Szobabiciklizés (beszélgetés)
Köszi a válaszod! :)
Viszont a fenekemet nagyon nyomja, erre kellene még kitalálni valamit. :)
Sziasztok!
Vásároltam megy szobabiciklit és lenne vele kapcsolatban egy kérdésem.
Elvileg mágnesfékes, halk is nagyon, semmi hangja. A dobozára rá van írva, hogy kiváló minőségű mágnes fék, de az is ott van, hogy jó minőségű szíj. Belenéztem a burkolata mögé, a lendkereket egy mágnes lassítja, de van egy gumi szíj is, ami pedig a pedáltól meghajtja a lendkereket. Akkor ez most mágnesfékes ugye, és az a szíj nem azt jelenti, hogy szalagfékes?
A bicaj ugyanez, mint a képen.
Szia!
Mennyi cal szokott egy nap alatt lemenni,mit mutat a gép?
Szia!
Én másfél hónapja tekerek minden nap 20 kmt.
Ez van, hogy 50 perc alatt megy le, van hogy 43:)
Kilókban nekem is megállt a fogyás, de centiben nagyon sokat jelent.
CSak így tovább, ne hagyd abba te se
Én kaptam a névnapomra egy pulzusszámláló órát, így ha 130 alá megy a pulzusom, tudom, hogy nem jól csinálom, és jobban belehúzok
Sziasztok!
Új vagyok és csak azért léptem be,hogy meríthessek egy kis energiát innen a sz.biciklizéshez.Egy hete vettem egyett szerintem nagyon jó.A súlyom nem nagyon indult meg csak cm-ben látszik,igaz az sem sok.Bár 1 hét alatt mit várok.....???40 percet szoktam kb tekerni de nem sok cal megy így le.De többre egyenlőre nincs energiám.Remélem nem hagy el a lelkesedés!
Geridina mellette mehet a torna is nyugodtan felsőtestre hasra legalább.
Én mikor elkezdtem a progikat használtam benne de ezt meguntam:-)
Beállítom 500 kalóriára és ezt tekerem le.De úhy,h emelem mindig a nehézségi fokozatokat.16-ig van nekem.Kezdem a 8-on bemelegítésként 2 perc majd megyek a 12-re itt kb 4-5 percig tekerem majd vissza a 8-ra pihenni szintén 2 percre és így megyek feljebb mindig.
Időben kb 37 perc,ha ezzel végzek szusszanok egyett és még 100 kalóriát letekerek de most visszafelé a 16-tól.
Ez jól bevállt és jól megdolgoztatja a popsit és combot is.
Sziasztok!
Én is végigolvastam a másik fórumot, de ott már leálltak tavaly:) most átjöttem ide.
Én 2 napja kaptam egy használtat, valami régi fajta, de van rajta mindenféle mérő meg nehézségi fok. Én egyelőre naponta viszem fel az adagot. Az első nap 10 km-t tekertem le 21 perc alatt, a második nap 13 km-t 25 perc alatt. Már alig várom a mai tekerést, remélem lesz látszatja. Közben norbi kódrendszere szerint étkezem, háromszor már sikerült, de eddig nem bicajoztam csak tornáztam. Most a tornát kihagyom, megpróbálom csak a bicajt.
Sziasztok !
Most kapcsolodom a fórumhoz,mert most kaptam egy szobakerékpárt Remond Ts-303.
Sajnos használatit nem kaptam hozzá igy csak különböző nehézségi fokozatokat használom,mert nem tudtam beállitani.Kérlek ha valaki tud segiteni hogy hogyan használjam ,előre is köszönöm.
Olvasgattam a hozzá szólásokat és egész sok jó dolgot írtatok. Ugyan én nem szoba bringázok hanem terepen meg országúton nyomatom.
Viszont sokan elfelejtik a folyadék pótlást.
A szervezetből sok minden ürül tekeréskor.
Ezért ha valaki komolyabban teker ajánlom az izotóniás italokat.
Olvasatok utána sokminden hasznos dolog van a neten
Én aminostar xpower flash-t használok. Kedvező az ára is és az íze is elfogadható
Sziasztok!
Az én bicajom 1 éves lassan de imádom.
Mikor megkaptam nagy volt a lendület használtam is sokat de hirtelen meguntam.Volt 1-2 hónap szünet majd májustól újra mindennap tekerek.
Heti 5x min.
Sziasztok!
Csak biztatásként néztem be hozzátok. Énis újra rá akarok ülni a szobabicóra mert a nyáron eltrehánykodtam a melegben, meg ugye jött a fagyizás.
Tavasszal jó hét hónapig csináltam, és közben édességet sem ettem, kicsit próbáltam vigyázni a kenyérrel is, de amúgy ettem rendesen. Kg-ban kb 3 kg ment le, de a cm-ek szépen mentek lefelé, látványosan, szóval többen észre vették rajtam 7-8 cm ment le hasból és mell alatt is. Egyébként mindenütt megindult szépen, úgyhogy kitartás mindenkinek 20 km-t tekertem le ez kb. egy óra volt. Majd még benézek, mert énis újra kezdem a jövőhéten. :-)
Óóóóó! Végre!!
A diétával nincs probléma, az megy! Egyébként arra jutottam, hogy nem esem kétségbe. Tekerem a bicajt kb. 20 percig, akkor leszállok és lábemelgetéseket végzek hátrafelé, hogy a fenékizmok is tuti meg legyenek dolgozva. Ezt kb. 15 percig, aztán megint bicaj, és így felváltva. És még zumbával szoktam kombinálni a bicajozást. Úgyhogy remékem kiküszöböltem a "lepényfenék" szindrómát :DDD!
Na! 3 napja többet mozgok mint eddig, szobabicikli stb.. étvágycsökkentőt szedek amitöl nem törnek rám az éhségrohamok!(főleg este)
Eddig 124 kg-ot mutatott a márleg, ma reggel éhgyomorra pedig 121,9 :)))
Szerintetek? Tudom hogy ez még nem mind zsir, de szerintem 1 héten belül 120 kg alatt leszek :))
Egyébként 1 lány miatt csinálom.:P
Sziasztok!
182 cm vagyok és jelenleg 123 kg, Elkezdtem biciklizni, napi 45 percet zsirégető tempóban, é valamennyire nagy sullyas fekvenyomni, kevesebbet eszem, nem eszem annyi kenyereteste 6 után szájzár stb..
Mikor láthatok igy eredményt?
17 fiu
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek fogyaszt a szobabiciklizés?
- Porckopásos térddel ajánlott a szobabiciklizés?
- A szobabiciklizéssel óránként hány kalóriát égetünk el?
- Miért éget több kalóriát a szervezet szobabiciklizés közben, mint gyors gyaloglásnál?
- Mi a véleményetek a szobabiciklizésről és mellé a futásról?
- Arra gondoltam, hogy ma már nem fogok szobabiciklizni. És...