Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket? (beszélgetés)
Akkor elnézést, félrenéztem, mire helyeseltél.
Egyébként amíg a fórumindtót nem zavarja, addig másnak nem nagyon van joga reklamálni. Ahogy többen rták: nem kötelező olvasni, önkéntes moderátornak lenni még kevésbé.
Hogy világos legyen. Mit nekem... bejelzett, hogy nem vagyunk a témánál, és igazat adtam neki.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy neked meg ki ad igazat abban, amit rólam gondolsz.
Valéria hozzászólására írtam egy lehetséges magyarázatot. Nem zárja ki, hogy más magyarázata is lehet. Embere válogatja.
Azt is írtam, hogy mennyire téves megközelítés, ha többnek-kevesebbnek gondolja magát valaki, hiszen sokszor olvassuk itt, hogy "én nem vagyok ezért kevesebb".
Lehet, hogy átsiklottam, de nem olvastam még itt anyukától azt, hogy ő több lenne.
De ez itt már, ilyen szinten annyira értelmetlen szócséplés.
Ez mellément nagyon. Két lányom van, és örülök, hogy vannak.
De nem képzelem azt, hogy más nem másképp boldog.
Magdalénától csak frázisokat olvasni, közhely közhely hátán.
Egyszer próbálna kilátni a saját szatyrából, és megértené, hogy az emberek sokfélék. Szerencsére.
Amíg kötöd az ebet a karóhoz, vagy továbbmegyek, ragaszkodsz a negatívumokhoz, addig nem is fogod érezni azt a megelégedettséget, amiről Magdaléna beszélt.
Mindig van ilyen-olyan oldal, de nem szabad általánosítani. Nem vagyunk egymás cipőjében.
Szerinted.
Sokak szerint meg nekem van igazam abban, amit rólad gondolok.
Annyira sok oka lehet annak, ha valakinek gyereke van.
Aki szánakozva néz a másikra, mert nem úgy él, mint ő, arról nem a megelégedettség sugárzik, az biztos. Inkább az, hogy kell neki a megerősítés, hogy legalább ebben többnek érezheti magát a másiknál.
Na, az ilyen nők biztos senkit nem győznek meg arról, hogy jó dolog gyereket vállalni.
Valamiről lehet degradáló véleménye az embernek. Semmi konkrétum, semmi személyes felvetés nem volt az eredeti hozzászólásban, amire ne lehetett volna arra következtetni, ami.
Hadd ne válaszoljak a többire, hiszen csak vagdalkozol.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Smink gyerekeken
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Milyen szakmát javasolnátok annak aki szereti a gyerekeket?