Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) fórum

Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
2338. Rege78 (válaszként erre: 2333. - Veledjooo)
2010. nov. 3. 17:52

Akkor még mit lehet lépni ilyen esetben???

Nem kötekedek, érdekel a véleményed.. :-)

2337. 00495ec28d (válaszként erre: 2328. - Mazsola&tádé)
2010. nov. 3. 17:51

Az hogy nincs meg otthon minden az f...ság,és mondvacsinált indok.

Ugyan kinek van már meg minden otthon?

Ugyan mi tökéletes ezen a világon?

Ha az egyik fél félrelép,akkor ez ő akarta,nem más hibája.Ez csak olyanfajta mottó,hogy a megcsalt mégrosszabbul érezhesse magát,pedig nem kellene,mert szerintem ez nem őt méri.

2336. mazsola&tádé (válaszként erre: 2330. - Veledjooo)
2010. nov. 3. 17:51

Vmi hiányzik otthon, nem olyan a teljesitmény... attól még emberileg szeretheti a másikat, csak nem vele szexel... vagy nem mindig.

nincs senkije, de nem is akar kapcsolatot, csak szexet.

a pech, ha megismered, megszereted... és kiderül, hogy nem teljesen tiszta a terep....

hogy ki miért lép félre? nem tudom. Erre még nem kaptam pasitól értelmes választ.

újdonság, fiatalabb, csinosabb, nem nyaggat....

passz

csinálj kérdőivet, és nem reprezentativ felmérést :)

2335. f36e266467 (válaszként erre: 2331. - Rege78)
2010. nov. 3. 17:47

Akkor te elfogadod, ha a pasid meg fog csalni, ha valami otthon nem lesz oké, vagy csak úgy, mert ingerenciája támad.

Te tudod.

2334. veledjooo (válaszként erre: 2332. - F36e266467)
2010. nov. 3. 17:47

"De akkor tőled is azért mennek haza, mert nem adsz meg mindent?"

jajajajaaaaaaa.... :))))

2333. veledjooo (válaszként erre: 2331. - Rege78)
2010. nov. 3. 17:46
Az, hogy lép valamit, nem egyenlő minden esetben az elválással....
2332. f36e266467 (válaszként erre: 2328. - Mazsola&tádé)
2010. nov. 3. 17:46

Nem, mert a 3-ik fél nincs informálva. Hogyan lehetnél felelős valamiért, amiről neked elfelejtenek szólni?

Mind kettő sunyi dolog. Nem állítottam mást. Annak a megítélése, aki singliként élősködik más párján és itt beszélget róla, nekem rosszabb.

Ha meg valaki azt hiszi, hogy egy pasi csak akkor megy félre, ha valami otthon nincs rendben, akkor nem csodálom, hogy nem mer egy komoly kapcsolatot kialakítani, mert biztos fél, hogy ő sem fog tudni mindent megadni.

Ne viccelj már.

Ha betörök egy üzletbe, akkor a világ tehet arról, hogy nem volt elég nekem, amennyim volt?

A megcsaló felelősségét a társára hárítani enyhén szólva gáz.

De ha így gondolkozol, akkor neked valószínűleg ez fog járni. Az élet megmutatja, ha valamit tévesen hiszünk.

Nem az a megoldás, ha valami kevés, akkor kiszállok?

Inkább sunyin átverek?

Nem hiszem, hogy ilyen párra vágynál.

Csak most a könnyebb helyzetből beszélsz. Neked nem kell mindent megadnod. De akkor tőled is azért mennek haza, mert nem adsz meg mindent?

Lásd be, hogy ez a pasi bénasága és gyávasága.

2331. Rege78 (válaszként erre: 2326. - Veledjooo)
2010. nov. 3. 17:45

Óóóóó!

Ha ez ilyen egyszerűen működne, akkor minden öntudatos nő és férfi egyből elválna, amint gond van otthon.. még mielőtt képbe kerülne egy harmadik.. ráadásul esetleg ki is derülne... :-P

Az oké, hogy valaki tartja magát valamire...

de lehet, hogy nem csak ez az egy szempont van egy család életében.. :-/

2330. veledjooo (válaszként erre: 2328. - Mazsola&tádé)
2010. nov. 3. 17:43

De mi a francért lesz valaki szerető? ...

... b..us... tudok 10 alatt összeadni-kivonni, tudok olvasni szótagolva, bármikor meg tudok kenni egy vajas kenyeret, és nappal is ki merek menni az utcára, a 3 év feletti gyerekeknek állítólag nem lesz rémálma.... akkor nem jár egy egész pasi? ... aki magasra emeli a kezét, amikor az enyém fogja, mert tudja meg a világ...

Vagy ahhoz el kell jutni valameddig, hogy az ember tudja, hogy egy párkapcsolat nem arról szól, hogy leoltott lámpánál ölelgetjük egymást és sugdossuk, hogy imádlak, meg mennyire hiányzol... és blabla...

Neeeeeeem értem!

2010. nov. 3. 17:41

én azért törekedtem, hogy minél előbb lépjek, vagy tiszta vizet öntsek a pohárba, ha komolyabb szándékaim voltak az illetővel....

hogy ez néha fájdalmas, vagy nem úgy sül el ahogy azt elterveztem... hiába

ember tervez...

2328. mazsola&tádé (válaszként erre: 2323. - F36e266467)
2010. nov. 3. 17:39

Valami oka csak van, ha valaki félrelép... az pedig otthon van.vagy épp hiányzik neki valami, amit nem kap meg.

Han em szeretőtt tart, akkor k.ra fizet be. az jobb? igy is ugyis félreb...ik.

Nem gondolom, hogy a szerető dolga lenne felvilágositani a harmadik felet.... nem azért, mert háritana. Csak nem az ő dolga, szerepe...nem tudom minek nevezzem.

De most megint ellentmondás van. Ha valaki szerető, az sunyi dolog.

Aki szeretőt tart, mert nem kap meg otthon kedvességet, törődést.. az nem sunyi?

igy érted, hogy mit nem értek a mondandódban?

a szeretői kapcsolat akkor is 3 fős, 3 felelőséggel. mindegy, hogy pasi lép félre vagy nő. a felek egyedülállóak vagy sem.

ez a gondom!

2327. f36e266467 (válaszként erre: 2326. - Veledjooo)
2010. nov. 3. 17:39

Irónikus volt az "egy fokkal" kifejezésem :O)))

Embereket átverni nem szép dolog és gyáva dolog.

Ha tudom, hogy ez a jó megoldás, akkor miért nem csinálom úgy, hogy minden érintett képben legyen?

Így csak más átverésével lopott plussz.

Az élet kiegyenlít. Mindig. Így, vagy úgy.

2326. veledjooo (válaszként erre: 2325. - F36e266467)
2010. nov. 3. 17:35
Nem csak egy fokkal már bocs... biztos van olyan nő, aki inkább becsukja a szemét, és nem lát, nem hall, nem beszél, de aki egy kicsit is öntudatos, és tartja magát valamire, az valamit lép, azt gondolom.
2325. f36e266467 (válaszként erre: 2324. - Rege78)
2010. nov. 3. 17:32
Szerintem egy fokkal tisztább, ha legalább tudhatja, hogy milyen a párja.
2324. Rege78 (válaszként erre: 2323. - F36e266467)
2010. nov. 3. 17:22

Azért szerintem semmivel sem jobb, és emberségesebb hozzáállás, ha a feleségnek is elmondják, mert joga van tudni..

Ja, joga van tudni, és joga van hallgatni..

...mert később minden, amit mond felhasználható ellene.. és még csak nem is a bíróságon... :-/

De ezt az álláspontomat már képviseltem..

.. most sem vitaindítónak szánom, egyszerűen ez a véleményem! :-)

2323. f36e266467 (válaszként erre: 2321. - Mazsola&tádé)
2010. nov. 3. 17:18

Azért nem a kettőjük gondja, mert az asszony nincs képbetéve.

Azt értesd meg, hogy te meg a pasi tudtok a dologról, a harmadik fél, akinek szívesen osztanál felelősséget nem is tud arról, hogy milyen becsületes ember a párja.

És nem azért fog valaki félre kacsingatni, mert nincs otthon minden rendben. Sehol sem lesz minden rendben és sunyi dolog emiatt félre kacsingatni úgy, hogy otthon meg mosolygok az asszonyra, aki erről mit sem tud.

Ugyhogy ébredj fel szerintem és azt lásd, ami van.

Sunyi dologban játszik közre, aki szerető egy házas ember kapcsolatában.

Ha elmondjátok a feleségnek, hogy egyáltalán tudjon róla, hogy miben is kellene döntenie, onnantól lenne 3 emberé a felelősség. Így csak a kettőtöké, akik egy harmadik felet átvernek teljesen mindegy, hogy milyen alibiből.

2322. veledjooo (válaszként erre: 2319. - F36e266467)
2010. nov. 3. 12:50
... igénytelen lelkivilágra utal... o'szt jó'van... :DD Mindenki ott élvezkedik, ahol tud, meg ahol csurran... most mit sajnálod, Teeee! :P :DDDD
2321. mazsola&tádé (válaszként erre: 2319. - F36e266467)
2010. nov. 3. 12:10

Mindeki azt gondol amit akar. De kívülről sokkal könnyebb ítélkezni....

én itt és a naplómban sem szemeteztem le a feleséget.

És a jelenlegi helyzetben sem gondolom úgy, hogy elvette volna tőlem a párom.

Az az ő baja, hogy valamit nem tud megadni, ami miatt a férje kifelé tekintget.

Az kettejük gondja, hogy nem akarnak erről beszélni vagy helyrehozni.

Az meg az én bajom, hogy ebbe belmegyek-e vagy sem... és nem hajtom el a fenébe annak ellenére, hogy nős.

Az én helyzetemben meg már nem is számít.A pasi döntött, hogy rendezi otthon a dolgait.

Én ezt elfogadtam.

a hozzászólók meg csak tanácsot kértek, én meg véleményeztem... saját tapasztalaton alapulva.

ennyi :)

további szép napot, megyek a dolgomra

2320. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 2318. - F36e266467)
2010. nov. 3. 11:29

"Itt te tudatosan vagy benne a dolgoban és átlátod. Ezzel szerintem nincs gond.

Kezedben a döntés, nem vagy megvezetve."

Én a "tudatosan vagy benne a dologban" és a "kezedben a döntés" mondatok alapján úgy gondoltam,észre vetted,de mindegy....

2319. f36e266467 (válaszként erre: 2315. - Mazsola&tádé)
2010. nov. 3. 11:27

Megmondom mazsola, hogy miben ítélkezem.

Ha valaki singliként elcsábít, vagy belemegy egy olyan kapcsolatba, ahol a másiknak ugyebár van párja és itt a fórumon csámcsog azon, hogy nem érdekli a másik félnek a párja, az az ő dolga és azt írja, hogy ez 2 szereplős, pedig csak a saját felelősségét akarja 3 felé osztani. Még most is.

És hogy ezt itt a másik szeretővel kibeszélni, hogy "képzeld, az a szemét feleség most visszacsábítja a páromat".

Na ez a vicc.

A kettő között van egy hajszálnyi különbség.

Csak gondold át.

2318. f36e266467 (válaszként erre: 2314. - 7cdf5b0d96)
2010. nov. 3. 11:24

Rohannom kell, de még gyorsan.

Ha megnézed ezután kérdeztem vissza, mert itt még én sem vettem észre, hogy szeretői viszonyról van szó.

2317. mazsola&tádé (válaszként erre: 2305. - F36e266467)
2010. nov. 3. 11:23

nem gondolom okénak.

Csak nem fogom a másikat a feleségével nyaggatni.

Mert nem rám tartozik...

ha akadt alkalom, vagy nagyon érdekelt valami, azt megkérdeztem.... vagy meséltek valamit az otthonnal kapcsolatban, és folytattam a beszélgetést. ez megint más.

Nem mondom, hogy nem jutott eszembe néha a másik, és nem akartam megérteni a pasit. Próbáltam rálátni, hogy miért jó ez neki, hogy szeretője van. Mi az ami hiányzik, miért nem fekteti az energiát abba, hogy a párjával beszéljen és a kapcsolatát épitse.

Csak nem mindig kaptam ezekre rendes választ.

Mert ilyenkor jön a terelés, meg a nem akarok erről beszélni, meg ne rontsd el a kedvem... stb.

És van különbség a között, hogy az elején meg vannak beszélve a dolgok, meg a "szabályok".... és más tészta az, hogy fél év múlva derül ki, hogy a másik fél nős.

2316. Castellina (válaszként erre: 2311. - 3e97c47bc4)
2010. nov. 3. 11:21
akkor a pasihoz is vonzódsz...vannak érzéseid irányában, nem?
2315. mazsola&tádé (válaszként erre: 2304. - Anyegin)
2010. nov. 3. 11:18

te is olvass vissza, jó sokat.

és megérted a hozzászólást.

mert eddig ez volt.

én nem itélkezem, mert voltam részese ilyen történetnek.

de vannak, akik nagyon negatívak és vehemensek.

nem az ellenvéleménnyel van problémám. két szeretői helyzet sem ugyan az, és nagyon sok befolyásoló tényező van.

mégis van, aki nagyon tud ítélkezni mások felett, és néha bántón ad hangot a véleményének.

ezzel volt kapcsolatos a hozzászólás...

2314. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 2305. - F36e266467)
2010. nov. 3. 11:17

"Értem, ez picit más. Itt te tudatosan vagy benne a dolgoban és átlátod. Ezzel szerintem nincs gond.

Kezedben a döntés, nem vagy megvezetve.

A pasira meg nem tudsz gondolom felnézni, mert ez jön le nekem. "

Mutasd meg nekem ebben a válaszodban a megdorgálást,mert nem látom...Szót sem ejtettél arról,amiket korábban írtál,hogy "belegondolni a megcsalt fél helyzetébe".Na nekem inkább ez a fura...Mancsocska sem írta azt,hogy ő aztán gondol a szeretőjének a társára (bár nem tudom,van-e,ez nem derült ki),és itt érdekes módon mégis elfogadod a szeretőséget.Egyszerűen leírta,hogy kell a figyelem és a kényeztetés,ezért szeretkezik egy másik férfival.Nem tudom,ez mitől okésabb,mint a többi....

Tanácsodra vonatkozóan pedig figyeltem azt hogy hogyan nyilatkozik arról,amit csinál.Én sokkal inkább téged nem értelek,de ez nem újdonság számomra :).Mindegy,nem megyek bele ebbe a vitába,mert megint ugyanoda lyukadunk ki,ahová a múltkor..:) Szép napot mindenkinek.

2313. mazsola&tádé (válaszként erre: 2301. - 3e97c47bc4)
2010. nov. 3. 11:14

bocsi, ha én tartok szeretőt... akkor meg én csapok be mást. itt nincs és nem is lesz legalitás.

a történet mindig 3 fős...

2312. mazsola&tádé (válaszként erre: 2300. - F36e266467)
2010. nov. 3. 11:13

Ha már valaki ekjut odáig, hogy szeretője van. akkor miből gondolod, h érdekli a másik. legyen az a feleége, vagy a szeretője?

a történet ugyanaz, még mindig. csak most érdekes módon egy feleség a főszereplő, és nem egy férfi....

2311. 3e97c47bc4 (válaszként erre: 2307. - Castellina)
2010. nov. 3. 11:13

Tényleg nem szerelemről van szó az esetemben. És valóban sokat jelent számomra amit nyújtani tud, ugyanakkor az nem igaz, hogy ha "azt más nyújtja, akkor ahhoz az emberhez fog ragaszkodni..."

mert ha visszaolvasol, akkor azt is írtam, hogy : "azért annyira nem hiányzik a testiség, hogy belementem volna"

2310. mazsola&tádé (válaszként erre: 2301. - 3e97c47bc4)
2010. nov. 3. 11:12

nem erről beszélek...

csak olvass vissza jó pár oldalt, és megtudod mi a "problémám"...de sokat kéne olvasnod.

nem kötözködök, csak nem értettem valamit.

voltam több szituációban is a témában, nem vagyok rá feltétlenül büszke.

De igy tapasztalatból tudok hozzászólni.

amihez nem értek, abba nem bonyolódom bele :)

2309. anyegin (válaszként erre: 2308. - 7cdf5b0d96)
2010. nov. 3. 11:09
:-)
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook