Szobatisztaság - pofonegyszerű vagy folyamatos küzdelem? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szobatisztaság - pofonegyszerű vagy folyamatos küzdelem?
sziasztok
múlthét pénteken levettem a fiamról a pelust hétvégén még egyszer kétszer bepisilt de ezen a héten csak bilibe és a kaki is oda megy:)most már csak alváshoz meg hoszabb útra adok rá pelust.remélem nem fog változni a helyzet:)
Kisebb korában egyszer nálunk is belekakilt a vízbe és nagyon meg is ijedt :)
Kis drágák :)
Tapsolás van nálunk is, bár kezd elmúlni az újdonság varázsa és természetesnek veszi, ha a bilibe alkot. Volt kakiszar kétszer kádba is, na akkor nagyon sírt, megijedt, alig tudtuk megvígasztalni, de csak megszokja ezt is:)
A gondozókat nem kérdezted, hogy viseli, miután elmentél? Lehet, hogy csak "színészkedik" kicsit. Nincs ebben tapasztalatom, mert itthon vagyunk, úgyhogy csak tippelek.
Szegényke.
az enyém tegnap reggel annyira örült saját végtermékének,hogy meg is tapsolta sajátmagát.
Én mindíg a dícséret mellé meg is tapsolom és megpuszilgatom.
Csak ez a fránya bölcsiben való elválás ne lenne.Ez nehéz.
Mert reggel vörösre szorította a kezemet,hogy ne hagyjam ott.
Sajnálom szegényemet.
De én sem lettem rosszabb gyerek attól,hogy bölcsibe jártam.
De a szobatisztaságot nem eröltetem.Elléggé nagy sokk ez neki így is.
Itt a nyár.Még csak most álunk neki.
Csak sikerül.Csak kisgatyókat kell még venni ert 6-5 db elmegy egy nap ha egész nap itthon van.
két hete az enyém is belerottyantott a gatyójába..
Most meg nagyon hideg van, mégsem szaladgálhat kisgatyóban, de annyi melegítőnk meg nincs, ahányszor pisil
most jöttünk a zenebölcsiből kicsit még rajtahagyom a pelust, aztán meglátjuk.
Nálunk is megy a meztelenkedés egész nap, nem hajlandó gatyót vagy nadrágot venni.Bizti fura neki, hogy az ér hozzá.
Így egész nap magát matatja, édes ahogy a fenekébe akar kukucskálni.Este előszőr nem akarta felvenni a pelust, de azért biztos ami biztos ráadtam.
És rögtön bele is kakilt, jaj pont fürcsi után.
Hát szépen tartogatta estére a kakit, tudta hogy akkor kap pelust.
addig nem is volt gond amíg nem kellett ottenni.Még akkor sem amikor én is leültem mellé.De amikor már nem voltam ott és anni kellett akkor nem ment.
Aztán másnap ment.
Hétfőn nem kellett ottaludni de kedden kellett volna.Nem ment.Ma is ott kellett aludni ma már ment.
És szépen pisilt a bilibe.És engedi a pelust lecserélni magáról.
De a reggeli elválás az nehéz.
Reméljük :-)
Bizti fogja szeretni a bölcsit, az enyém nem akart hazajönni az óviból, csak megnézni mentünk.
Bár annyit mondott az óvónéni, a fegyelmezést nem szokták szeretni, akkor szokott baj lenni,a társaság az ok. de a szigor szokta őket blokkolni.
Persze nem kell hatalmas szigorra gondolni...
Most nekem is szólt,hogy kaka
és már mentünk is a bilire.És volt pisi.
Remélem a bölcsi miatti kisebb sokkból kijön.
aha, elhiszem.Ha az enyém elmegy pár napra családhoz, akkor én is alig bírom.És babó is keresi,mondjuk telefonálunk és a kicsi is beszél vele, akkor megnyugszunk.
Az enyém most megy szept. óviba, de az éjjeli pelust
hagyom.azt már nem írányitom, majd ha nem kéri-engedi felvenni akkor elhagyjuk.Az nem olyan fontos,meg az óvit nem befolyásolja.Az unokahugunk is óvis, de éjszakára van pelusa, mondjuk ő elég sokat iszik a vacsihoz.
Jól bírod!Meg párod is!Az enyém nagyon sajnálta mikor reggel még aludt a gyerek este meg már aludt és alig láthatta a manót!
Én is alig várom, hogy este hazaérjen.
Régebben sokat segített nekem munka után, volt hogy hazafelé bevásárolt stb.Nemtom hogy bírtam volna ha nincs mellettem az első évben, de most már nem adok neki annyi munkát itthon, mióta nagyobb a gyerek könnyebb és kipihentebb is vagyok.
Gratulálok!
Párod vidéken dolgozik? Nem irigyellek, én asszem még jobban bediliznék, néha alig várom, hogy délután hazaérjen.
További ajánlott fórumok:
- Pelus mentesen nem szobatiszta, csak EC-zünk
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?
- 5 éves, óvodaköteles, de nem szobatiszta, fel kell hogy vegyék így is óvodába?
- Mi legyen hamarabb? Szobatisztaság vagy leszokás a cumizásról?
- Most szobatiszta vagy mégsem?
- Hogyan kell a kutyát szobatisztaság beállta előtt pelenkára szoktatni?Vagy spray, ami helyhez szoktat?Melyik?