Szobatisztaság - pofonegyszerű vagy folyamatos küzdelem? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szobatisztaság - pofonegyszerű vagy folyamatos küzdelem?
igaz.100-at ne is mert akkor tud az emberből a legnagyobb bolondot csinálni.A bölcsiben a drágám a kent kenyerek kivételével mindent megeszik.
Itthon meg válogat.
Ami kiakasztó.
A viselkedése is csak velem szemben kompromittáló.Ha nem vagyok ott akkor mindent simán megcsinál.pl.anyukámnak.
miért ez a megtisztelés?Nekem hisztizik nekem viselkedik a legrosszabbul.
De engem hív ha valami éri,én tudom a legjobban megvígasztalni.Nekem adja az első puszit reggel....
ÁÁÁÁ végtelenségig lehetne sorolni.
De a szobatisztaság akkor sem megy.
De majd menni fog:))
Hajni már tavaj sem volt hajlandó főzeléket enni. Most meg eleszi a hugica elöl. És igyekszem visszafogni a joghurtivását, mert az is elveszi az étvágyát. Ma viszont játék közben eszi a krumplifőzeléket. Csak ez így nem helyes, tudom, dehát ez van.
Viszont ezt az édesköményteát kipróbáljuk majd.
Viszont egész jól feloldódott a zenebölcsiben, és a közepétől beállt játszani a gyerekek közé!
Még a végén kis vagány lesz :)))
:) ez már haladás!
Tegnap nálunk két gatyóba is belecsöppent, de egy megúszta szárazon :))
Persze a zenebölcsire adok rá pelust, mert már kiderült, hogy ha gyerekek között van akkor izgul és akkor be szokott pisilni. Ahogy hazaértük, rögtön kakilt is, persze a pelusba......
Hehe, nálunk apja fürdeti, bár először nem örült nagyon, de én nem bírtam a hasamtól behajolni a kádba. Mostamra már rutinos és Hajni el is várja, hogy ő fürdesse. Csak a fogmosás az enyém, mert neki nem engedi:)
De, hogy mi abban a káros, hogy gyerekek együtt öltözzenek, hiszen nem pucérok.
:-)
Nem szabad görcsölni.
De a barátnőm mesél érdekes dolgokat, ő tanárnő.
Van olyan szülő aki nem engedi tornázni a gyereket, mert egymás előtt öltöznek, és szerinte az káros, vagy olyat hogy az apuka egyáltalán nem öltözteti, fürdeti a kislányt mert az nem illő, mármint hogy a meztelen gyereket lássa, vagy hozzáérjen!És ez teljesen komoly!húúú, mindig van sztorija, ha jön melóból.Persze imádja a "kölkeit" van osztálya is meg óvis csoportja is.
Sziasztok!
Érdekes ez a mai nap. Idáig minden rendben volt. Ebéd előtt Verának kakilnia kellett. Szegénykém megijedt. De úgy hogy közben leugrott a vécéről. Úgy hogy a fele a járólapon landolt. Aztán délután felkelt. Apa fölvette, hogy kikísérjük a hugáékat. Már a vécé ajtónál voltunk mire apát lepisilte. Szegénykém! Egyből pisivel kellett volna kezdenünk. Na erről ennyit.Aztán apának segítettünk autót mosni. Mepróbált megviccelni azzal, hogy lelocsolt slaggal. Vera annyira megijedt, hogy bepisilt. Mondtam is apának, hogy ezt az ő számlájára írom. Ha ketten vagyunk egyszerűbb mert tudok rá koncentrálni. Na mindegy. Ez nem a vera hibája. Úgyhogy most bugyi nélkül van . Egyébként is meleg van.
:)))
ezért hiányzik, hogy nem szövegel az enyém :)))
a fogdosás nálunk is menő, eljátszik,bár az pont jó mert kicsit le van tapadva, egész ügyesen felhúzza magának a bőrt a kukiról.de néha már szólok, ha nagyon nyúzza magát, bár a bölcsis ismerősöm mondta, hogy ilyen korban felfedezik magukat,és tudják hogy ott jó érzés matatni,persze nem szabad rájukhagyni,el kell terelni a figylmüket játékkal.
Az ismerősöm mondta, néha a bölcsibe annyira dörgölte magát a kislány hogy teljesen kipirult,liheget.Az ismerősöm dadus volt.
További ajánlott fórumok:
- Pelus mentesen nem szobatiszta, csak EC-zünk
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?
- 5 éves, óvodaköteles, de nem szobatiszta, fel kell hogy vegyék így is óvodába?
- Mi legyen hamarabb? Szobatisztaság vagy leszokás a cumizásról?
- Most szobatiszta vagy mégsem?
- Hogyan kell a kutyát szobatisztaság beállta előtt pelenkára szoktatni?Vagy spray, ami helyhez szoktat?Melyik?