséget.
2011. nov. 25. 11:44

:'(

Istenem!..Részvétem,nagyon sajnálom!

Legyél erős,és kívánom,hogy valóra váljon az álmod!

2011. nov. 25. 11:43
3 gyermekem van és megértem a fájdalmadat,az utolsó szülésemet a 39-ik héten elinditotta az orvosom mondván ennek már kint a helye,csakhogy a méhszájam nem volt kész erre nagyon kemény volt,lassan nyitódtam,két nap volt mire meglett,és mire kibújt kék lila szineket játszott azt mondták nem nyomtam jól és kevés oxigén jutott neki.Szerencsére semmi baja nem lett,kapott fájdalom csillapitót és megfigyelték őt,szegénykém nem tudott sirni sem,csak nyávogott mint egy eltévedt kis cica...Nem féltem úgy gondoltam jó helyen van,de amikor ilyet olvasok amit te is leirtál,összeszorul a szivem és rá gondolok,hogy bizony ilyen is történhetett volna velünk,gombóc lesz a torkomban.Mélységesen meghatott a történeted és jól tetted hogy elmentél a rendőrségre és igen elmehetnél a médiához is,ilyen orvosnak semmi helye ott!!!A te Kingácskádat már nem hozhatja vissza senki,de legalább mással ez nem történik meg.Remélem hogy sikerül a pároddal egy babucit összehozni és kivánom hogy átélhess egy örömteli szülést és majd magadhoz ölelheted a picikédet.Ha mégegyszer szülnék a helyedben már csak császárral tenném,ne kockáztass!puszi
2011. nov. 25. 11:38

Nagyon sajnálom! Részvétem nektek, borzalmas hogy ez történt!

Kívánom, hogy mielőbb legyen még egy baba aki bearanyozza az életedet!

2011. nov. 25. 11:36

Ez borzasztó. Nekem van 2 gyerkőcöm és mindkettő nagyon rosszul aludt, százszor kelek hozzájuk.De inkább válaszom ezt, a fáradságot, az álmosságot csak LEGYEN GYERKEM !!!!!!

Ezt az orvost fel kéne akasztani !!!

2011. nov. 25. 11:36
Még mindig potyognak a könnyeim! Fogadd őszinte részvétemet!!!! Nem tudom, hogyan lehet ezt túlélni. Arra biztatnálak, hogy keresd meg a történeteddel valamelyik nagyobb tv csatornát, nehogy megismétlődjön ez a szomorú eset. Tiszta szivemből kivánom Nektek, hogy sikerüljön életet adnotok egy kisbabának!
2011. nov. 25. 11:33
Sok erőt és kitartást kívánok! Ez szörnyű :-((((
78. zsana0
2011. nov. 25. 11:33

Nem tudok mit írni,mivel az én kincsem is épp 8 hónapos.

Kívánok nektek erőt,kitartást,és fogadjátok őszinte részvétem!

2011. nov. 25. 11:30
Az orvos neve engem is érdekelne!
2011. nov. 25. 11:27

Mindenem ökölbe szorul! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Pereld be őket! Mozgass meg mindent! Médiát, mindent, ami mozdítható. És légy nagyon erős!

2011. nov. 25. 11:27

Szia!

Zokogva olvastam végig soraid. Együttérzek veled, mi a terhesség alatt vesztettük el angyalkánkat.

Kívánok neked sok-sok erőt és kitartást a túléléshez. Szerintem ezt bátran megírhatod bármelyik tv-nek. Nem árt, ha az emberek szembesülnek vele, hogy ilyen orvosok is vannak. Remélem elnyeri méltó bűntetését.

Abban pedig biztos vagyok, hogy a ti kis angyalkátok gondoskodni fog róla, hogy kapjatok egy másik babát, akit szeretni tudtok.

De addig is gondolj arra, hogy a kislányotoknak szüksége van rád/rátok.

Fogadjátok őszinte részvétemet!

2011. nov. 25. 11:22

Ezt ép ésszel nem lehet végigcsinálni!

Fogadd őszinte részvétemet és kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön életed adnod a gyermekednek!

73. Lacry
2011. nov. 25. 11:21
Ez borzasztó. Néha az emberek fel sem fogják, mit tesznek másokkal a saját felelőtlenségük miatt, ne hagyd ennyiben, igenis büntessék meg a felelőst. Nagyon sajnálom, de ne add fel a reményt, hogy kistestvére legyen a lányodnak.
2011. nov. 25. 11:19
Erre nem is lehet mit írni. Nagyon sok erőt és vigaszt kívánok!
2011. nov. 25. 11:16

minket is ugy kuldtek haza a korhazbol, hogy 2 nap mulva komaba esett a gyerkoc (sargasag). olyan volt, mint egy kis kínai, mondtam, hogy beteg, azt mondtak "minden csecsemo besargul".

amikor kertem a novert hogy mutassa meg hogy mukodik az elektromos mellszivo: "anyuka, fejjen kezzel". (kesobb kellett, mert talyogos lett a jobb mellem, hat nem kivanom senkinek, olyan nehez volt)

most varom a masodik babat, rettenetesen parazok en is, eppen az ilyenek miatt.

ez a magyar egeszsegugy nem tudom :(

(voltam lenn a vedononel, alacsony a vasam, a nodokim ramijesztett, hogy vaskura, vagy veratomlesztes, csak az a vas amit o ajanlott, az hianycikk, kerdem a vedonot tud e javasolni olyat, amitol a nagydolog nem szulesfelkeszito, azt mondja, hogy "hát a veratomlesztes nem olyan nagy dolog vegulis")

kerlek privatban ird meg nekem, hogy hol szultel, es ki volt a doki, mert nemsoka szulok, es meg veletlen sem szeretnek hozzakerulni

amugy nagyon eros vagy, én megadtam volna a nevet az ukran maffianak. tudom, kicsinyes lenne, de nem bosszunak hivnam, hanem igazsagnak

2011. nov. 25. 11:16

Őszinte részvétem!:((( Potyognak a könnyeim.. Sokan leírták már itt az én gondolataimat is.

Nem sokat tudok hozzá tenni.

Viszont szerintem is fordulj a médiához, mindenképpen. Ne hagyd annyiban! Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

Felfoghatatlan, ekkora orvosi hanyagságot és nemtörődömséget, amikor életről-halálról van szó.

Meg kell bűnhődnie!!!!

Nekem a barátnőm halt meg, 9 éve, őt is későn császározták meg. Ő is és a kislánya is meghalt!

2011. nov. 25. 11:14
tanakodtam,hogy elolvassam a cikked vagy sem.Elolvastam.Eddig is paraszolvencia ellenes voltam,de ezután...Igazából szóhoz sem jutok,csak itt ülök és folyik a könnyem.Felfoghatatlan!De bízz magadban,mert biztos vagyok benne hogy nem sokára áldott állapotba kerülsz.Nekem is azt mondták hogy normál úton nem lehetek terhes,de rácáfoltunk a dokik kijelentésére,mert mi tudtuk hogy sikerülni fog.És most 2 hónapos a babám.Nekem nem volt fogadott orvosom,mert egy olyan emberben nem bízok aki csak komoly összegekért végzi el a munkáját,mégpedig a világ legcsodásabb dolgát,egy baba születését.
68. Shila
2011. nov. 25. 11:13

Sokkolva vagyok! Nagyon sajnalom.. Bar gondolom,azzal nem sokra mesz!

Nekem meg nincs babam...

En Norvegiaban elek. Itt,ha el mer fogadni a doki penzt,azert kirugjak! Azert is,ha nem figyel rad.

Persze,itt jobban is megfizetik oket, es egyenes aranyban te is tobbet fizetsz TB-t,viszont ha baj van,akar mento helikopterrel is erted mennek az ejszaka kozepen.

Pont az ilyen sztorik miatt viszakodok es felek olyan nagyon a korhazaktol!

Nekem is van magandokim otthon,de nem igazan erzem,hogy az utobbi idoben figyelne es azt sem,hogy erdekelne a kinom. Nem megyek tobbe hozza.

Sajnalom,ami veled tortent!

Kivanom,hogy minel hamarabb jojjon rendbe a kis lelked es valjon valora az almod!

2011. nov. 25. 11:05
És tényleg: a doki hogy viselkedett utána vagy most? Egyáltalán odament hozzátok bocsánatot kérni? Vagy elsunnyogós fajta? :(
66. Éva7407 (válaszként erre: 1. - Buci1123)
2011. nov. 25. 11:04
Őszinte részvétem :((((((((
65. Luijza
2011. nov. 25. 11:03
Ez rettenetes! Őszinte részvétem! Nem írnád meg a "doki" nevét?
64. urbanszkyviki (válaszként erre: 60. - 051809cc90)
2011. nov. 25. 11:03
Ezen gondolkoztam éppen én is. A dokim az elmúlt egy hónapban igencsak megijesztett méhnyakrák ügyben, egyből már a műtőbe akart cipelni - de nem ez a lényeg...Elkezdtem utánanézegetni a dolgoknak és bizony nagyon sok helyen írják, hogy méhnyakműtét után már az a rész nem kimondottan alkalmas egy hüvelyi szülésre - és akkor most itt ráadásul 2 műtét történt! Az orvosnak oda kellett volna figyelnie, ilyeneket nem felejtenek el!
2011. nov. 25. 11:01
MÉDIÁBAN MEG MINDEN HOGY FIZESSEN MEG EZ A FÉREG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
62. dalya
2011. nov. 25. 11:00

Istenem végig zokogtam a cikkedet, még most sem látok a könnyeimtől.

Én nem is értem, hogy az ilyen orvost a boncolás után egyáltalán lecsukták????

Igen fordulj a médiához,minden -képpen ennek nyilvánosságra kell kerülnie,hiszen bizonyított hogy ez gyilkosság volt és bűnhődjön a lehető legsúlyosabb büntetéstől amit ki lehet szabni egy ilyen álladékra.

Részvétem az angyalkád elvesztése miatt,bele gondolni is fájdalmas ami veletek történt.....megszakad a szívem:((((

2011. nov. 25. 11:00
:'((((((((((((((((((((((((((ŐSZINTE RÉSZVÉTEM, MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook