Szentendrei anyukák csevegjünk (beszélgetés)
Én is úgy mennék vmilyen babás mamás közösségbe Zorkával,keresgélek hátha találok egy jót:)
Nálatok majd lesz más:D Cowboy,kalóz pókember etc:)
Hát igen,meg szerintem az egy öröm volt részt venni a jelmezkészítésben,kitalálni mi hogy legyen...a mai gyerekek többségének már egyáltalán nincs is fantáziája:(
húha sziaztok! csak kapkodom afejem, nem győzöm utánolvasni. Avon ügyben lehet , hogy én is kereslek majd.
Vanda apuja egy kretén SAJNÁLOM. De még jó, hogy rátaláltál a férjedre ő meg persze Rád.
Mi ma zenebölcsiben voltunk és végre élvezte is , zenélt , táncolt. Nagyon örültem neki.
Hát nálunk a hercegnős korszak ki fog maradni, de emlékszem amikor én kicsi voltam_ hercegnős korszakon szinte mindenki átesik.
Igen ez a jelmez dolog elég gáz így a sorozatban legyártott jelmezekkel. Eltűnik az egyediség, meg az originalitás.
Vanda tavaly tündér volt,én varrtam a jelmezt neki kézzel, az ovónéni meg is dicsérte,rajta kívül még ketten voltak házi készítésű jelmezzel,a többi mind a tipikus rózsaszín habos babos hercegnőruhában volt.
Emlékszem nekünk általánosban még verseny is volt h kié a legötletesebb legjobban elkészített jelmez.
Ma meg már?...
Hüü hüü
annyi minden akar lenni hogy csuda...sellö, meg hercegnö persze, hamupipöke vagy hófehérke..
és akkor még anno vett anyukám angyal jelmezt az is akar lenni... anyu megtalálta Öcsém ovis jelmezét (bohoc) még ö varta. na még az is akar lenni ugy hogy nem tudom...
az a baj hogy anno amikor még mi voltunk ovisok nekünk ugy varták és kézzel készitették az anyukáink a jelmezt de most bemész az elsö boltba és megveszed ez olyan gáz szerintem hogy mindenki királylány és akkor lehet az oviba 5 egyforma ruhás királylány rohangál majd...
A te lányod mi lesz a farsangon?
Ti is a hercegnős korszakot élitek most?:)
oké oké... megnézem a katalogust és jegyzetelek ha látok valamit....Neten még fent van a katalogus?(anno onnan néztem azt hiszem)
nem muszály házhoz jönni de megdumcsizuk majd amugy sem lakunk messze egymástol... békás melyik részén laksz? hegy vagy duna?
Igen nagyon várja, természetesen hercegnő szeretne lenni:)
Már nézegetem a jelmezeket de lehet h az lesz a vége mint tavaly h én varrok majd neki vmit.
Nem késő:)
Azért jó ha van tesó én is látom hogy jobban elvannak így, szeretik egymást és már most látszik az összetartás:)Na nem mintha veszekedés nem lenne:D
A férjem szeretne majd még egy kisfiút is de én egyenlőre biztos hogy nem akarok több gyerkőcöt.
Megvan jol emlékeztem...vissza olvastam..:)
az én lányom is 5 éves lesz. a tiéd várja a farsangot? mi szeretne lenni?
én is szeretnék másik pindurkát de komolyan elgondolkozok rajta néha...talán jövöre...még akkor sem késö nem?
Szia!
láttam avonal foglalkozol na lehet majd kereslek ez ügyben...Békáson laktok ? igy rémlik..
Sziasztok!
megvagyok Itthon... majd szét szakad a fejem nem segit semmi tiszta kotyagos vagyok... ma lesza gyereknek az ovcsiban a szülöi...1 porcikám nem kivánja... ma lesz a polgár mester és a pap bácsi a vendég el lehet neki mondani a bajunkat...
Háát ez egy nagyon hosszú sztori....20 évesen szültem Vandát,apuka lelépett mikor másfél hónapos volt:S Azóta nem is kereste.(Vanda most lesz márciusban 5 éves. Az adatlap szerint 26 vagyok,de még csak tavaly novemberben töltöttem a 25-öt)
Tibivel a férjemmel 4 éve ismerkedtem meg, a második lányom Zorka 14 hónapos.
Dióhéjban ennyi:)
Tegnap én is nagyon rosszul voltam:S
Be kellett mennem az Avon központba megbeszélésre és mire hazaértem nagyon rosszul lettem.
Sajnos migrénes vagyok:S
Ilyenkor semmit nem tudok kezdeni magammal,úgy utálom:S
Köszönjük!
Neked is,remélem ma már jobban vagy!
Sziasztok!
Az a baj h nálunk Apa kb este 7-8 körül ér haza és nem tudna eljönni velünk:S
Pedig engem nagyon érdekel dolog.
Szia Adri!
Az adaidbam láttam, hogy Te 1 évvel fiatalabb vagy nálam és már 2 gyerkőcöd is van. Mikor szüülted az elsőt? Így terveztétek?
Jobbulást a gyerkőcöknek! Ja és mivel szívod az orrukat és hogyan? Hogy bírják?
Sziasztok!
Bocianya remélem nem vagy beteg , sok pihi gyógyulj meg!