Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket? fórum

Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
625. f1427bf217 (válaszként erre: 619. - Guruljka)
2016. okt. 3. 23:03
hát ez az. de kérdem én, ha ott van, akkor hol van az?!
624. f1427bf217 (válaszként erre: 620. - Magdalénia)
2016. okt. 3. 23:00

a hugoméknak van egy hét éves gyönyörű kislányuk. szerettek volna egy kistestvért. három babát veszített el egymás után, mert a születést megelőző hónapokban rendellenességeket találtak az orvosok. több mint félidős babák voltak, életképtelen elváltozásokkal. egyikük már a pociában meghalt. mindegyiküket meg kellett szülnie.

nem kell nőnek lenni ahhoz, h az ember tudja, h miről beszéltek.

a fórum címére visszatérve. én nem hibáztatok egyetlen nőt sem azért, mert "rossz" anyák. a tenyészállatoknál is megkülönböztetnek anyának valót és anyának nem valót. az anyának nem való mit tehet róla, h tehetségtelennek született. hiába nevelte őket egy anya, ugyanabban az alomban.

az emberi társadalomban a társadalmi beidegződések szerint működő morál, megkívánja a nők jól körülhatárolt szerepét az élet minden területén. elvéve az anyáknak nem valóktól az esélyt, h valaha is jó anyák lehessenek. a "kényszeres" csaladalapítás, a gyerekvállalásra "kötelezettség", a szokásjog kötelező gyakorlása olyan frusztraciókat, ellenszenvet, és gyerekgyűlöletet ébreszt, amiért szerencsétlen nőket nem lehet bántani. ők is épp úgy áldozatok, mint gyermekeik.

623. Birgit77 (válaszként erre: 607. - F1427bf217)
2016. okt. 3. 22:47
Na, ez tényleg jó! Mármint, hogy annyit látunk bele a szövegbe, amennyit a szemüvegünk enged. Tetszik. Van jelentéstartalma. Engem meggyőztél, öreg!:)
622. Birgit77 (válaszként erre: 606. - Guruljka)
2016. okt. 3. 22:45
Persze, hogy lehet gyermekes is, de ez most egy ellenpélda volt :)
621. Guruljka (válaszként erre: 620. - Magdalénia)
2016. okt. 3. 22:33

Bizony nagyon rossz emlék, pedig az én fiam később rendben megszületett.

Azt a párt sem felejtem el, ahol a nő teherbe esésének hírére a férfi örömében kacagva és ugrálva értesítette a környékbeli ismerősöket.

Szegény később sírt bánatában, amikor az asszony azzal fogadta egy nap, hogy elvetélt. Pedig a kórházban volt délelőtt... A férfi azt hitte együtt gyászol az asszonyával.

620. Magdalénia (válaszként erre: 617. - Guruljka)
2016. okt. 3. 22:23

Ugye? Hogy megmaradnak az emberben és nyomot hagynak!

Pedig tudjuk, hogy nem a mi dolgunk, mégis nyomaszt.

A sorbanállást én is láttam. Nagyon vegyes volt.

Az egyik kislánynak - 16 éves - átszúrták a méhét és eltávolították. Ráadásul nem az anyukája hozta, hanem a szomszéd néni intézte, az anyukája nem is tudott róla.

Sorsok! :(

2016. okt. 3. 22:23
A kerti öntözőfej és a sivatag között ott van az egész Mediterraneum. :D
618. f1427bf217 (válaszként erre: 616. - Guruljka)
2016. okt. 3. 22:19

annak, aki egész életét a sivatagban élte, a kerti öntözőfej működése abszurd.

és ez normális.

ha valakinek a kerti öntözőfej működése abszurd, az illető lehet, h egész életét a sivatagban töltötte?

bocsánat, de tiszteletlen akartam lenni. szép szóból itt alig ért valaki valamit.

617. Guruljka (válaszként erre: 615. - Magdalénia)
2016. okt. 3. 21:42

Veszélyeztetett terhesek kórtermében voltam én is, a ma 26 éves fiammal várandósan.

nem voltunk sokan a nagy kórteremben, egy reggel nagy sürgés-forgásra ébredtünk, "abortuszos nap" volt, jöttek az egy napos beavatkozásra azok, akik így döntöttek.

A jókedvük letört, ahogy megtudták, mi többiek reszketünk a kis magzatunkért, néhányunk annyi idősen, mint "amit" ők "elvetetnek"...

Bizonyára volt, aki nehezen szánta rá magát, de nem felejtem el azt a fiatal orvostanhallgató nőt, aki a párja pár napos távollétét kihasználva jött abortuszra, mert ő úgy érezte, kevés, hogy együtt élnek egy albérletben... Majd ha saját lakás lesz!

Sajnáltam a kedvesét.

616. Guruljka (válaszként erre: 607. - F1427bf217)
2016. okt. 3. 21:11

Nem tudom, ki hogy van a saját életkorával, én úgy, hogy vagyok már annyira vén, hogy pl. azt a c betűs szót szándékosan nem hagyom rám ragadni, mert hihetetlenül parazita jövevénynek bizonyult, és degradálónak érezném a használatát amellett, hogy rengeteg szinonimája van az aranyosnak, kedvesnek, szépnek, jópofának, satöbbi. (Egy javakorabeli férfitól hallani meg letaglózó, a szó legkonkrétabb értelmében, elidegenítő annyira, hogy kínomban sem tudok röhögni rajta.)

Na meg köszönöm, kedves Villanyász, a fene is megevett volna már eddig, ha "remegve várnám a férfitól a megoldást". Max ha van kéznél hímnemű, átadom a terepet, ha nincs kedvem létrát mászni vagy feleslegesen mászkálni. Nálam vastag mínuszjel, ha megpróbálja az ütvefúrómat megkaparintani, kiválóan szórakozom viszont azon, hogy a férfi általában csak kalapáccsal képes szöget beverni.

Nem vagyunk egyformák (hálistennek, mondják errefelé), de nem is kell minden nőt a megoldásért istenítő lihegőnek tartani.

Ha ez a férfiaknak imponál... nem tudom, én nem lennék képes eljátszani, de sokfélék vagyunk mi nők, lehet, van, akinek megéri.

A balfék titulust tényleg sokféleképp lehet kimondani. :D Ebben tökéletesen igazad van!

615. Magdalénia (válaszként erre: 613. - 4705d7a6b8)
2016. okt. 3. 21:07

Nekem is van ilyen emlékem, sose felejtem el. Nagyon remélem, hogy annak a kismamának később lett gyermeke!

Ilyenkor szerintem akkora trauma ér minket, egészséges gyermeket szülő anyákat, hogy bennünk is megmarad életünk végéig és alakítja a véleményünket pl.egy ilyen témában, anélkül, hogy tudatosulna.

614. f1427bf217 (válaszként erre: 612. - Ab61752c45)
2016. okt. 3. 20:41
az zsírály! :-)
613. 4705d7a6b8 (válaszként erre: 596. - Magdalénia)
2016. okt. 3. 18:13
igen ha ilyen történik nem a babásak közé megy szegényke. de jobb is így mert nagyon rossz lehet neki. nekem amikor szültem volt egy ilyen anyuka de mi átmentünk meglátogatni a szomszéd szobába és vígasztaltuk és ez nagyon jót tett szegény kis lelkének
612. ab61752c45 (válaszként erre: 610. - F1427bf217)
2016. okt. 3. 18:09
a három még nekem is ment.
611. csikil4ny (válaszként erre: 605. - Birgit77)
2016. okt. 3. 18:08
Én is.
610. f1427bf217 (válaszként erre: 609. - Ab61752c45)
2016. okt. 3. 18:06

én egy nagyon gyenge zsonglőr vagyok. csak három labdát tudok egyszerre a levegőben tartani. van aki hetet is könnyedén.

ha te megorrolsz azért, mert nem tudod elengedni a beidegződéseid, szerinted mennyire vagy jó zsonglőr?

tudod, hogyan lehet háromról négyre váltani?

kell tudni ritmust váltani ott, amikor a háromhoz a negyedik becsatlakozik.

ne aggódj, nem vagy gáz teljesen. sajnos ehhez a ritmusváltáshoz, nincs elég időm és ingerenciám nekem sem, h eleget gyakoroljam. hála istennek nem ebből élek.

de a gyerekeknek a háromtól is tátva marad a szájuk. :-)

a felnőttek meg kit érdekelnek..! :-P

609. ab61752c45 (válaszként erre: 607. - F1427bf217)
2016. okt. 3. 16:54
kiverem a fogad?azt hiszem búcsút intenék neki.
608. 2ab16d5612 (válaszként erre: 601. - Birgit77)
2016. okt. 3. 16:45
Mwhahaha
2016. okt. 3. 15:06

Csajok, senki nem bánt senkit. ne bomoljatok szét. ne skatulyázzátok a kifejezéseket, adjatok először is magatoknak nagyobb teret, h bele férjen abba egy mosoly, és onnantól kezdve, mindennek értelme, minden szónak értelme birodalommá nő. jusson eszetekbe, h pl milyen édesen lehet kimondani, h te balfaxxx..? leírva pedig minő degradálónak tűnik, mintha zsebretennéd a pasidat vele..

pedig csak játszol vele, mely játék "tettekre" hívja.. valami komoly pasis mutatvány után, valami nőiesre, ami egy másfajta szenvedélytől buzog.

a fiam úgy mondja a barátnőjének, h ne vigyorogj, mert kiverem a fogaid, h a lány szerelmes istennőként néz rá. kérdezem, h csinálod ezt. azt mondja, nem tudja, csak működik. :-)))

úgy turbékolnak mint a galambok és becézgetik egymast mint ahogy szerelmesektől, (lehet mondani talán) megszokott, de asszem szerelmes jatékuk része, h nem rettennek meg a szavak látszólagos ízétől. hintába ülteti a kedvesét egy latszólagos agresszióval, ami végtelen odaadással párosul. hanghordozásából érezni ez elválaszthatatlanságot. és amíg a lány próbál egyensúlyozni, hát akkor a leggyönyörűbb minden nő. akkor, amikor elbizonytalanodva, csillogó szemekkel, remegve várja a férfitól a megoldást.

ez a pasik álma. h így lassák mindig az ő nőjüket. h Istenekké lehessenek a nő szemében.

persze, ha valaki nem érti folyamatát a dolognak, könnyen vágja rá, h ha neki egy pasi azt mondaná, ráborítaná az asztalt. v esetleg valaki ötletet merítvén belép az ajtón és így köszönne a kedvesének, normális a kudarcélmény.

bármilyen játékhoz tehetség kell. e tehetség határozza meg, h hol mikor és hogyan lehet/kell élni azzal, amink van, ami a bennünk erotikát vilagra hozza a masik szemében.

csak remélem, h örököltem tőle valamit én is.. :-P

szal, higgyétek el, a kommunikációban az írott jelek, annyi értelmet látszanak hordozni, amennyit "szemüvegetek" meglátni enged.

valódi értékük ezt mindig jóval meghaladja.

de cukik vagytok. mint két kiscsibe az infralámpa alatt. :-)

606. Guruljka (válaszként erre: 571. - Birgit77)
2016. okt. 3. 15:00

A beszélgetésfolyamban csak részletkérdés, de egy üzletben gyermek nélkül jelen lévő nő nem feltétlenül gyermektelen, csak éppen volt kire hagynia a gyerekét/gyerekeit.

A szánakozó pillantás lehet több értelmű is.

605. Birgit77 (válaszként erre: 602. - Csikil4ny)
2016. okt. 3. 14:13
Meddő vita és ez nekem nem célom. Normális emberi hangnemben beszélgetni, tapasztalatokat cserélni, véleményezni. Én így szeretném folytatni, veled is.
604. Magdalénia (válaszként erre: 602. - Csikil4ny)
2016. okt. 3. 13:57
Maga a kifejezés nem. :) (Ez derűs mosoly, nem gúnyos.)
603. csikil4ny (válaszként erre: 594. - Birgit77)
2016. okt. 3. 13:50
Ezt nem tudom ertelmezni, nem ez a hivatasom, az onkentesseg miert kellene a szakmamat felvaltsa?
602. csikil4ny (válaszként erre: 594. - Birgit77)
2016. okt. 3. 13:46

En nem vadoltalak meg semmivel, te kezdtel tamadni, amit igencsak nehezmenyezek, mert ilyen stilusban nem szoktam kommunikalni...

Megpontoznad azt a hozzaszolasom, amiben szerepel a "dolyfos" kifejezes?

Ezzel befejeztem a temat, a problema nem az en terfelelemen van.

601. Birgit77 (válaszként erre: 600. - 2ab16d5612)
2016. okt. 3. 13:06
Ha ez téged boldoggá tesz! :) akkor csak örülök neki és nem agyalok azon, hogy biztos hátsó szándék vezérelt.
600. 2ab16d5612 (válaszként erre: 592. - Birgit77)
2016. okt. 3. 12:57
Ja. Én is csak megmosolyoglak :)
599. Birgit77 (válaszként erre: 598. - Magdalénia)
2016. okt. 3. 12:28
Lehet, de akkor az nem együttérző, tapintatos eljárás az osztály részéről. Abban a percben a gyermeke elvesztését átélő anyukának nem arra van szüksége, hogy mások örömében irigykedjen, még nagyobb keserűséggel a szívében éljen, mint ahogyan a felhőtlenül örvendező édesanyák örömét sem szabad elrontani.
598. Magdalénia (válaszként erre: 597. - Birgit77)
2016. okt. 3. 12:22
Lehet, hogy nem sokáig, mert jön valaki és be akarja bizonyítani ennek ellenkezőjét. ;)
597. Birgit77 (válaszként erre: 596. - Magdalénia)
2016. okt. 3. 12:04
Igen, így van.
596. Magdalénia (válaszként erre: 594. - Birgit77)
2016. okt. 3. 11:50
Pl.Egy olyan szülés esetén, ahol a kisbaba nem élte túl, soha nem vitték vissza az asszonyt az addigi szobájába, - közös kórterem esetén, mert a kisbabás mamáknak is rossz és a baba nélkülinek is. A sorstársak ilyenkor rengeteget segítenek. A babás mamák akkor sem tudnak, ha akarnának.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook