Szentendrei anyukák csevegjünk (beszélgetés)
Hát a surányi az nagyon drága....
Fenn püspökmajornál is van egy jó cukrászda,de lehet h az nektek messze van.
Képzeljétek ma voltunk a 15 hós oltáson és olyan ügyes volt a lánykám meg se nyikkant:)
köszi köszi:)
hej micsoda torta árak lent voltam a cukiba... a laktanyával szemben a surányiba. 8 szeletes torta 8600 ft. nem sok ez 1 kicsit szerintetek?igaz marcipán volt a külseje de akkor is??? vagy csak az én pénztárcámnak sok:(
Sziasztok:)
Isten éltessen minden szülinapost:))
vagyok:) csak mi is ünnepeltünk a hétvégén és holnapra is bulit szervezünk az öcsémmel.
Az anyukámnak lesz a szülinapja holnap és még semmit sem sejt:) olyan izgi csak jol sikerüljön a dolog!
Hétvégén nálunk családi szülinapozás volt.
Kinek hogy telt a hétvége?
Sziasztok!
Babaügyben még semmi hír, úgy 7.-e körül fogok tudni mondani valamit:)
Hastánc? Jól hangzik:)) Te jársz rendszeresen?
Most kaptam az Aviva tornáról egy könyvet, hát még csak nézegetem a gyakorlatokat, nem tünik túl egyszerűnek.
Sziasztok, mi jól vagyunk, bár egy kicsit sűrűek a napjaink. Lassan jön a jó idő és tudunk majd kimenni. Én már nagyon vágyom a napsütésre, de a melegre is.
Lotussz! van valami újság baba ügyben? Ha még nincs tudom neked ajánlani hétfőnként a hastáncot, az a ztán megmozgat mindent oda bent!:)))
Szia! Nem sok mindent, nem kell vele foglalkozni azt mondta a doki. De mégis rossz mert tudom, hogy ott van:(
sajnáloma hétvégét. lehet, hogy így kellett lennie?:P
Állítólag ha kicsi, nincs nagy gond vele, max. beecsetelik.
Mit mondtak rá?
Sziasztok!
Anyu jól megfázott, úgyhogy lőttek a masszázsos, fürdőzős szülinapjának...
Most fogggggggalmam sincs hirtelen mit találjak ki neki.
Persze mondta hogy nem kell semmi, csak menjünk át ünnepelni, véletlenül sem segitene hogy mit szeretne...:)
Á csak kontroll, meg szűrés Volt, és kiderült, hogy nemtudni miért de van egy kis méhszájseben.:(
Holnap ovi?
Én még csak most állok neki főzni, de legalább vacsora lesz:)
Zöldbab főzeléket csinálok, meg nutellás palacsintát.
Húúú, csajok szerencsém volt!:)
Odamentem 1-re, gondoltam elkérem a sorszámot, aztán majd visszajövök 3-ra.
Mondtam hogy eredetileg a Koniorczyk dr.nőhöz szerettem volna menni, erre mondta a nő hogy beír hozzá, mert már nem sokan vannak. És hárman voltak előttem:)
Fogalmam sincs hogy darálta le azt a sok embert, akiket de. telefonon mondtak:)
Úgyhogy köszi Adri!
Tök rendes volt a dokinő, kérdezte hogy van-e már gyerek, és hogy a páromnak előző kapcsolatából van-e. Mondtam hogy nincs, erre azt mondta akkor ez lesz a nagy debütálás:)
Szóval minden okés, a rákszűrést is megcsinálta.
Bocianya, csak ajánlani tudom neked is.
mi jót csináltok?
Én egyfolytában takarítok.És ráadásul nem látszik. Rémes
Remélem hamar meggyógyul a kicsid!
Képzeld most szántam rá magam hogy bejelentkezzek ahhoz a dokinőhöz az SZTK-ba, de azt mondták hogy ma már 32-en vannak beirva, és még csak a 6.-nál tart..
Még egy doki lesz du 3-tól és azt mondták hogy 1-től már tolonganak, úgyhogy úgy számitsak:(
Háááát, még meglátom..
Szia!
Ne merj semmit se csinálni.. söt én inkább amondo vagyok ha odabent lesz a baba akkor is járjatok el... ök is szeretik a kényeztetést nem csak anyuka.. mi jártunk strandra, miskolc tapolcán is és a pocakomba nagyon élvezte hazafelé olyanokat aludtunk mind a ketten nyugodt baba volt mikor megszületett is és a pocakban is annyira hogy rá huzott +2 hetet nem akart elöbujni..
Szia
Javulgat a hétvégénk elég rossz volt majdnem Lászlo korház volt enkünk is:(
még a héten itthon vagyunk csütörtökön megyünk kontrolra.diétáznia kell a lánykámnak és Sumetrolimot(szuszpenzio)kell szednie...
Most vasárnapra terveztük, egynapos kis kikapcsolódásnak.
Szóval ha véletlenül a héten megfoganna a baba, akkor azt mondjátok nem kell tartanom a hétvégi fürdőtől?
Az mondjuk igaz, hogy ki tudja mikor leszek terhes és nem lenne jó ha úgy telnének a napok (esetleg hónapok, de remélem hogy nem:)) hogy semmit nem merek csinálni...