Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Majnár Zsuzsáról nem tudok semmit - írnál róla, ha van infód? Esetleg telefonszámod?
Köszi!
Nyulas Jolánt láttam, de hallottam róla jót is, rosszat is. Elég népszerű, persze, biztosan nem nagyon rossz, bár a népszerűsége miatt valószínűleg nagyon elfoglalt.
A kismamaklub az én szempontomból a heti egyetlen rossz időpontban van, oda biztosan nem jutok el...
Mindenesetre köszi a választ!
Szia Zuzzka,
nekem Nyulas Jolánt ajánlotta a nőgyógyászom, de még nincs vele tapasztalat, mert az első babát várjuk és még nem is találkoztam vele. A honlapja alapján egyelőre szimpatikus: [link]
amúgy minden hónap 2. csütörtökén van Kismamaklub, ott találkozhatsz pár szülésznővel.
Egy hete beszéltem vele telefonon.
Jól érezte magát már akkor is. Azt mondta, Miki után két hónappal nem volt ilyen jól, mint most.
Ilyen maximális elvárásoknak nem hiszem hogy bárki is megfelelne :)
Biztos van ilyen bába-a mesében :))
Nekem nincs sajnos sk. tapasztalatom, mert a végén császáros lettem, a bábám akkor ért be, amikor toltak a műtőbe.
Sajnos negatív élményem több is volt a vajúdás ideje alatt az ügyeletesek személyében :((
Az adatlapján látni hogy be szokott lépni, de ide még nem írt...
Porc, ha olvasol minket írj egy pár sort hogy mi újság veletek! :)
Sziasztok!
Szülésznőt keresek a Szent Imrében, ehhez kérnék egy kis segítséget. Kondor Kata és Bottyán Emese sajnos nem ér már rá (egyikük telített, másikuk gyeden van).
Ha van kifejezetten jó tapasztalatotok, kérlek Benneteket, írjátok meg!
Olyasvalakire van szükségem, aki bába-szemléletű, homeopátiás / aromaterápiás tapasztalata van, és persze tündéri, türelmes, fantasztikus :)
Köszönöm előre is!
bábakoktél: 2cl ricinus olaj, 2cl vodka és 2dl narancslé
Az érett terhességeknél beindulhat tőle a szülés, mert a ricinus hashajtó hatású és a sima izmokat is összehúzódásra készteti! Én a szülésznőmtől(is) hallottam róla!
Bábakoktél????
Erről még nem hallottam....felvilágosít valaki????
Sztem az lehet az oka, hogy nem tartozott körzetileg a Szt.Imréhez. Mert különben tényleg csak akkor szülhet a kismami ebben a kórházban, ha ott dolgozik a fogadott dokija. És ebben az esetben felesleges a fogadott szülésznő...
Persze nem biztos, csak 5letelek...
Juj, bocsánat :)
Raft doki :) a szülésznők simán hazaküldtek volna, de ő erősködött, hogy márpedig maradunk, mert ebből nemsokára babázás lesz. Neki lett igaza :))
Gratula :-)
Nem Kraft, hanem Raft :-)
Sziasztok:)
Nálunk szerdán délután landolt a gólya, a "kis" csomagocska pedig Zsófi babát rejtette.
Súlya 3960 gramm és 55 cm :) Egyébként 17:55-kor született, úgyhogy szerintem az 5-ös lesz a szerencseszámunk ;)
Sajnos a szülésznőm (Majnár Zsuzsi) nem ért oda, ezért Molnár Gabi volt velem, nagyon aranyos volt. A szülést Dr. Fülöp Tamás doktor úr vezényelte le, de volt szerencsém a Kraft dokihoz is, ő is nagyon aranyos.
A korábbi negatív tapasztalataim teljesen megdőltek, nagyon aranyosak voltak a csecsemősök is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?