Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Köszi!
Bár én úgy gondolom első babával inkább lennék együtt valakivel.
Hátha akkor is elkap egy- két kérdés roham és kétségbeesés..
:)
ugyan nem monstro vagyok,de én úgy emlékszem 7 ezer/nap.de lehet azóta már változott,én 2 éve szültem:)
Viszont csak akkor adják ki,ha megszültél és abban a pillanatban üres.
Én pl márciusban szültem,és akkor alig voltak babák,igy egy sima 2 ágyasban egyedül voltam.Egy éjszakát közösködtem csak,de másnap a csajt kiengedték.
Ezt csak azért irom,mert nem mindig kap társat az ember:)
Sziasztok!
Monstro, ha nem indiszkrét kérdés , mennyibe került most az egyágyas felár?
KÖSZI
Nem tudom ki hogy van/volt vele,de elsőre nekem is ijesztő volt,hogy nem jöhetnek be.Aztán míg ott voltam,rájöttem,hogy jó ez igy.Pihenhettem...nekem volt olyan látogatóm sajnos,akinek úgy kellett mondjam,hogy na szia,megyek,mert etetnem kell és különben is gyenge vagyok még.Nem tudom mennyi időt maradt volna...lehet egy napra jött?!:)
Szóval jó ez igy,szerintem!
Az a 2-3 nap nagyon hamar elrepül!
Változó, ha minden rendben van, sima szülés után 3 nap, császár tán 4, de nem vagyok benne biztos.
Én most májusban a 2. gyermekemet szültem, és 48 óra elmúltával mehettem haza. Tehát kedden reggel 7-kor szültem, csütörtökön 11 körül pedig megkaptam a zárójelentéseket és mehettem haza.
Köszönöm a válaszokat.......azért ez durva.
Általában hány napot kell bent tölteni???
Igen, apuka is csak üvegen keresztül.
Azért célszerű az apás szülés, mert akkor végig veled lehet és utána is a megfigyelés ideje alatt, ami 2 óra (vagy 3, erre már nem is emlékszem).
És apukának sem lehet kihozni a gyereket???Csak üvegen keresztül látja???
Bocsi ezt a sok kérdést, de még "szűz" vagyok ezen a téren!!
Csak kint lehet találkozni, baba marad az ajtón belül.
Monstro most 1 ágyasban volt, erről Őt kérdezheted :-)
Köszönöm!!
És a látogatás hogy zajlik???
Bejöhet a család a szobába??Vagy csak folyosói látogatás van?????
Valamelyikőtök vett már ott ki egyágyas, fizetős szobát???
A szobák 2 ágyasok, egyetlen egy 4 ágyas van, de ott a még "egyben lévőket" teszik. Két szobához tartozik egy közös fürdőt, de szerintem kulturált.
A babának: pelenka, popsitörlő, krém (bár az szokott lenni), hintőpor a köldökéhez. Én vittem textil pelust, azon volt, ha kivettem az ágyra, meg szopi után azon büfizett. Ruhácskát adnak rá, csak a hazavivős kell neki.
Doki: Dr. Tasi Róbert
Szülésznő: Vastagné Nagy Éva
Ja és milyenek a szobák??Hány ágyasak???
Sziasztok!!
Én is a Szent Imrében fogok szülni, van dokim, meg szülésznőm is. Az lenne a kérdésem, hogy szülésznőnek mennyit szokás adni???Én egy 20-asra gondoltam, de nem nagyon tudom a tarifát (első baba).
Valamint mit kell vinni a kórházi pakkban???
A gyerkőcnek adnak pelust, vagy azt is vinnem kell??Ruhácskát??
Előre is köszi a válaszokat és kellemes babázást/babavárást!!
Bibó, nagyon szorítok Nektek, majd mindenképp számolj be a szülésről, miután megérkezik a legkisebb családtag:)
Gratulálok a gyermekeidhez, klassz lehet egy ekkora család:)
Kitartás a hátralévő napokhoz!
Igen, Picurt gyakran látom a rendelőben, de nem ismerem. Én Nyulas Jolánnal fogok szülni, Barna doktor ajánlotta, szimpatikus hölgy, már körbevezetett a szülészeten:)
jujjdeizgi!!!! :)
Porc, hogyan fogunk tudni rolatok? :)
Brigi, neked is köszi :)
Júli 31. a céldátum, szóval konkrétan már utolsó napok, nem hetek. Pont most csináltam egy "centit" az üzenőfalra, ahol kipipálhatom a nappalokat és éjszakákat, amiket kihúzunk addig. De amúgy meg tényleg csak jöjjön, ha jönni akar, ne fogja vissza magát.
Örülök, hogy jól vagytok!
Azért a kicsi lány várja csak ki az idejét-bár tudom, hogy ezek az utolsó hetek a legnehezebbek. Mikorra vagy pontosan kiírva?
Ó, köszönöm, kedvesek vagytok!
Jól vagyunk, már amennyire lehet ilyen faltól-falig bébivel. Kicsit ambivalensen, mert a sznőt jövő vasárnap reggeltől hívhatom, szóval az egyik felem szeretné addig kihúzni. Közben meg már annyira tele vagyok gyerekkel, és van egy olyan érzésem, hogy ő már érett lenne a kibújásra, csak még miattam vár. Én meg mondogatom néha neki, hogy jöjjön, ha akar, majd csak megszületik a dúlával meg a műszakkal is... de legalább nincs kánikula, ez nekem megváltás volt.
Nagytesó meg édes, most kezdett belelendülni a beszédbe, nagyon szórakoztató.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?