Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Szia,
én is női dokinál szültem a Szent Imrében, dr. Dékány Ágnesnél, nagyon szép élmény volt (mondjuk én hamar letudtam a dolgot), szívből ajánlom a barátnődnek.
Hú, te aztán lelkiismeretesen visszaolvastál :)
Női doki Urbán Márta...nekem sk. tapasztalatom nincs róla, viszont a szobatársamé az volt, mégpedig nagyon...róla másoktól is elég negatív véleményeket hallottam és ha visszaolvasol akkor itt is találsz infókat (azok sem túl meggyőzők sajnos :((
na sziasztok, nem tudom, még ki emlékszik rám, régebben én is sokat jártam erre, nagy öröm számomra látni, h így együtt maradt a csapat, és ismerősen csengenek a nick-ek, sőt többetek be is újított :). nálunk is ez a helyzet, októberre várjuk a trónfosztót! szintén SztImre, de más orvost és szülésznőt választottam, mint első szülésemnél, szeretnék szebb élményt, persze magamon is dolgozom, nem csak a külső körülményeken :).
volna egy olyan kérdésem, hogy kiket ismertek női szülészorvosokat az Imrében? én csak a Kocsis Évát, meg még valakit, akinek perpill nem jut eszembe a neve...egy bartnőm szeretné tudni, és sehol nem találok egy listát, vagy iylesmi....
előre is köszi!
Ha körzetileg a Szt.Imréhez tartozol akkor nem gond ha csak szülésznőt fogadsz. Ha viszont nem ide tartozol, akkor kell egy doki is, aki beírja a 36. hét táján a kiskönyvedbe, hogy szülhetsz a kórházban.
Nekem volt fogadott dokim és szülésznőm is (bár én alapból is ide tartozom) de utóbbinak sajnos nem volt semmi dolga velem, mert mire beért már toltak a császárműtőbe :(
Ha fiatal vagy, könnyű és problémamentes a várandósságod, és annak ígérkezik a szülésed is, akkor elég egy szülésznő. Akinél viszont vannak gondok, annak jó, ha van egy dokija is...szerintem...
Bár a legjobb az lenne, ha nem kellene senkit fogadni, mert enélkül is minden simán és gördülékenyen menne...
dehogy sunnyogtam :), csak tudod, inkább még ki szerettem volna a 12 hetes uh-t..
köszi a gratulációt :).. március közepére vagyunk kiírva :)
szia :)!
először is gratulálok a babócához :)
szerintem itt mindenki bátran ajánlja saját orvosát. van egy táblázat, abban találod kinek ki volt.
Én Barna Péterhez járok. Róla valszeg hallasz hideget meleget is, de azt gondolom minden orvosról van valakinek jó és rossz tapasztalata.
Nekem Barna Péterrel csak jó volt. Első terhességemnél ajánlották. Tökéletesen figyelt rám végig a terhesség alatt, és szülés közben is (bár nem tartoztam az egyszerű esetek közé) ott volt, többször is, valamint a szülés után sem feledkezett el rólam. azóta is hozzá járok, mert van egyéb nőgyógyászati problémám, teljes mértékben lelkiismeretesn lát el. most második babámmal kapcsolatban járok hozzá.. azért cseszett le, mert mikor sokat hánytam, plussz volt két brutál fejfájásom nem hívtam fel, mondta, hogy igen is tessék ezzel zargatnom :). volt egy vetélésem, annyira emberséges volt végig, tartotta bennünk a lelket. Ő sem olcsó, bár Rákóczi nem tudom mennyi, de 3 éve én ugyan annyit fizetek, nem emelgetnek össze vissza. szóval Őt tudom ajánlani :)
sziasztok :)!
Jó rég jártam már erre, vagyis olvasni olvastam, csak írásig nem jutottam.. de láttam, hogy szépen növekszik a szentimrés, és tiszteletbeli szentimrés babák száma :), gratulálunk mindenkinek :)..
Én is jó hírt hoztam :).. Ismét babát várunk. betöltöttük a 12. hetet :), minden rendben, szépen fejlődik kisPocok. bár megkínzott Ő is rendesen, volt idő, mikor semmi nem tetszett Neki :), de hát Nővérkéje is ilyen volt :). tettem fel egy képet kisPocokról :)
Manna nagyon jól van, már kész nagy lány :). bölcsizünk, nagyon szereti, sokat foglalkoznak Vele :).. már végre a beszéd is beindult.. szeptember végéig van haladékunk a szobatisztasággal, ha meg lesz, mehet oviba.. már a pisiléssel nagyon jól állunk, a kakilás a kérdéses.. Nagyon várja a kistesót, a fényképét kell mutogatni állandóan, meg szeretgeti a pocakom :)
Sziasztok!Új vagyok ezen a topicon még, 5-6 hetes terhes vagyok, a Szent Imre kórházban szeretnék szülni. Légy szíves írjátok meg melyikek a jó orvosok. Rákóczi Istvánról csak jót hallottam, de mivel, hogy ő a főorvos, gondolom a legdrágább is.
Köszi mindenkinek!
Örülök, hogy azért jobban alakultak a dolgok, mint anno Mikinél, és még 1x gratulálok! :)
Az is szuper, hogy idáig volt segítséged...
Ahogy nagyobb lesz a lánykád, beáll a szopirend is (legalábbis nekem ez hozta meg a nagy áttörést, végre le tudtam jutni az utcára-pedig csak egy gyerekem volt)
Tegyél felfedezősétákat (bár a környéktek biztosan ismered) hol vannak alkalmas helyek, padok szoptáshoz-akár este, egyedül amikor otthon van apa és a két kicsi alszik.
Bár ez a hidegben nem jó megoldás-azért egy nagy, vékony kendő mindig volt a kocsi aljában nálam is...Andris okt. elején született, amíg nem volt kutyahideg és nagyon kellett megszoptattam a játszótéri padokon. Csak az első alkalom volt fura... :)
De amikor hideg lett és rákezdett a bőgésre...hát volt úgy hogy egy munkaruházati boltba kéreckedtem be és a próbafülkében töltöttem meg kicsi fiam feneketlen bendőjét, FMH női öltözője, az Elevenpark egyik padja is volt a repertoáron...általában közintézményekben mindig találtam segítőkész támogatásra, akik hallván Andris bömbölését gyorsan kerítettek nekünk egy széket meg egy sarkot :)
Halihó, fáradtan :)
Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt. Szopival küzdünk, mint disznó a jégen, de megoldjuk, mint sósav az egeret :D
Nagyjából ennyi.
Miki nehezen éli meg a trónfosztást. Szerdáig még van segítségem, onnantól izgalmas lesz, mert M. nem nagyon szereti, ha minden kezemmel és figyelmemmel a kiscsajjal foglalkozom, márpedig a szopi egyelőre nem megy rutinosan, max. figyelmet igényel. Továbbá keveset mentem még ki velük, egyedül a kettővel csak 1x voltam még kint, a héten már ezt is muszáj lesz. továbbá nem szoptattam még nyilvánosan, de ezt is muszáj lesz, mert Mikit le kell vinni játszira, incs mese, a kislány meg kb. csak szopni hajlnandó, még a cumisüveg se kell neki :O
Hát így.
Brigi, nagyon gondolok rád.
Nem lesz ugyanaz... A villám sem csap 2x ugyanabba a fába, ugye! Szorítunk! :))
Aztán szólj ám, ha tényleg mentek! :))
Negatív gondolatokat tessék elhessegetni, az most nem kell Neked!
El lett volna számolva a terhességed? Nyugi, a kis csajod odabent tudja mi a dolga :-)
na csajok, a finisben vagyunk, tegnap már azt hittük, szülünk... :) BS még este 11kor is felhivott :) lehet, h ő is izgul? :)
ma megy a tátrába...egy hétre BB szabin, Emese meg horvátorszgban... ehhe. megkaptam a kondor kata számát, ha a héten valami van, őt kell hivnom...
a baba a tegnapi kórházi véletlenül megejtett uh alapján nem 36 hanem 38 hetesnek felel meg és a lepény 3.fokban érett... izgatottan várom, h mi lesz. lehet, h mégsem a bálintokkal és emesével szülök? :oI
jajjistenem. :)
na majd meglátjuk. szoritsatok, mert a baba hétfőre befordult, de tegnap megint keresztben volt már. van helye, mert több egy picit megint a vizem, csak izgulok, h nehogy a sok mocorgástól, forgástól az legyen, mint Bálinttal... :oI
ja, és 3330 grammra becsülik. Bálint 3200al "született", a 39heten...
szoritsatok. mindekinek puszi.brigo
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?