Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szentendrei anyukák csevegjünk fórum

Szentendrei anyukák csevegjünk (beszélgetés)

2010. jan. 31. 11:48
Sziasztok! Bocsi hogy eltűnte, de a z egész család ki van. Hánytunk és hasmenésünk is volt. kicsit jobb , de én meg gyurika még mindig nem tudunk enni. gyurus hány, én meg WC, apa van a legjobban. HA jobban bírok majd még írok. Puszi Ja , doki volt kint azt mondta vírus:( Fekete teáról én is tudok
2010. jan. 30. 19:12

Sziasztok lányok!

jövöhéten -20 is lehet kész vagyok szabira megyek és a radiátor mellé sátrat verek:)

és holnapra még ugyanennyi havat mond.

2010. jan. 30. 11:09
nállunk még mindig hasmas...mind a ketten remélem apára nem ragad át!
144. Bocianya (válaszként erre: 143. - Kockásfülű nyúl)
2010. jan. 30. 11:08

Szia!

jaj én is várom már a tavaszt:)

de az a sok ho már kikészit és UTÁLOM A HOLAPÁTOLÁST!!!

A 11 ES ÉS A DÓZSA gYÖRGY tiszta hó 1 dkg hokotro nem volt...

2010. jan. 30. 08:48

Jó reggelt:)

Jobban vagytok már?

Mi nem megyünk szánkózni,félek h megfáznak most gyógyultak ki a náthából meg a fülgyulladásból:P

Én is már inkább a tavaszt várom,de nagyon!!!:)))

2010. jan. 30. 08:22

Jó reggelt lányok...

Mit szoltok ehez a nagy hohoz??

apa dolizni ment reggel:( igy egyedül vagyunk, eltisztitotta a havat 6 kor de mintha semmit nem csinált volna, annyi van megint...

ugyhogy mehetek havat lapátolni....hurráá

azért épitünk majd 1 hoembert:)

de már nem kivánom a havat...

mentek szánkozni??

141. Bocianya (válaszként erre: 140. - Kockásfülű nyúl)
2010. jan. 30. 08:20
Én se hallotam azt a fekete teás dolgot..
140. Kockásfülű nyúl (válaszként erre: 139. - Bocianya)
2010. jan. 29. 15:34

Remélem hamar jobban lesztek.

Én még sosem hallottam róla,hogy fekete teát kéne inni:P

Én mondjuk gyereknek nem is adnék!

De ahány orvos annyifélét mond.

Nekünk a Normaflore vált be nagyon én abban bízok ilyenkor:P..azért is ajánlottam.

139. Bocianya (válaszként erre: 131. - Lóczy Mária)
2010. jan. 29. 14:50

B.....szus.... most én vagyok a soron tök c@rul vok mintha nem is én lennék tiszta kotyagos a belem és még a viz is átfolyik rajtam. azt hallotátok hogy teázni kell és nem is akármien tea hanem Fekete tea állitolag hatásos a doki mondta tegnap.. én ezt nem is tudtam:(

én adtam a gyereknek de azt hiszem csipkebogyo meg hibiszkusz volt ...azt jol le izélt a doki nö...hmm

2010. jan. 29. 10:16
De tök durva h így kollektíve Bp és környékén mindenhol felütötte a fejét:S
137. Kockásfülű nyúl (válaszként erre: 136. - Bocianya)
2010. jan. 29. 10:15

Hát gondolom ez most minden csoportion végig megy:(

Mi most voltunk itthon megfázással,mire visszamegyünk,mindenki ettől a hányásos akármitől fog szenvedni,úgyhogy tök jó:(...lehet inkább nem is viszem Vandát oviba,még egy hétig.

136. Bocianya (válaszként erre: 134. - Kockásfülű nyúl)
2010. jan. 29. 09:28
igen a kiscsoportban is emiatt hiányoznak rengetegen mikor tegnap bementem akkor mondta a kicsoportos dadus... Liliéknél a középsöbe még nincs nagy hiányzás...
2010. jan. 29. 08:19
Jaj lányok jobbulást mindenkinek!
134. Kockásfülű nyúl (válaszként erre: 129. - Bocianya)
2010. jan. 29. 08:18
Nem akarlak elkeseríteni de most ismerőseim között is van egy pár aki ettől szenved,állítólag vírus,mindenki az oviban szedte össze:(
2010. jan. 29. 07:17
Megint esik a hó én már nem akarom :( és még a háten állitolog szombaton esni fog...
132. Bocianya (válaszként erre: 131. - Lóczy Mária)
2010. jan. 29. 07:16

Jo reggelt!

szegénykém:/

vagyetek elösször fekete csokit hátha segit és ha nem mullik adj apának 1 szén tablettát.

2010. jan. 28. 19:41
Sziasztok Már apa is a WC-n ül:(((((((((((((((((((
2010. jan. 28. 16:55
Ja igen és hogy fekete teát adjak és sos rizst és fött krumplit ezt idáig is tudtam... ja igen és ét csoki!
2010. jan. 28. 16:54

Sziasztok lányok!

Semmi gyogyit nem irt fel hanem vény nélkülieket mondot a smectat és valami számomra ismeretlent most nem tudom a nevét mert kint van a nappaliban de megirom a nevét...

amugy voltam bent az oviban és többen igy jártak lehet a kajátol is és valami virus is de inkább az ne legyen csak valami kissebb dolog...

128. Bocianya (válaszként erre: 124. - Kockásfülű nyúl)
2010. jan. 28. 16:51
igen az jo ismerem
2010. jan. 28. 11:09

kÖSZI LÁNYOK!

aKKOR EZ VALAMI VÍRUSKA IS LEHET , MI IS TEGNAP KÖZÖSSÉGBEN VOLTUNK. MAJD ÍRJ, HOGY MIT MONDOTT A DOKINŐ JOBBULÁST!

2010. jan. 28. 10:58
Talit én is úgy gondoltam h ha majd tavaszodik:)
2010. jan. 28. 10:58
Jobbulást a gyerkőcöknek!
2010. jan. 28. 10:57

Lányok, hasmenésre a Smecta vagy ami még jobb mert rendbe teszi az egész emésztőrendszert a Normaflore!

Nagyon jó,nagyon ajánlom!

2010. jan. 28. 10:01
Jobbulást Gyurikának!
122. Bocianya (válaszként erre: 121. - Lóczy Mária)
2010. jan. 28. 10:01

Szia!

detto Lili drágám egész éjjel a wc re járt most megyünk majd doki nénihez, nekünk az ovi miatt kell az igazolás, nem akartam igy bevinni reggel.. ugyhogy ki iratom magam én is...

Hányásra jo a cola kis kanállal add neki tuti bevállik..(igaz nem biztos hogy értékeled de én se itatom a gyereket ilyen cukros lötyivel de hányás ellen kiválo)

nekem is ugy ajánlották anno

2010. jan. 27. 22:36

Sziasztok!

A Duna partban és a lángosban is benne vagyok, csak legyen kicsit jobb idő:)

Jaj lányok gyurika egész délután hányt, estére a hányást a hasmenés váltotta fel:(((

Tudtok valami jó praktikát? Mit adjak neki? orvoshoz még nem akarom vinni, mert az csak antibiotikunot ad mindenre:(

Jó éjt nektek, én is lefekszem , mert lehet, hogy nehéz éjszakánk lesz!!!

2010. jan. 27. 20:44

Sziasztok.

Jaj most lett vége a szülöinek ki vagyok veszett fejsze nyele... majd mesélek. fekxünk mert holnap korán kelés és ovi. szép estét mindenkinek!

jo ötlet a tali és a dunapart csak most naon hideg van de ha tavaszodik én benne vagyok és nyit a lángosos:)

119. Kockásfülű nyúl (válaszként erre: 116. - Lóczy Mária)
2010. jan. 27. 20:21
Szeretek varrni,de azért sajnos nem vagyok egy varrónő:P
2010. jan. 27. 20:21

Ja és Avonnal bármikor kereshettek,hozok ami csak kell,neten van katalaógus,de azt is tudok adni:)

Megbeszélhetnénk egy 3-as talit majd vmikor,jó lenne élőben is beszélgetni:)

Mondjuk jobb volna ha nem lenne ilyen hideg:P

Én pl olyan szívesen kimennék Szentendrén a Duna partra,rég voltam már:(...csak most olyan hideg van:S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook