Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Szia!
Én is a Barna Péterhez járok. Most vagyok a 24. hétnél. Én a múltkor megkérdeztem tőle, hogy van-e olyan szülésznő, akivel szívesen és már sokszor dolgozott együtt. Azt mondta, hogy ezt nekem kell eldöntenem, maximum, ha majd mondok 2 nevet neki, akkor abból ajánl valakit, de egyébként én válasszak, hogy nekem ki a szimpatikus.
Sziasztok,
ha már szóba kerültek a szülésznők: a tapasztalt hölgyek szerint mikor érdemes kapcsolatba lépni a szülésznővel? én most a 27. hét végén járok és erősen normál szülésre gyúrúnk. :-) érdemes lenne már most kinénem a megfelelő személyt? és azt esetleg tudjátok, Barna Péternek van-e kedvenc szülésznője, illetve kicsoda?
előre is köszönöm a segítséget és kitartás a hőséghez. :-)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy a Szent Imrében a szülésznők kb mennyit kérnek? Annyit adok, amennyit gondolok, vagy ha fogadok egy szülésznőt, akkor ő megmondja, hogy mennyit kér érte?
Köszi :)
Szuper! Köszönjük!
:)
Tompa utca 26? a ház szám nem biztos. Egy tea kereskedés van mellette. Ha bkv-val mész, akkor a mester utcánál kell leszállni és a rossman melletti utca az. A Ramada hotellel majdnem szemben van.
Én majd 18-án megyek hozzá 6 hetes kontrollra (akkor már 9 hetesek leszünk).
Elsp randi :)
Tiszta izgalom.
Tudod a magánrendelője címét esetleg, mert nekem elhadarta telefonban, de örülök, hogy az időpontot fel bírtam írni.
Annyit sikerült, hogy kilencker..
Most mész hozzá először?
Kíváncsi leszek a tapasztalatodra!
Tündérek vagytok!
:)
Én is ebben bízom.
Meg abban, hogy lesz merszem kérdezni.
Aktuális igen!
Ugyan most bejelentkeztem Nyulasi doktor Úrhoz. De az örök favorit Bálinték maradnak. Majd a következő hatot náluk :)
nos, nem is tudom, én mint első babát váró, szóval nem tudom. 3 napig vadidegenek közt, nem bánom én, hogy nem lehetnek velem egész nap, de legalább rám nézhetnének, épp azt sem fogom tudni melyik a gyerek eleje és vége, és akkor a párom nem lesz ott, hogy ne kapjak hisztirohamot, és Anyukám meg hogy megmutassa hogy" én ezt így meg úgy csináltam..."
Mindenesetre persze én se véletlenül voksoltam A SZENT IMRE mellett, csupa nagy betűvel :)
Fő a pozitív hozzáállás :-)
Nekem sokkal nagyobb élmény volt a második szülésem. Egyben gyorsabb és fájdalmasabb is, de a kislányom mindenért kárpótolt és 48 órán belül újra otthon is lehettem :-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?