Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Hogy Porc mennyire fog mostanság fórumozni, azt nem tudom. Sztem most mással van elfoglalva :))
Ha Porc mégse, talán Fildus ha erre jár, ír nekünk a bábakoktélról :))
Ha visszanézed Porc hozzászólásait, akkor elég hamar meg fogod találni azokat a hsz-eket, amiket a Szt.Imrével kapcs. írt (poz.neg. tapasztalat)
Kedves Porc! A bábakoktélos tapasztalataidra nagyon kíváncsi vagyok (már én is beszereztem az alapanyagot, végszükség esetére..)!!!
Mindenképpen oszd meg légyszi, ha túl vagy rajta!! :) Mi nem tetszett a szent imrében?
Hát az tök jó, hogy veled is babóval is minden OK...Sok anyukának segített a bábakoktél felgyorsítani a dolgokat. Pl. Fildus :))
Az Ágnes név nagyon szép, nekem is tetszett, amíg meg nem ismertem apát...anyósom ugyanis Ágnes :(((
Encsi, nemigen találkozunk, mert én ex-imrés vagyok :) Most az István kh-zal teszek kísérletet, hátha jobb emlékekkel jövök el onnan :)
Még mindig egyben, babácska jól befészkelte magát, nem igyekszik kifelé. Megbeszéltük, hogy ha holnapig se semmi, akkor valamikor, amikor nekem is jó, kipróbálom a ricinusos cuccot. Nem sürgetne annyira még semmi, babának oké bent, vasárnapra ctg, hétfőre konzi van belőve, de ez a lötty végülis megadhatja a kezdőrúgást, ha egyébként "megérett a meggy", és praktikus okok miatt (főleg uram szabija...) nem bánnám, ha kihurcolkodna a nőci. Aki Ágnes lesz most már minden valószínűség szerint :)
Volt amikor az Sztk-ba kellett mennem, de minden esetben adnak időpontot (pontosabban kérni kell lent az információs pultnál) 10 percnél többet soha nem kellett várnom.
Pl. régebben a fiatalabb Barna dokihoz jártam a magánrendelésére, hiába volt fizetős (nem is kicsit) meg időpont - volt hogy 2 órát is a szűk váróban dekkoltam 10 kismama társaságában...szóval a privát rendelés nem garancia, hogy nem kell várnod...
Engem Bencsik császározott a saját dokimmal karöltve. Vicces figura-már amennyire emlékszem.
Többet nem tudok róla.
Itt nem emlékszem, hogy bárki is szült volna nála. Esetleg nézz meg más fórumokat (NLC, index, Babaszoba stb.) Vagy keress rá simán a nevére.
Nos nem bírtam magammal, s mivel szabin vagyok, elszaladtam az sztk-ba, erősítsék meg azt a pozitív tesztet.
Azt mondta a doki, h az utolsó menstruációhoz képest nagyon friss a terhesség. Még csupán 3,5mm-es "zsákocska" látszik az UH-n, jövő héten péntekre behívott ismét. :) Azt mondta, addig vigyázzak magamra, ne szexeljünk :( És szedjek femibion 800-t.
Jövő héten még elmegyek az sztk-ba (itt nálunk olyan mint egy magánrendelő!), de utána már célzottan szeretnék egy választott orvoshoz járni.
Szóval most óvatoskodunk :)
Kedves Viki!
én Holba doktorhoz járok a 22.ker. szakrendelőbe, de a Szent Imrével szemben van a magánrendelése is. Nagyon szeretem őt, kedves, idősebb orvos, nem lekezelő, természetes szülést tervezünk,de nekem az a tapasztalatom, hogy sokat nem mesél, csak a soron következő vizsgálatokról mond pár mondatot, illetve ha kérdezed. Marcsi, az asszisztense már beszédesebb. Ha beszélgetősebb rendelést szeretnél, akkor inkább a magánjába menj, ha őt választod. A múlt hónapban Tasi doktornál voltam (az enyém szabin volt), ő is szimpi volt és pl. meglepődtem, hogy magától mutogat, hogy mit lát az ultrahangon :) Amúgy szívesen ajánlanék neked még egy dokit, aki sztem tuti bejönne neked (sok-sok időt szán az "ügyfeleire"), de ő a sote-n dolgozik, az neked messze van. Én is a távolság miatt nem őt választottam.
Én jószívvel ajánlom a nőgyógyászom Csabafi Csabát, nála szültem a kisfiam 2009-ben. Nagytudású, korrekt, nyugodt, idősebb orvos. Nem az a mézesmázas, csevegős fajta-ha arra vágysz, akkor ő sem a te embered :)
A XI. kerülteben rendel a Fehérvári úti Sztk-ban, magánrendelése a IX. kerülteben van közel a 4-6. vill. vonalához (amúgy ebben a praxisban több Szt.Imrés doki is rendel)
A kismama és a baba érdekeit, kéréseit szem előtt tartja.
Ismerek anyukát, akinek császár után vezetett le sima szülést...engem végül császározott, de normál szülésre készültünk.
Ha kismama lennék, újra őt választanám :)
áhááá!! Na a 6. hétnél még biztos nem tartunk. Akkor szépen nyugodtan ülök a fenekemen, és várom a doki ajánlásokat a többiektől is. :)
Neked Brigi köszönöm az őszinteséget, amivel megmondtad, h nem a Bálint dokik az én embereim :)
Hűűhaa.. Akkor lehet, h lemondok Bálintékról. Nem akarom túlparázni a dolgokat, de a természetességet sem szeretném a magam rovására vinni...
Ráér 7-9. héten??? Hát én addig tudni akarom, h minden rendben van-e odabent!! Vagy nem tudják addig megnézni?
Meg aztán a 7-9. hétre szeretném kiválasztani a dottórét... :)
Sziasztok Lányok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Ma reggel csináltam meg a második pozitív terhességi tesztemet. Szeretném ezt a fantasztikus felfedezést egy orvossal is leigazoltatni. Viszont az elmúlt évek sűrű lakhelyváltoztatása miatt nincs olyan, akihez rendszeresen járnék.
Olyan orvost keresek, aki nem csak a kérdésekre felel (hiszen első bébi lenne), hanem tanácsot is ad. Nem várom el a nyájasságot, de ne is magas lóról kezeljen. Tapasztalt jó szakembert szeretnék, aki nem 10000%-ban naturális, alternativ, homeo... A természetes dolgokat és az anya segítését egyaránt képviselje. Nem kívánok 27 órát vajúdni, nagyon alacsony a fájdalomküszöböm.
Visszaolvasgattam itt Nálatok elég szépen. Dr Bálint Balázs a beszámolóitok alapján szimpi. Dr. Raft M is, bár a III. ker kicsit kiesik (a magánrendelője). Holba dr úr is érdekes lehet. De a személyiségük érdekelne. Százhalombattán élek, de a XI. kerületben dolgozom, nem szeretném átutazni a várost.
Előre is köszönöm a segítségeteket!!
Viki
Igenigen, és is ezért szurkolok! :)
Isten éltessen Mikimanó! Boldog 2. szülinapot :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?