Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Hatalmas gratula! :DD
Nem Kondor Kata volt a szülésznő?
És elárulod a dokid nevét? Bár lehet hogy már írtad...
Gratulálok Neked/Nektek. A frontok sokszor "rásegítenek" a dolgokra.
Nekem a kettősfront és telihold használt mindkétszer, illetve másodszor a bábakoktél, bár lehet anélkül is beindult volna, hiszen már túlhordtam.
Az én sztorim ne befolyásoljon! :-)
Ha téged is le akarnak rázni a végén, akkor ne hagyd magad vagy ha a férjeddel mész, akkor beszéljétek meg előre a "koncepciót". Bízd rá, majd ő intézkedik helyetted.
(Azért szomorú, mert az ember a pénzéért a szolgáltatás mellé emberi viselkedést is várna-pláne egy amúgy is érzékeny és esetleg kétségek közt vergődő kismama-mert nyilván senki nem jókedvéből megy ilyen helyre, hanem mert szeretne megnyugodni)
Nálunk az volt, hogy mi egyáltalán nem ilyen hozzállásra számítuttunk, mindketten leblokkoltunk a vizsgálóban a férjemmel.
Most nem azt mondom, ha ha fizetek, akkor tessék ki...ni a fenekem-de azért sem én, sem a gyerekem nemcsak számok, adatok, méretek halmaza vagyunk, és szomorú, ha néhány kedves, emberi mondat, válasz nem fér bele egy vizsgálatba, akármilyen kevés is az idő.
És ha azt kérem (pláne ha már kifizettem egy halom pénzt érte) akkor ne kelljen már könyörögnöm, hogy a vizsgálat végén egy gombot megnyomjanak és megnézhesem 1 percre a gyerekem és egy normális UH képet kinyomtatni sem olyan nagy művészet a XXI. században.
Ha már (állítólag) ők az országban a legjobbak, akkor legyenek azok minden szempontból.
Gratulálok Porcnak, és a kis Ágnesnek!!! Ezek szerint tényleg hatott a bábakoktél!!
Sajnálom, hogy ilyen rossz élményekkel jöttetek ki az Uh-ról :( Nekem a héten kell bejelentkeznem, de egy picit elbizonytalanodtam...
Nem, Csenge 2év+9hónappal elötte született, teljesen átlagos 3340g-mal.
És nem voltam cukros, Csongor önerőből lett ilyen nagy. Mondjuk AKKOR nagy volt, most - 2 évesen - alig van túl a 10kg-n.
Andrisom 90g-al volt könnyebb kisdedednél, de neki kellett egy kis rásegítés a világrajövetelben :((
Nyugtass meg, hogy Csongor nem az első babád volt :))
:-))))
Ki tud férni. :-)
4360g-mal Csongor a legnagyobb újszülött itt?
Ági-baba! Isten éltessen egészségben, boldogságban!
Porc! Ügyesek voltatok! Jó egészséget!
Csatlakozom hozzád!
Hol kell sorszámot tépni? :D
(bár nekem a témára lelkileg még hangolódnom kell... :-))
Gratulálunk a legkisebb "sasfiókhoz"! Porc megérdemelt egy szép, gyors szülést a múltkori hosszú után. Most drukkolok, hogy a szoptatás is összejöjjön...
Ezek szerint ezt tényleg számon tartják odafönt... Akkor és is bejelentkeznék egy probléma mentes szülésre valamikor! :DDD
Huh, tudtam én, hogy valami történt, mert tegnap este óta nem jött fel Porc a hoxára.
Nagyon szurkoltam, hogy minden rendben menjen...Ági überelete méretben Mikit :)
Vasárnap születni klassz dolog!
Isten éltesse babát, mamát és az egész családot! :)
Porc augusztusban egyfolytában szülinapi tortákat fog sütni és egy hétig fognak bulizni :))
Porcek mar negyen vannak! Hajnalban szuletett Agnes. Tudom, nem az en reszortom lenne, de nem birom ki :)) szorri !!! :)
nagyon nagy baba es villamgyorsan szuletett! gratulalunk nekik!!! Eljenek boldogan egeszsegben Isten hozta a kis Agnest! 58cm es 4130gramm :))) huuu!
Hát akkor téged jól megnyugtattak :(( gondolom, ti sem fülig vigyorral távoztatok. Sajnálom :((
Nekem is könyörögnöm kellett képekért, és hát a minőségük, hát alig lehet valamit kivenni rajtuk. Amikor látom mások fotóit, akkor esz a sárga penész. Nagyon szerettem volna a kisfiam megcsodálni, ha nem is fényképen de legalább a monitoron...
A vizsgálatnak erre a részére már nem maradt idő, szó szerint kidobtak minket. Mondta is a doktornő, hogy késésben vanna, ennyi fért a mi vizsgálatunkba. Köszi.
Igen, tudom nem ez a lényeg, ez nem babamozi... az a fontos hogy a baba egészséges legyen stb. de a csomagnak ez is része és én erre a "szolgáltatásra" is igényt tartottam volna.
Azért választottam őket, mert szerettem volna összekötni a kellemest a hasznossal.
Majd 39 évet vártam az első gyerekemre, szerettem volna megcsodálni-ha már volt (pontosabban lett volna) rá lehetőség.
A vizsgálat feleannyi ideig sem tartott, ahogy előzetesen tájékoztattak. Késésben voltak és ezt rajtunk hozták be. Pedig mi bőven időpont előtt ottvoltunk. Hogy várakoznunk kellett (még itt is) azon nem akadtam fenn, de azon igen, hogy a vizsgálat nem tartott annyival tovább, amennyivel később kezdték. Minket pontosan befejeztek :(
Kapkodós, feszült hangulat, kioktató stílus-komolyan, úgy éreztük magunkat a férjemmel mint két hülyegyerek.
Lehet, hogy szakmailag nagyon ott vannak, de én sem nyugodt szívvel, hanem felzaklatva jöttem tőlük. Aztán az utcán, az autóban bőgtem egy jót.
És tényleg sajnálom, hogy nem mentem el máshová babamozizni...te okosabb voltál. Majd legközelebb...
Sziasztok!
Porc, ha még otthon vagy, én is szívesen elolvasnám a történeted.
Szép nevet választottatok a kislányotoknak!
Én majdnem bőgtem rajta, sikerült végre elolvasnom, nem zavartak a gyerekek. Tudtam, hogy nem volt egyszerű, de hogy ilyen volt, lett azt nem gondoltam volna.
DE kívánom, hogy most úgy alakuljon, ahogy szeretnéd.
Brigó... ezen én már nem is csodálkozom :))
És nagyon örülök, hogy sikerült a könyvet megszerezned és hogy tetszik is.
Én minden kismamának a kezébe adnám szívem szerint a pozitív terhességi teszt mellé :))
Brigi, nem fogod elhinni, de vagy egy órája ugyanezt az idézetet küldtem el Porcnak priviben :))
Hajdú Krisztina khhhhhmmmm. Én nála voltam, hát lehet hogy szakmailag nagyon ott van, de engem a stílusa nem igazán győzött meg. Olyan volt mint egy őrmester, ha kérdeztem valamit akkor úgy rám pirított, hogy komolyan rosszul éreztem magam.
Tudom, ez nem babamozi, de ezen kívül nem mentünk se előtte-se utána 4D-re, mert nem engedhettük meg, ezért szerettem volna a kisfiam látni, egy picit élvezkedni. Amikor kértem a vizsgálat végén hogy hadd lássak már én is valamit, na kaptam a fejemre...Szóval ez a rész teljesen kimaradt...pedig a vizsgálatban ez is benne szerepel(ne)
Azt sajnálom, hogy nem mentem el mégis később máshová egy kicsit mozizni-mert az akkor nagyon hiányzott a lelkemnek.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?