Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)
", de van, amikor erre van szükség,"
Ez nem igaz! Melyik az a helyzet, amikor arra van szükség, hogy valakit becsapjunk?
Sziasztok! Új vagyok itt. Én régen voltam ebben a cipőben, mindkét oldalon álltam már. Hülye helyzet az biztos, de van, amikor erre van szükség, és aki nem volt még ebben a nehéz helyzetben az ne ítélkezzen. A feleségnek se könnyű, ha csalják, mert sokat veszthet. A feleségnek meg azért nehéz, mert nem tudja, hogy mire számíthat, és aztán egy idő után jönnek az átsírt éjszakák, a várakozások néhány perc boldogságért, és az ember a szelemével nem mehet sehova nyilvános helyre.
Én most érzelmileg csalom a párom, fizikailag nem. De ez kihatással van a kapcsolatomra is, nincs kedvem a szexhez, vagy ha van, akkor másra gondolok.
Köszönöm
Nem szeretnék egy szócsatába belemenni!
Az én vférjem is olyannak tűnt,de most meggondolta magát....kell a ház és a gyerekek!
Nem tudom neked a szavakkal érzékeltetni,hogy mi az a változás belül,amiért ez nem hat már a fizikai síkon semmit és a gyerekeket nem egyszerű elvenni egy ANYÁTÓL........
ÉS ha a válással meg kellett volna kockáztatnod, hogy elveszik Tőled a gyerekeidet?
Szerintem egy anya ilyet nem mer meglépni.. :-(
Ehhez mindenki gyáva... és még csak leszólni sem lehet érte! :-/
Ha olyan a férjed, hogy beszólogat, megy a "buli", és mindent a fejedhez is vág, az egy dolog..
Hiszen már előre nézel, max. rádöbbensz, hogy ki mellett is éltél eddig?!
De amit én írtam, az más.
Szerencsére nekem nem olyan a férjem. Ha egyszer válni akarok, a gyerekekkel nem akarna kiszúrni..
De sajnos van ilyen is, aki mindenkinél jobban szereti magát. :-(
Neked kívánok sok erőt, kitartást!
És hogy végül légy szabad és boldog!!! :-)
Hajrá!
A mindennapjaimat írod???....én válok!
Hidd el,akiben megért az emberi méltóság,lépni fog!
...akkor már nincs gáncs,csak egy -egy szúrka....de,ha félelemmel teszi vki,akkor maga a borzalom!
Mind a két végletben voltam,tehát részemről nincs leszólás....aki válni akar,az fog is.....most a lezárom végletet élem!:DDD
Azért a teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy van, aki azért nem válik el, mert nem tud.. :-/
Mert a férje mondjuk olyan "büszke", hogy neki nem fér bele, hogy a neje elváljon tőle.. Hogy ezt megakadályozza, bármire képes.. még arra is, hogy a gyerek(ek)et "elvegye" az asszonytól, ha mégis erre vetemedne..
És ha van pénze és kapcsolatai meg is teheti! :-(
(az én környezetemben példa is volt erre, hogy az apjuk befenyegette anyát, amikor felmerült ez, pedig előtte nem éltek példás családi életet, és nem "derült égből" jött az ötlet, és még csak szeretője sem volt a feleségnek, persze azóta is együtt van a "család") :-(
És ha visszaolvastok, mancsocska is ezt írta, hogy már többször akart válni, de a férje nem hagyta!!!
Tehát a szándék megvolt, hogy tiszta helyzetet teremtsen! :-)
No,igen!
....de nem is az egészséges lelkületűeket térítgeti a Csabi:-))))
Van aki meg soha nem fogja tudni? :DDDDDD
Akiben alapból benn van a harmóniára való törekvés, az nem megy bele.... goooooooondolom.... de csak filózgatok ám... lehet, hogy tökhülyeségeket írok, de azt is megszoktam már... :DDDDD
Meg a másik része, hogy az sem keveset számít, ha egy jó kapcslatban él és vele történik meg.
Na az nagy tanulság.
Sok szeretőségre berendezkedett ember pont ezért választja a szeretői státuszt, mert így ő mindig a kedvezőbb szerepben érezheti magát. Nem őt csalják meg, mármint nem kell úgy éreznie.
Ez igaz. Nekem sem számított korábban. De azért mégis. Ütött rajtam, ha jól mondták. Picit számított.
Ha viszont mindenki drukkol hozzá, hát...
:O))))
Azért vagyok itt, mint élő lelkiismeret :O))))))
Misszióóóó :O))))
Szerintem a legjobb iránymuatató egy döntésben:
Azt tedd a másik emberrel, amit te is el tudnál fogadni fordított esetben.
A lényeg, hogy a mi részünk tiszta legyen. Csak a saját dolgainkért tudunk felelősséget vállalni.
A tiszta lelkiismeret nagy szabadságot ad.
Tudod mit?...nem is olvasom el az erre válaszolókat:-)))
Tuti,hogy száz kifogás van,hogy miért nem ezt választják:-)))
NEM MINDENKI AKAR SZABAD LENNI !.....mert ez belülről van:-)....ők pedig kivül keresik!:-(
Ehez viszont szükséges két olyan ember,akik kultúráltan ,egyenesen,emberi módon képesek egymással beszélni a helyzetükről.
Ez viszont ritka.,ilyenkor már inkább cél a másik orra alá borsot törni,mint partnerként viselkedni.
További ajánlott fórumok:
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat