Szentendrei anyukák csevegjünk (beszélgetés)
De igen rakok majd néhányat fel. meglepiről én is tudni szeretnék!!!
Jövő héten mi is talán elmegyünk hármasba wellnesezni, már nagyon várom:)))
Tényleg, kismamáknak szabad hajat festeni?
Én már festem egy ideje, jeges barnára (ez volt ráirva) egy nagyon pici vörös van benne, de inkább csak a napon látszik.
Különben is barna a hajam, de a festéktől szép fényes lesz, ezért szeretem.
Te milyen szinüre akarod?
Majd írd meg mi volt a meglepi program:)
Apa most aluckál reggel 7 kor jött haza. nagyon ritka hogy kettesben eljutunk bárhova is...azon töröm a kobakomat elmegyek hajfestékért és befestem a hajam... lassan 7 éve nem festettem:(
nektek festfe van? én szülés alatt nem festettem és utánna már nem is foglalkoztatott a dolog de most megint elö jött...
Ne depizzél, mindjárt holnap lesz:)
Milyen időközönként szoktatok kettesben elmászkálni?
Mondják hogy kell egy kis romantikázás kettesben is.
Te nem teszel képet? ma egyedül vagyok:( anyumék elvitték Lilit... párom dolizik reggel jön csak most kezdek depis lenni...:(
pedig azt gondoltam milyen jo lesz kicsit egyedül de nem... alig várom a holnapi napot... elöbb hivott apa azt mondja ne csináljak progit holnap estére mert elvisz valahová... hmm alig várom... kicsit kettesben:) de akkor is hiányzik a lánykám...
Sziasztok!
Küldtem nektek egy kv jelet, mert én soha nem iszom kv-t , de most a fiam úgy kikészített, hogy kénytelen voltam inni egyett(Így legalább együtt kv-tunk)
Bocianya!
Láttam a képeidet, nagyon szép kislányod van:)
Adri!
Anyukád irtó ügyes lehet! Persze TE is:)))
A gyerekem 3 napja meg akar őrjíteni, nem tudom lerakni aludni, valami lehet a levegőben. pedig totálisan lefárasztom, legalábbis én úgy gondolam... nemtudom mi van vele remélem csak átmeneti dolog ez nála
Nem:)
Egy kis családi vállalkozásunk van,kézművesek vagyunk, vagyis inkább anyukám.Egyedi táskákat, falvédőket,párnákat stb varr.
Illetve én nem rég kezdtem el az Avont még mellé szintén a vállalkozás keretein belül.
De papírmunka itt is van bőven:D
Köszi, aranyosak vagytok!:)
Mivel foglalkozol?
Ingatlan, biztositás, ilyesmi?
Egyébként kivel mi újság?
Mit csináltok a hétvégén?
Tényleg,kinek milyen volt a farsang?
Vagy ti is lemaradtatok róla mint mi?
Vanda pont beteg lett,pedig úgy várta:(
Sziasztok!
Már kezdtem örülni,mert nekünk egy nagyon jó könyvelőre lenne szükségünk.
De ha egyszer eljutunk odáig,hogy akkora lesz a vállalkozás,hogy alkalmazottaink is legyenek,Te leszel az első akit megkeresek:))))
Nekem most leginkább 6 nagyon jól dolgozó tanácsadónőre lenne szükségem:P
Köszi lányok!
Lotussz ha egysze belekezdek valamibe Szólok az tuti!!!:)
Lányok!
Ha vállalkoztok, és kell egy jó asszisztens/titkárnő vagy bármi irodai munkában segitség (kivéve könyvelés) akkor gondoljatok rám:)))))
Szia!
Nekem nincs tapasztalatom a témában.
Viszont azt neked kell érezned, hogy mennyire szeretnéd most.
Szerintem a lényeg az, hogy Te boldog legyél. Mert a gyerekek is akkor lesznek boldogok. Meg a férjed is, ha mosolygósan talál otthon. Ha mostanában lesz kistesó, az tök jó, de ha 3-4év mulva az is:)
A második baba akkor jöjjön, ha várod.
Szerintem eszerint dönts.
Húúúú, ezt jó hogy mondod, nekem úgy adták a könyvet, hogy ha ezt a tornát csinálom, hamarabb eshetek teherbe.
Akkor most jól utánanézek a neten, nehogy hülyeséget csináljak:)
A vállalkozást azt anyuval csináltuk közösen.
Ami a gyerkőcöket illeti,nem nagyon mert anyukám is dolgozik,így annyira nem tud/ott besegíteni.
A másik nagymama meg a város túlfelén lakik és még ő is aktívan dolgozik.
Én csináltam,persze attól is függ mibe szeretnél belefogni.
Szeretnek és tudnak is együtt játszani pedig 4 év van köztük.Nekem még előnyöm is származik belőle mert a nagy már tud segíteni ebben-abban:)
Szia!
Abszolút nem,én ugyanígy voltam az elsőnél,aztán elmentem egy évre dolgozni,belefogtam egy vállalkozásba és úgy jött a második.
Szerintem várj te is egy kicsit vele,aztán jöhet a második!Semmiről nem lesztek lecsúszva ha vártok 1-2 évet!
Lányok!
van egy nagy dilemmám: Valahogy mintha 2 énem lenne, az egyik vállalna másodikat most, a másik meg belevágna valami másba. Ezen töröm magam mostanában, tudom, hogy kell Gyurusnak egy tesó, de néha már úgy csinálnék valami mást, mint kakis fenék törlés, pelenkacsere,meg ilyenek. Önző vagyok??????????