Szentendrei anyukák csevegjünk (beszélgetés)
Örülök,hogy jobb kedvre derültél:)
Tejterméket és tojást eszünk,csak húst és halat ill tenger gyümölcseit nem.
Igen a férjem,és a gyerekek is azok.
Ill. anyukám és az egyik hugom lakto-vega (ők tejterméket igen,tojást nem esznek.)
Már várom én is a jóidőt, és a dunaparti sétát a kis fórumcsapattal!
Mária (hogy szereted ha becéznek?) neked további jó pihenést kivánok!
Adri, pontosan mi az a lakto-ovo vegetáriánus?
A férjed is az?
Bocianya!Jó lenne egy kis dumcsizás:)
Én holnap egész nap ráérek, és pénteken is 4-ig.
Lányok, köszi a biztatást! Már jobb is lett a kedvem:))
Amúgy nem vagyok az a depis fajta, csak tegnap kicsit besokaltam.
Sziasztok Lányok!
Betegeknek jobbulást kívánok!Remélem ahogy jön a meleg ez a betegeskedős időszak is véget ér!
Lotusz,ne hangolódj le emiatt.Lazíts és ne koncentrálj arra,hogy nem sikerült!
Biztosan fog,fel a fejjel,ha nem is rögtön:)
Munka..hát nekem is kéne valami még az Avon mellé...már annyi mindent próbáltam,ez most jó csak kéne még valami mert idő amíg ebből komolyabban pénz lesz:((
De egyenlőre egy bölcsit kéne találnom!
Nem egyszerű a helyzetünk mert lakto-ovo vegetáriánusok vagyunk.
lányok !!!
mentek valamerre 15 én???
vagyok vagyok...
Szia!
betegeskedünk sajna:(
ti hogy vagytok?
szia!
sajnálom...de fel a fejjel.. nincs kedved talizni a héten ?( attol függ a gyerköc hogy van de attol még át sétálhatsz hozzánk ) lassan nekem is munkát kell keresnem mert annyit hiányzok hogy a szememre vetik már...
nem szabad a gyerek témára fokuszálni mert akkor csak azon fogod rágni magad... probáld ki az elevitet is hátha sokat halottam arrol is hogy jo...
Szia!
én itt vagyok meg itthon is mert lánykám beteg?(
tegnap voltunk a doki néninél... 1 csomo gyogyit irt fel... ugyhogy a héten is itthon pihengetünk kicsit kisüt a nap akkor átszaladok a Lidlibe a gyerköccel attol függ hogy van ha nem akkor eszünk azt ami itthon van... de a kertbe mindenképpen kimegyünk mert kicsit rendbe kéne tenni... a virágok kezdenek kibujni a földböl.... tulipán,jácint,a hovirág meg kint van már...
Lotussz! Sajnálom:((( Ebben a honapban mindent bele AVIVA- val aztán meglásd ott lesz az a baba a pociban. Hastánc? Tényleg jotékonyan hat:))) Munkaugyben semmi jot nem tudok. Car a helyzet Magyarországon:((( Csak nehogy depis légy. Nemsokára itt a jo ido , és megyunk a Dunapartra sétálni aztán személyesen is ontjuk egymásba a lelket(persze addigra reméljuk csak más téren, mint a terhesség)
SUSS FEL NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Én most kicsit le vagyok amortizálódva...
Teljesen úgy éreztem hogy terhes vagyok, aztán 30.nap csak megjött:(
Általában 27-28napos szokott lenni a ciklusom.Meg már előtte 2nappal szurkált a hasam, ilyen sem szokott soha lenni.
Legalább csak megjött volna simán ahogy máskor hogy ne reménykedjek.
Ráadásul semmi normális melót nem találok.
Hát ezek mennek.
Úgyhogy mondjatok valami jót!:)
Sziasztok!
Hahó csajok,na mi újság,csak nem hal ki a fórum?:(
jo pihenést!
fiadnak jobbulást kivánunk!
Sziasztok!
Férfiak:P
Az én párom se vesz észre soha semmit.
Viszont vannak olyan cuccaim amik ha kb kétszer voltak eddig rajtam és azokra emlékszik-gondolom ami igazán tettszik neki az azért megragad az emlékezetében:D
köszi.
neked is kivánok ilyet! vagy jobbat:)
Ááááááá!Pasik:)
Ha fodrászhoz megyek,azt sem veszi soha észre, max. ha szőkére, vagy feketére festetném:)
Van amikor felveszek egy tök jó új rucit, várom a hatást, aztán semmi.
Máskor meg felveszek valamit ami már kétszer is volt rajtam, és mondja hogy milyen csinos ez az új cucc...:)))
Hát, jó kis estéd volt:) Sok ilyet még!
szia!
csak azért kérdeztem mert voltunk tegnap és volt 1 család a kisfiut meg ugy hivták ahogy a te kisfiadat... csak azért érdeklödtem nem e ti voltatok...
na mesélek:
ugye mondta a párom hogy ne csináljak programot, képzeljétek vacsizni mentünk kettesben... olyan régen volotunk már. hogy meg se tudnám mondani... kaptam 1 szál rozsát is... meglepö tiszta olyan volt mikor még randizgattunk és mindig jött elém vagy jött be értem a munka helyre..édes volt vacsi után lementünk a duna partra nosztalgiázni... persze nagyon hüvi volt de olyan jo volt anno is sokat sétáltunk arra...csomo mindenröl beszélgettünk. ohh és csokoloztunk is:)))
na ez volt a fénypont... totál jo érzés volt olyan mint régen...:)))
azután haza mentünk és a többit nem irnám le mert annyira nem publikus és nem is ide valo.. a fantáziátokra bizom a dolgot...
de vasárnapra már nagyon hiányzott a lánykám alig birtam magammal...
Na,ügyi vagy:)) Én a szemöldökömet még sose mertem befesteni magamnak, tényleg kreatív vagy!
Majd tegyél fel képet ha lesz.
Szia!
Nem voltatok ma esetleg a Spárba??
Szia!
az én hajam barna és most is ugyan olyan szinü csak szép fényes sötét szöke festéket vettem mert azt mondta az eladó hogy a sötát barnátol fekete lesz na és azt nem szeretnék 10 évig volt kékes fekete a hajam ...
a szemöldökömet is befestettem...:) tiszta kreativ voltam de megérte...