Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket? (beszélgetés)
a hugoméknak van egy hét éves gyönyörű kislányuk. szerettek volna egy kistestvért. három babát veszített el egymás után, mert a születést megelőző hónapokban rendellenességeket találtak az orvosok. több mint félidős babák voltak, életképtelen elváltozásokkal. egyikük már a pociában meghalt. mindegyiküket meg kellett szülnie.
nem kell nőnek lenni ahhoz, h az ember tudja, h miről beszéltek.
a fórum címére visszatérve. én nem hibáztatok egyetlen nőt sem azért, mert "rossz" anyák. a tenyészállatoknál is megkülönböztetnek anyának valót és anyának nem valót. az anyának nem való mit tehet róla, h tehetségtelennek született. hiába nevelte őket egy anya, ugyanabban az alomban.
az emberi társadalomban a társadalmi beidegződések szerint működő morál, megkívánja a nők jól körülhatárolt szerepét az élet minden területén. elvéve az anyáknak nem valóktól az esélyt, h valaha is jó anyák lehessenek. a "kényszeres" csaladalapítás, a gyerekvállalásra "kötelezettség", a szokásjog kötelező gyakorlása olyan frusztraciókat, ellenszenvet, és gyerekgyűlöletet ébreszt, amiért szerencsétlen nőket nem lehet bántani. ők is épp úgy áldozatok, mint gyermekeik.
Bizony nagyon rossz emlék, pedig az én fiam később rendben megszületett.
Azt a párt sem felejtem el, ahol a nő teherbe esésének hírére a férfi örömében kacagva és ugrálva értesítette a környékbeli ismerősöket.
Szegény később sírt bánatában, amikor az asszony azzal fogadta egy nap, hogy elvetélt. Pedig a kórházban volt délelőtt... A férfi azt hitte együtt gyászol az asszonyával.
Ugye? Hogy megmaradnak az emberben és nyomot hagynak!
Pedig tudjuk, hogy nem a mi dolgunk, mégis nyomaszt.
A sorbanállást én is láttam. Nagyon vegyes volt.
Az egyik kislánynak - 16 éves - átszúrták a méhét és eltávolították. Ráadásul nem az anyukája hozta, hanem a szomszéd néni intézte, az anyukája nem is tudott róla.
Sorsok! :(
annak, aki egész életét a sivatagban élte, a kerti öntözőfej működése abszurd.
és ez normális.
ha valakinek a kerti öntözőfej működése abszurd, az illető lehet, h egész életét a sivatagban töltötte?
bocsánat, de tiszteletlen akartam lenni. szép szóból itt alig ért valaki valamit.
Veszélyeztetett terhesek kórtermében voltam én is, a ma 26 éves fiammal várandósan.
nem voltunk sokan a nagy kórteremben, egy reggel nagy sürgés-forgásra ébredtünk, "abortuszos nap" volt, jöttek az egy napos beavatkozásra azok, akik így döntöttek.
A jókedvük letört, ahogy megtudták, mi többiek reszketünk a kis magzatunkért, néhányunk annyi idősen, mint "amit" ők "elvetetnek"...
Bizonyára volt, aki nehezen szánta rá magát, de nem felejtem el azt a fiatal orvostanhallgató nőt, aki a párja pár napos távollétét kihasználva jött abortuszra, mert ő úgy érezte, kevés, hogy együtt élnek egy albérletben... Majd ha saját lakás lesz!
Sajnáltam a kedvesét.
Nem tudom, ki hogy van a saját életkorával, én úgy, hogy vagyok már annyira vén, hogy pl. azt a c betűs szót szándékosan nem hagyom rám ragadni, mert hihetetlenül parazita jövevénynek bizonyult, és degradálónak érezném a használatát amellett, hogy rengeteg szinonimája van az aranyosnak, kedvesnek, szépnek, jópofának, satöbbi. (Egy javakorabeli férfitól hallani meg letaglózó, a szó legkonkrétabb értelmében, elidegenítő annyira, hogy kínomban sem tudok röhögni rajta.)
Na meg köszönöm, kedves Villanyász, a fene is megevett volna már eddig, ha "remegve várnám a férfitól a megoldást". Max ha van kéznél hímnemű, átadom a terepet, ha nincs kedvem létrát mászni vagy feleslegesen mászkálni. Nálam vastag mínuszjel, ha megpróbálja az ütvefúrómat megkaparintani, kiválóan szórakozom viszont azon, hogy a férfi általában csak kalapáccsal képes szöget beverni.
Nem vagyunk egyformák (hálistennek, mondják errefelé), de nem is kell minden nőt a megoldásért istenítő lihegőnek tartani.
Ha ez a férfiaknak imponál... nem tudom, én nem lennék képes eljátszani, de sokfélék vagyunk mi nők, lehet, van, akinek megéri.
A balfék titulust tényleg sokféleképp lehet kimondani. :D Ebben tökéletesen igazad van!
Nekem is van ilyen emlékem, sose felejtem el. Nagyon remélem, hogy annak a kismamának később lett gyermeke!
Ilyenkor szerintem akkora trauma ér minket, egészséges gyermeket szülő anyákat, hogy bennünk is megmarad életünk végéig és alakítja a véleményünket pl.egy ilyen témában, anélkül, hogy tudatosulna.
én egy nagyon gyenge zsonglőr vagyok. csak három labdát tudok egyszerre a levegőben tartani. van aki hetet is könnyedén.
ha te megorrolsz azért, mert nem tudod elengedni a beidegződéseid, szerinted mennyire vagy jó zsonglőr?
tudod, hogyan lehet háromról négyre váltani?
kell tudni ritmust váltani ott, amikor a háromhoz a negyedik becsatlakozik.
ne aggódj, nem vagy gáz teljesen. sajnos ehhez a ritmusváltáshoz, nincs elég időm és ingerenciám nekem sem, h eleget gyakoroljam. hála istennek nem ebből élek.
de a gyerekeknek a háromtól is tátva marad a szájuk. :-)
a felnőttek meg kit érdekelnek..! :-P
Csajok, senki nem bánt senkit. ne bomoljatok szét. ne skatulyázzátok a kifejezéseket, adjatok először is magatoknak nagyobb teret, h bele férjen abba egy mosoly, és onnantól kezdve, mindennek értelme, minden szónak értelme birodalommá nő. jusson eszetekbe, h pl milyen édesen lehet kimondani, h te balfaxxx..? leírva pedig minő degradálónak tűnik, mintha zsebretennéd a pasidat vele..
pedig csak játszol vele, mely játék "tettekre" hívja.. valami komoly pasis mutatvány után, valami nőiesre, ami egy másfajta szenvedélytől buzog.
a fiam úgy mondja a barátnőjének, h ne vigyorogj, mert kiverem a fogaid, h a lány szerelmes istennőként néz rá. kérdezem, h csinálod ezt. azt mondja, nem tudja, csak működik. :-)))
úgy turbékolnak mint a galambok és becézgetik egymast mint ahogy szerelmesektől, (lehet mondani talán) megszokott, de asszem szerelmes jatékuk része, h nem rettennek meg a szavak látszólagos ízétől. hintába ülteti a kedvesét egy latszólagos agresszióval, ami végtelen odaadással párosul. hanghordozásából érezni ez elválaszthatatlanságot. és amíg a lány próbál egyensúlyozni, hát akkor a leggyönyörűbb minden nő. akkor, amikor elbizonytalanodva, csillogó szemekkel, remegve várja a férfitól a megoldást.
ez a pasik álma. h így lassák mindig az ő nőjüket. h Istenekké lehessenek a nő szemében.
persze, ha valaki nem érti folyamatát a dolognak, könnyen vágja rá, h ha neki egy pasi azt mondaná, ráborítaná az asztalt. v esetleg valaki ötletet merítvén belép az ajtón és így köszönne a kedvesének, normális a kudarcélmény.
bármilyen játékhoz tehetség kell. e tehetség határozza meg, h hol mikor és hogyan lehet/kell élni azzal, amink van, ami a bennünk erotikát vilagra hozza a masik szemében.
csak remélem, h örököltem tőle valamit én is.. :-P
szal, higgyétek el, a kommunikációban az írott jelek, annyi értelmet látszanak hordozni, amennyit "szemüvegetek" meglátni enged.
valódi értékük ezt mindig jóval meghaladja.
de cukik vagytok. mint két kiscsibe az infralámpa alatt. :-)
A beszélgetésfolyamban csak részletkérdés, de egy üzletben gyermek nélkül jelen lévő nő nem feltétlenül gyermektelen, csak éppen volt kire hagynia a gyerekét/gyerekeit.
A szánakozó pillantás lehet több értelmű is.
En nem vadoltalak meg semmivel, te kezdtel tamadni, amit igencsak nehezmenyezek, mert ilyen stilusban nem szoktam kommunikalni...
Megpontoznad azt a hozzaszolasom, amiben szerepel a "dolyfos" kifejezes?
Ezzel befejeztem a temat, a problema nem az en terfelelemen van.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Smink gyerekeken
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Milyen szakmát javasolnátok annak aki szereti a gyerekeket?