Szentendrei anyukák csevegjünk (beszélgetés)
kinél szültél ki volt a dokid?
juj én is a II ben szültem . nézd még mindig itt ragadtam...
nem itt Szentendrén:(
itt nem igen van semmi vagyis nekem nem sikerült semmit találni..te mivel foglalkoztál babokád elött?
Igen ott van. De én a dokim után mentem és a II.Számúban szültem. További szép délutánt!
jó hogy találtál itt munkát
Ne haragudj de most megyek lassan menni kell a gyerköcért, amugy ma szabad napos vagyok.Délután még felnézek.
A róna utcában van az Uzsoki korház is nem?
te hol szültél?
Bölcsibe nem akarom adni, de ha úgy látom szeretne már közösségbe járni illetve szüksége van a közösségre beadom. A fiamat Gyurikának hívják. És mit dolgozol?
Igen jár oviba,a hétszinvirágba.
igen dolizom,
te mikortol adod be ovcsiba? bölcsit nem akartátok? én sem járattam bölcsibe a lánykámat. amugy Lilinek hivják. a te fiadat hogy hivják?
Ja és a Róna utca az a XIV kerület. Ezt elfelejtettem:))
köszi! Ha jó idő van nálunk is ez a program, a város.Meg szereti a kacsákat a Duna parton.A kislányod már jár oviba? És Te dolgozol?
Vagy ami még van esetleg a püspökmajoron,ahonnan Kockásf.nyusziék költöztek el tavaly nyitott a vizes 8-as. ha szerettek usziba járni nézd meg a honlapjukat hátha van valami program
Huu ha töllem kérdezed nem igen vagyok ilyen téren jártas én sem.. mi amikor jo idö van akkor bemegyünk a városba és a pataknál sétálgatunk illetve nem messze töllünk van 1 jo kis játszó( nemrégiben ujitoták)
Egyébbként mit ajánlotok hová jó menni a babával? Mármint játszótér, totyogó torna stb. Hol vannak itt Szentendrén ilyen lehetőségek?
az töllünk nem messze van a napalink ablakábol látni is a lakotelepet.
Szia!
mi is Peströl a XV kerületböl.
Mi Pestről a róna utcából jöttünk. Eladtuk a lakást És abból Plusz egy kis hitelből vettük a házikónkat, persze a privát kertrész volt a mérvadó.
Albérletben laktunk és a tulajdonos eladta a lakást:((
Ti honnan merről jöttetek?Mármint költöztetek?
Szzzzzzzzia!Miért költöztetek el?
Mi vettük , úgy félig készen.Csak kívülről volt kész, belül a csupasz falak. Ikerház, 2 ikerház van egy óriástelken. Egyébbként nem tudom merre van a laktanya. Na ennyire nem ismerem még Szentendrét:)))
Sziasztok remélem nem tartjátok tolakodásnak ha jelentkezem közétek,én ugyan már nem lakom Szentendrén,de egy évvel ezelőtt még ott laktam.Most Békásmegyeren lakom,két lányom van az egyik 5 éves a másik 15 hónapos.
Mi a Püspökmajor lakótelepen laktunk.
Én nagyon szerettem Szentendrén lakni.
Mi Pannonián lakunk, tudod merre van a laktanya? na oda:
kertesben épitkeztünk.
ti is kertesben laktok? épitkeztetek vagy készen vettétek?
Ezt megértem. Mi a Skanzen felé vezető úton Sztaravodainak hívják. Igen szeretnénk, a férjem már nagyon benne lenne, de azért én még pár hónapot várnék. Persze nem sokat. Ti hogy terveztek? Ja és merre költöztetek?
nem is tudom ahonnan jöttünk azért élettelibb volt kicsit itt is jo de még ismerkedem minden téren!
azért nehéz volt ott hagynom mindent ide a barátokat is bele értem,oké oké hogy igy is tudunk talizni de nem ugyan az.
Melyik részén laktok Szentendrének?
amugy el is felejtettem irni egy 4 éves kislányom van,de szeretnénk még neki tesot. ti a fiatok mellé?
szia!
Örülök hogy jelentkeztél. Megszoktad már a helyet?
Szia!
most láttam meg a fórumodat:)
mi is nemrég költöztünk Szentendrére!
Most költöztünk Szentendrére és van egy 16 hós kisfiam. Szeretnék más hasonló korú babák anyukáival , beszélgetni és megismerkedni. Köszike
További ajánlott fórumok: