Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Szia!
Lásd a a fórum babáinak táblázatát.
Szia!
Szia! :)
Várom a privit!
Köszi :)
Tasinál egyszer voltam, nekem nem volt szimpi. Amúgy Ő a 22-dik kerben rendel az sztkba, valamint a magánrendelője a 11 kerben van.
Parragh Attiláról csak anniyt tudok hogy itt Érden van a magánrendelője.
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni Szt. Imre kórház orvosairól. Kit ismertek, milyenek? Engem Holba Sándor, Parragh Attila és Tasi Róbert érdekelne. A Barna János doktor úrat már meg sem merem kérdezni.
Nem szeretnék most választani orvost, hanem az sztk-ba mennék és nálunk ők rendelnek.
Hű.
Mindkét ötletért odáig vagyok.
Légyszíves kérdezd meg a bábát. Ha nem fáradság.
Ez az ablakos történet. Hát nem tudom. HA akkor is lehajtana, akkor félek, hogy csak az időmet pazaroltam.
Szerinted az botorság, hogy felhívni BB-t és megkérdezni, hogy kit ajánl maga helyett?
(és ez úton szeretném kérni, hogy én semmit nem veszek okoskodásnak, legközelebb bármi ilyen megérzésed van, vagy sejtelmed, nyugodtan szólj előre.)
őszintén szólva számítottam erre Maceraa. nem akartam előre mondani, mert túl okoskodónak tűntem volna azt hiszem, de nem nagyon vállal új pácienseket. nekem amúgy ez is azt jelöli, h nem mennyiségi, hanem minőségi orvoslást végez, de tudom, h ez most téged nem vigasztal. megkérdezzem a bábámat, h kit ajánlana? :) ő a balázzsal szokott "szülni".
(tudom, tudom..., de én azért lehet, h személyesen mentem volna el egy gólyafészek rendelésre, ha felhívod a bejelentkezős számot, megkérdezik, h kihez szeretnél időpontot, megmondod, nem kell magyarázkodni semmit a telefonba a hölgynek,odamész, és személyesen megkérdezed. lehet, h akkor is azt mondaná, de telefonban azért más) mondjuk még nincs későn :))
legyél olyan, mint az ügynökök...ajtón kidobják, ablakon bemászik :)
halihó.
képzeljétek, úgy sem hiszitek el. Illetve másképp megközelítve, mondjátok meg, mit csinálok nem jól.
Felhívtam pénteken a 1/4648776-ot. Mondom , hogy ki vagyok, honnan, és miért jönnék. Mondta egy nagyon kedves hölgy, hogy jó helyen járok, ám a július elsejei munkaszüneti balhé miatt, hívjam fel őket hétfőn. Míg hétfőn egy mindennek ,de kedvesnek egyáltalán nem nevezhető hölgy,elhajtott a búbánatba, hogy én mit képzelek. Mondtam neki, hogy pénteken azt mondták. hogy ok. No mindegy. Említettem ugye, hogy akkor mégis hogy tudnék a Bálint dokival beszélni. Megadta a Gólyafészek számát. Na mondom, nyanya köszi. Mindegy. Képzeljétek. Beszéltem vele, és azt mondta nem vállal, mert hogy sok a kismamája, és ő most egyébként is szabira megy...Teljes kétségbeesés közben még azt is lefelejtettem neki mondani, hogy legalább egy nevet mondjon, akit maga helyett ajánl. Mondjuk vannak a listámon tartalékjátékosok, de hát akkor is..én már úgy beleéltem magam..
:(
:))) Offolok csajok, bocsi, de alig hiszem el:
KAPTUNK BÖLCSŐDEI HELYET!!!!
Annyira morbid... Készülök itt hagyni az egész országot, erre megkapjuk 26 hónap után a helyet a bölcsiben... Azért örülök ám, mert sose lehet tudni... még az is lehet, hogy Luca bölcsibe fog járni.
Azért ez a XI. kerület... hihetetlen!
Szia!
5 hete szültem a szent Imrében császárral, a férjem és a barátnőm is bent lehetett a császárnál, igaz nem a steril műtőben, hanem egy üveg mögött. De így is enagyon megnyugtató, hogy ők is látnak téged, és te is látod, hogy van ott valaki a szeretteid közül :) . A kórtermekkel nekem semmi bajom nem volt.
Igen, h akrémet használunk, azzal ártani nem ártunk, a bőrünk tutira meghálálja, és biztosan lehet csökkenteni a lehetőségét. De javarészt alkati lehet szerintem is.
Ennész, ne is mondjad! amúgy is kötőszöveti gyengeségem van (állítólag - legalábbis anyum mindig ezt mndja, h neki az van, és nekem is tőle jött) szóval a narancsbőr sajnos mindig is jellemző volt rám, nem durván, de mivel nem is vagyok az az "egyszálbelű típus", valamennyire elfogadtam eddig. de az előző várandósság alatt nem lettem narancsbőrösebb, mint egyébként, most viszont...hú. olyanok a combjaim, h ... szinte undorodom magamtól :(
tudom, h most nem ez a legfontosabb, nem is foglalkozom vele minden nap, de amiko roda téved a tekintetem, hát elképedek. az igaz, h megint az első 4hónapban rántottam magamra 10 kilót, most az utóbbi 3ban összesen 3at, és nem tudom, h majd lefogyok ha meglesz a baba, de az a gyanúm, h a narancsbőr nem függ a kilóktól. vagy igen? szóval van ráesély, h elmúlik valamennyire... ?
picit offtopic vagyok, szorri. :)
tisztában vagyok azzal... Bocsánat!
Maceraa! Szerintem nyugtasd meg magadat azzal, hogy Te mindent elkövettél ellene, és használj ilyen krémet, ha a családban volt ilyen hajlam. Igazából vesztenivalód nincs ezzel!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?