Szerintetek mikor aratják a tarhonyát? (tudásbázis)
Köszönöm szépen! Mégiscsak jobb a szulákomnak, ha van egy pajtása!
Majd együtt látogatják meg a többieket nálad, jó?
Rendelést felvettem, amint megfelelő alapanyagot találok, már neki is állok a varrásnak...-)))
Reméljük még pár napig nem fog havazni....kitartás......:-)))
Nyugodtan maradhat, bár a többiek néha keresik, hogy azért haza látogathatna néha legalább, sőt vendégeket is hozhatna, na már csak úgy körbe nézni. Úgy vannak vele azért, hogy bíztos jól érzi magát, azért nem kívánkozik haza.
Lehet, hogy jobban szeretgeted, mint én, így inkább nálad marad.:-)))
Egy szó, mint száz, Nálad maradhat.:-)))
Napsugárkánál rendelj szuláknak való fehér bundát, abban biztos nem fog fázni. Az enyém nagyon szereti, meg a vendég szulák is.
Tényleg, oszlej, tudod még nélkülözni a szulákodat? Már illett volna visszaküldenem, de olyan jól összebarátkoztak, hogy nem volt szívem elválasztani őket egymástól.
Holnap kipróbálom de attól tartok ugyan ez lesz az eredmény.
Aztán majd a tarhonyát keverem tarhonyával.
Előbb utóbb csak rá szoknak.
Akár tudásbázis kérdés is lehetne, de Te látom értessz a kutyákhoz. Nekem van kis és nagytestű kutyám is de nem szeretik nagyon a tarhonyát.
A kérdésem az, hogy hogyan szoktathatnám rá őket?
Ilyen nem fordul elő, keressd a tettest, mert valaki akarattal törte ki az ablakodat.
A szerkezet primán működik az ellenőrzés hibát nem talál.:-)))
Szolgálati közlemény:
Mivel a küldözgetés a tarhonyatermesztők között divat és az ablakoknál trázsálni meg nem szeretünk, így mindenkinek az ablakára az éjjel önmüködő nyitószerkezetet szereltek fel, amely a küldemény megérkezésekor automatikusan nyítja és zárja az ablakokat.
Igéretet kaptunk rá, hogy aki belép a Tarhonyatermesztők Szövetségébe (azaz ebbe a topicba ír) automatikusan megkapja a nyitószerkezetet, felszerelve.
További ajánlott fórumok:
- 160, -Ft=1 CHF Szerintetek lesz ebből valami? És mikor?
- Ettetek már rakott tarhonyát?
- Hogyan készíted a tarhonyát?
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Hogy készítsem a - Virslis tarhonyát -?
- Rakott tarhonyát szeretnék csinálni, bele tehetem a tegnapról maradt pörköltet?