Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
:)))
BOLDOG SZÜLINAPOT FILDUS! :))
Ágika gyönyörű és szerintem kiköpött Miki.
Láttam képeket az iwiwen Gábor képei között :-)
Köszi mindenkinek a gratulákat :) Csak tegnap jöttünk haza, mert kicsit besárgult.
Porc, igazán örülök, hogy ez a szülésed ennyire jól sikerült!! :) Furcsa érzés nekem az anyák csapatába tartozni, de mostmár sokmindent más szemmel nézek, megértek! :)
Nem csak a hangja kellemes, maga a megjelenése is, szerintem roppant művelt hölgyemény :-)
Hmm, akkor utánam nem kapott a kórház? Mert én 48 óra múltán már otthon voltam...
hello!
:) reggel igeretemhez hiven irtam porcnak :) most hivott az elobb: jol vannak, otthon vannak, a ´kotelezo´ 72orat kellett bent tolteniuk, ugye az utan kap a korhaz :)) azt mondta, h szuperol vannak, amikor beertek a korhazba r amasfel ora mulva megvolt a baba, szoval szinte kitolasi szakaszban volt mar, mire bementek, szulesznoje volt, aki hagyta szepen a maga ritmusaban tenni a dolgokat :) szovalszupergyors szules volt, es azt mondja, h ez egy gyogyito szules volt :) Miki szuletese ugye hagyott benne szalkakat, mar ami az elmenyeket illeti, de most agnes felulirta a rosszakat :) hat ennyi tudok, ja, amugy porcnak igen kellemes hangja van :) mi van meg... eleg a dolga, Miki jol fogadja a kistesot, erdeklodo :)
puszi nektek,brigo
Isten éltesse Zalánt!
Jó egészséget az egész családnak!
gratula a babákhoz! :-)
az imrés kismamaklubbal kapcsoaltban lenne kérdésem: van vki, aki már volt? és van értelme elmenni illetve tudjátok-e, hogy lesz-e ma?
köszi,
A.
Éljen a Timmermann doki! Mi neki és az ogyei-nek köszönhetjük Andriskánkat :)
Vajon Porcék otthon vannak már? Mi lehet velük? Olyan sokszor eszembe jutnak...
Brigó, te telefonos kapcsolatban vagy velük, nem dobsz neki egy SMS-t?
gratulalok en is a babahoz!!! :)
a mostani babammal en i sa magzati diagnosztikai kozpontba jarok, es a timmermann dokinal szoktunk uh-zni. lelkiismeretes, kedves, udvarias, kozvetlen, es nagyon preciz. most legutobb valaki mashoz mentunk, ugyanott, mert szabin volt a timmermann de ez adoki nem nyerte meg a tetszesunket. valami furanevu volt. de a timmermannt nagyon ajanlom. rendel mashol de uhzni csak itt, a magzatiban uhzik. monjuk a gepuk is ultrajo... akit meg ott nagyon dicsernek,az a belics doki. de nala meg nem voltam uh-n, most legutoljara majd meg atimmermannhoz megyunk el egyszer.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?