Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szent Imre kórház szülészete fórum

Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)

10503. ildino1 (válaszként erre: 10502. - Kimbacska)
2011. szept. 2. 19:54
Zsigmond - ha jól tudom - megmondja a tarifát, Kovács dokitól a szobatársam nem kérdezte, ő nem mondta, adtak, amennyit gondoltak, de nem kérdeztem meg, hogy mennyi volt az annyi.
10502. Kimbacska
2011. szept. 2. 19:42
Köszönöm a hozzászólásokat.Én csak szülésznővel akartam szülni,de akit kinéztem az kijelentette,h. ha nincs fogadott orvosom akkor nem vállal, ezért kénytelen vagyok egyet fogadni.A netes kutakodásaim után Zsigmond és Kovács aki szimpi,most időpontot akarok nálunk foglalni és személyesen is megismerkedni és főleg megtudni milyen magasak az anyagi igényeik.
10501. Lilith76 (válaszként erre: 10500. - Ildino1)
2011. szept. 2. 17:00
köszi, valóban, róla én is csupa jót hallottam :)
10500. ildino1 (válaszként erre: 10494. - Lilith76)
2011. szept. 2. 15:58

Szia,

én is női dokinál szültem a Szent Imrében, dr. Dékány Ágnesnél, nagyon szép élmény volt (mondjuk én hamar letudtam a dolgot), szívből ajánlom a barátnődnek.

10499. ildino1 (válaszként erre: 10489. - Kimbacska)
2011. szept. 2. 15:55
Szia, én leginkább csak olvasok itt, de Kovács Zoltán doktor úrral kapcsolatban csak jót tudok mondani. Én három hete szültem a Szt. Imrében, a szobatársam dokija volt, ódákat zengett róla én is találkoztam vele párszor, nagyon szimpi. Van egy honlapja is, érdemes elolvasni. Érdekességképp: elvégezte a dúlatanfolyamot is. Ha beírod a keresőbe a nevét, megtalálod a honlapját, szerintem magáért beszél :-)
10498. Lilith76
2011. szept. 2. 15:03
mgvan bocs, a fórum babái táblázatban megtaláltam :) Rabóczky Marietta..már csak vélemények után kutatok akkor :).
10497. Lilith76 (válaszként erre: 10496. - Ancsa 37)
2011. szept. 2. 15:01
Ancsa, ja igen, neki nem jutott eszembe a neve...azt hiszem nekem is volt hozzá szerencsétlenségem...vannak még? mintha volna egy R-betűs...szőke.
10496. Ancsa 37 (válaszként erre: 10495. - Lilith76)
2011. szept. 2. 14:29

Hú, te aztán lelkiismeretesen visszaolvastál :)

Női doki Urbán Márta...nekem sk. tapasztalatom nincs róla, viszont a szobatársamé az volt, mégpedig nagyon...róla másoktól is elég negatív véleményeket hallottam és ha visszaolvasol akkor itt is találsz infókat (azok sem túl meggyőzők sajnos :((

10495. Lilith76 (válaszként erre: 10344. - Grafviki)
2011. szept. 2. 14:00
grafviki, olvasod még a fórumot? elkezdtem kicsit visszaolvasni, és találkoztam a hsz-oddal, én Bencsik drnál szültem az előző babámat. tudok róla jót is, rosszat is mondani, a kérdés mindig az, h Te milyen szemlélettel bírsz, milyen szemléletű orvosra vágysz. uaz az orvos lehet vkinek jó, v rossz is. :). Bencsik dr sztem nagyon profi orvos, ha műtétről van szó, de sztem nem képviseli azt a hozzáállást, amit egyébként a kórház hirdet magáról ("otthonszülés kórházban"). az én tapasztalatom szerint ő nem annyira természetes, bevavatkozás-mentes szülés párti, és inkább képviseli az orvosi, mint a bábai modellt a szülészetben. ha baj van, akkor ő biztos, h rögtön és nagyon profin tudja mit kell csinálni, de ha nincs baj, akkor sztem feleslegesen is hajlamos beavatkozni (de emberséges, egyeztet, véleményed kikéri). ha van még kérésed, tedd fel bátran :).
10494. Lilith76
2011. szept. 2. 13:39

na sziasztok, nem tudom, még ki emlékszik rám, régebben én is sokat jártam erre, nagy öröm számomra látni, h így együtt maradt a csapat, és ismerősen csengenek a nick-ek, sőt többetek be is újított :). nálunk is ez a helyzet, októberre várjuk a trónfosztót! szintén SztImre, de más orvost és szülésznőt választottam, mint első szülésemnél, szeretnék szebb élményt, persze magamon is dolgozom, nem csak a külső körülményeken :).

volna egy olyan kérdésem, hogy kiket ismertek női szülészorvosokat az Imrében? én csak a Kocsis Évát, meg még valakit, akinek perpill nem jut eszembe a neve...egy bartnőm szeretné tudni, és sehol nem találok egy listát, vagy iylesmi....

előre is köszi!

10493. monstro (válaszként erre: 10485. - Kattantak)
2011. szept. 2. 09:58
jaj ez nagyon jó hír!!! Hatalmas gratula nektek!!Boldog bababvárást!
10492. Ancsa 37 (válaszként erre: 10490. - Kimbacska)
2011. szept. 1. 19:52

Ha körzetileg a Szt.Imréhez tartozol akkor nem gond ha csak szülésznőt fogadsz. Ha viszont nem ide tartozol, akkor kell egy doki is, aki beírja a 36. hét táján a kiskönyvedbe, hogy szülhetsz a kórházban.

Nekem volt fogadott dokim és szülésznőm is (bár én alapból is ide tartozom) de utóbbinak sajnos nem volt semmi dolga velem, mert mire beért már toltak a császárműtőbe :(

Ha fiatal vagy, könnyű és problémamentes a várandósságod, és annak ígérkezik a szülésed is, akkor elég egy szülésznő. Akinél viszont vannak gondok, annak jó, ha van egy dokija is...szerintem...

Bár a legjobb az lenne, ha nem kellene senkit fogadni, mert enélkül is minden simán és gördülékenyen menne...

10491. Orsy27 (válaszként erre: 10490. - Kimbacska)
2011. szept. 1. 19:24
Nekem csak szülésznőm volt, de minden rendben volt, igazából szinte mindent a szülésznő csinál. Legközelebb is így szeretném majd a szülést végigcsinálni. :)
10490. Kimbacska
2011. szept. 1. 18:59
Illetve van vki aki csak szülésznőt fogadott és orvost nem? Mi a vélemény erről?
10489. Kimbacska
2011. szept. 1. 18:58
Sziasztok!akinek van tapasztalata Kovács éd Zsigmond dr-ról megosztaná velem? Előre is köszönöm.
10488. kattantak (válaszként erre: 10487. - Ancsa 37)
2011. aug. 31. 12:51

dehogy sunnyogtam :), csak tudod, inkább még ki szerettem volna a 12 hetes uh-t..

köszi a gratulációt :).. március közepére vagyunk kiírva :)

10487. Ancsa 37 (válaszként erre: 10485. - Kattantak)
2011. aug. 31. 12:49
Hát ezt szépen elsunnyogtad! Gratulálok!!! Szuper jó hír! Mikor születik meg a kispocok? :)
10486. kattantak (válaszként erre: 10484. - Grigi)
2011. aug. 31. 12:26

szia :)!

először is gratulálok a babócához :)

szerintem itt mindenki bátran ajánlja saját orvosát. van egy táblázat, abban találod kinek ki volt.

Én Barna Péterhez járok. Róla valszeg hallasz hideget meleget is, de azt gondolom minden orvosról van valakinek jó és rossz tapasztalata.

Nekem Barna Péterrel csak jó volt. Első terhességemnél ajánlották. Tökéletesen figyelt rám végig a terhesség alatt, és szülés közben is (bár nem tartoztam az egyszerű esetek közé) ott volt, többször is, valamint a szülés után sem feledkezett el rólam. azóta is hozzá járok, mert van egyéb nőgyógyászati problémám, teljes mértékben lelkiismeretesn lát el. most második babámmal kapcsolatban járok hozzá.. azért cseszett le, mert mikor sokat hánytam, plussz volt két brutál fejfájásom nem hívtam fel, mondta, hogy igen is tessék ezzel zargatnom :). volt egy vetélésem, annyira emberséges volt végig, tartotta bennünk a lelket. Ő sem olcsó, bár Rákóczi nem tudom mennyi, de 3 éve én ugyan annyit fizetek, nem emelgetnek össze vissza. szóval Őt tudom ajánlani :)

10485. kattantak
2011. aug. 31. 12:15

sziasztok :)!

Jó rég jártam már erre, vagyis olvasni olvastam, csak írásig nem jutottam.. de láttam, hogy szépen növekszik a szentimrés, és tiszteletbeli szentimrés babák száma :), gratulálunk mindenkinek :)..

Én is jó hírt hoztam :).. Ismét babát várunk. betöltöttük a 12. hetet :), minden rendben, szépen fejlődik kisPocok. bár megkínzott Ő is rendesen, volt idő, mikor semmi nem tetszett Neki :), de hát Nővérkéje is ilyen volt :). tettem fel egy képet kisPocokról :)

Manna nagyon jól van, már kész nagy lány :). bölcsizünk, nagyon szereti, sokat foglalkoznak Vele :).. már végre a beszéd is beindult.. szeptember végéig van haladékunk a szobatisztasággal, ha meg lesz, mehet oviba.. már a pisiléssel nagyon jól állunk, a kakilás a kérdéses.. Nagyon várja a kistesót, a fényképét kell mutogatni állandóan, meg szeretgeti a pocakom :)

10484. Grigi
2011. aug. 31. 10:14

Sziasztok!Új vagyok ezen a topicon még, 5-6 hetes terhes vagyok, a Szent Imre kórházban szeretnék szülni. Légy szíves írjátok meg melyikek a jó orvosok. Rákóczi Istvánról csak jót hallottam, de mivel, hogy ő a főorvos, gondolom a legdrágább is.

Köszi mindenkinek!

10483. kikata (válaszként erre: 10480. - Porc)
2011. aug. 28. 21:03
Szerintem is alakulni fog. És Miki is szokni fogja az új helyzetet. Természetes, hogy kell egy kis idő mindenkinek:)
10482. fildus (válaszként erre: 10480. - Porc)
2011. aug. 28. 20:44
Miki alakulni fog, nálunk az első két hét volt elég gáz, igaz nekem semmi segítségem nem volt. Nálunk is Ritu a cicizést viselte rosszul, aztán én is belejöttem, és míg ciciztettem Annát, addig az egyik kezememmel simogattam Ritut. Most ez úgy zajlik, hogy egyszerre tejecskéznek. Anna cicin, Ritu cumisüveg és igy nincs gond belőle :-)
10481. Ancsa 37 (válaszként erre: 10480. - Porc)
2011. aug. 28. 20:21

Örülök, hogy azért jobban alakultak a dolgok, mint anno Mikinél, és még 1x gratulálok! :)

Az is szuper, hogy idáig volt segítséged...

Ahogy nagyobb lesz a lánykád, beáll a szopirend is (legalábbis nekem ez hozta meg a nagy áttörést, végre le tudtam jutni az utcára-pedig csak egy gyerekem volt)

Tegyél felfedezősétákat (bár a környéktek biztosan ismered) hol vannak alkalmas helyek, padok szoptáshoz-akár este, egyedül amikor otthon van apa és a két kicsi alszik.

Bár ez a hidegben nem jó megoldás-azért egy nagy, vékony kendő mindig volt a kocsi aljában nálam is...Andris okt. elején született, amíg nem volt kutyahideg és nagyon kellett megszoptattam a játszótéri padokon. Csak az első alkalom volt fura... :)

De amikor hideg lett és rákezdett a bőgésre...hát volt úgy hogy egy munkaruházati boltba kéreckedtem be és a próbafülkében töltöttem meg kicsi fiam feneketlen bendőjét, FMH női öltözője, az Elevenpark egyik padja is volt a repertoáron...általában közintézményekben mindig találtam segítőkész támogatásra, akik hallván Andris bömbölését gyorsan kerítettek nekünk egy széket meg egy sarkot :)

10480. Porc (válaszként erre: 10465. - Ancsa 37)
2011. aug. 28. 19:27

Halihó, fáradtan :)

Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt. Szopival küzdünk, mint disznó a jégen, de megoldjuk, mint sósav az egeret :D

Nagyjából ennyi.

Miki nehezen éli meg a trónfosztást. Szerdáig még van segítségem, onnantól izgalmas lesz, mert M. nem nagyon szereti, ha minden kezemmel és figyelmemmel a kiscsajjal foglalkozom, márpedig a szopi egyelőre nem megy rutinosan, max. figyelmet igényel. Továbbá keveset mentem még ki velük, egyedül a kettővel csak 1x voltam még kint, a héten már ezt is muszáj lesz. továbbá nem szoptattam még nyilvánosan, de ezt is muszáj lesz, mert Mikit le kell vinni játszira, incs mese, a kislány meg kb. csak szopni hajlnandó, még a cumisüveg se kell neki :O

Hát így.

Brigi, nagyon gondolok rád.

10479. Lemi09 (válaszként erre: 10474. - Birgi74)
2011. aug. 26. 22:12

Nem lesz ugyanaz... A villám sem csap 2x ugyanabba a fába, ugye! Szorítunk! :))

Aztán szólj ám, ha tényleg mentek! :))

10478. 2a4f521b34 (válaszként erre: 10474. - Birgi74)
2011. aug. 26. 18:26
Katával biztos szuper lesz a szülés, nekem az volt :) Biztos minden rendben lesz, nagyon drukkolok nektek!!
10477. Maceraa (válaszként erre: 10474. - Birgi74)
2011. aug. 25. 15:12
Kitartás mindkettőtöknek!!! :)
10476. rencsilany (válaszként erre: 10474. - Birgi74)
2011. aug. 25. 13:57
drukkolunk Brigo!!!Minden rendben lesz meglátod!!!:)
10475. fildus (válaszként erre: 10474. - Birgi74)
2011. aug. 25. 09:51

Negatív gondolatokat tessék elhessegetni, az most nem kell Neked!

El lett volna számolva a terhességed? Nyugi, a kis csajod odabent tudja mi a dolga :-)

10474. birgi74
2011. aug. 25. 09:21

na csajok, a finisben vagyunk, tegnap már azt hittük, szülünk... :) BS még este 11kor is felhivott :) lehet, h ő is izgul? :)

ma megy a tátrába...egy hétre BB szabin, Emese meg horvátorszgban... ehhe. megkaptam a kondor kata számát, ha a héten valami van, őt kell hivnom...

a baba a tegnapi kórházi véletlenül megejtett uh alapján nem 36 hanem 38 hetesnek felel meg és a lepény 3.fokban érett... izgatottan várom, h mi lesz. lehet, h mégsem a bálintokkal és emesével szülök? :oI

jajjistenem. :)

na majd meglátjuk. szoritsatok, mert a baba hétfőre befordult, de tegnap megint keresztben volt már. van helye, mert több egy picit megint a vizem, csak izgulok, h nehogy a sok mocorgástól, forgástól az legyen, mint Bálinttal... :oI

ja, és 3330 grammra becsülik. Bálint 3200al "született", a 39heten...

szoritsatok. mindekinek puszi.brigo

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook