Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hát nekem is körbeinjekciózta a doki a szám felsőrészét és csak kenőccsel érzéstelenítette ,de nem volt ilyen fájdalmas. Én rögtön folytattam a munkát utána ,nem is jegeltem és teljesen szalonképes volt.
Lehet valami extra sűrű anyagot nyomott bele. Ráncos volt az ajkad?
Mert nekem már kezdett kialakulni a pisi kis ráncok ,azt tüntettük el.
Borzoska a munkahelyedet el sem tudják képzelni mi történt veled ,hogy egyszerre ennyire megfiatalodtál. Sejtenek valamit ,vagy a meglepetéserejével hatsz rájuk?
Elfelejtettem, annyira be voltam tojva.
Megkaptam 4 helyre a lidokain injekciómat, de csak alig enyhítette a fájdalmat. A felső ajkamnál azt hittem, ott halok meg az ágyon... kb. ilyen érzés lehetett, amikor az inkák kitépték a jámbor áldozatok még dobogó szívét :)
Hétfőn megyek vissza, majd meg fogom kérdezni.
Gratulálok ! Tényleg gyönyörű lett a szemed !
Nekem most múlt 2 hónapos és időnként kijönnek pici faggyúcseppek, amik aztán 1-2 nap alatt eltűnnek.
Az első alkalommal amikor a felsőt csinálták csak 1 hét múlva ültem kocsiba - de ennek inkább lelki okai voltak.
Most az alsónál kedden műtöttek és ma csütörtökön már kocsival mentem be az orvoshoz és vissza.
Nekem ez oda-vissza cca. 50-60 km, a nagyja autóúton.
Szóval, ez az alsó szemhéj, ez "igazi" műtét.
2 órán át tartott, és tegnap estére már szép kék monoklijaim voltak. Picit nyuszis a szemem, Visine cseppel kezelem. Félig ülve alszom, nem szabad erőlködni (fizikai munkát végezni) tehát, fekszem az ágyban mint a faszent és bámulom a TV-t. (elég vacak a műsor)
Jegelem az arcom és a szemem alját, de változatlanul dagadt - mi lenne ha nem jegeltem volna ?! Rejtélyes véraláfutásaim is vannak az arcom közepén - a gravitáció miatt, ezt már kenegetem a fekete nadálytő krémmel.
Tussolni lehet, az arcomat is - vannak még apró örömök az életben.
Összességében a beavatkozás komolyabb, mint a felső szemhéj volt, azt hiszem,lassabban fog gyógyulni.
A lelkem teljesen helyrejött, kihevertem azt a stresszt, amit az operáció alatt átéltem :)
Szóval, jól vagyok !
Ma délután voltam lámpázni az orvosnál, az előbb megnéztem a tükörben, halványodnak a monoklijaim !
Holnap is megyek és a szájtöltésnél is korrigálunk... ha lúd, hadd legyen kövér - alapon.
Írjál ám napi szintű beszámolót. Gyógyulj gyorsan!!
Nagyon szép leszel.
nekem van már új alsó is tegnap óta :)
Nem tennél fel képet a 3 hónapos állapotról ? Csak kíváncsi lennék, milyen lesz, én most a felsővel még csak 2 hónapos vagyok. Azt mondta az orvosom, hogy ez még fél évig is "dolgozhat" - és folyamatosan szebb lesz.
sziasztok!
Nagyon régen nem voltam erre, remélem mindenki jól van :-)
Én igen, a hegemnek már hűlt helye, hétfőtől napoztatom a szemhéjamat is. Hiszen 3 hónapja műtöttek, ennyi idejű tiltás volt.
Valakin valami új van? :)
Igen, én is hallottam, hogy volt akinek már itthon is megcsinálták TB-re, csak sajnos abban nem volt köszönet, mert a helyreállításért utána már inkább fizetett. Ennyit a TB-s ellátásokról.
A kötőhártya nem rossz ötlet, de azt hiszem, én nem fogok vele "vacakolni". Akinek nem tetszik, nem néz rám, és kész. Majd nézzenek meg egy pár hónap múlva!!! :))
Nekem az orvosom azt mondta ,hogy ez Ausztriában TB által támogatott műtét ,mivel a látást rontja. Mikor én visszamentem dolgozni akkor azt mondtam ,hogy kötőhártyám van ,azért kell a napszemüveg.
Mondjuk nem zárt közösségbe dolgozom ott lehet nem szerencsés ,mivel ragályos. Az igazat nem lehet
mondani? Én is falun élek ,tudom a dörgést.
Ügyesen ,aztán had irigykedjenek ,hogy mitől nézel ki ilyen jól.
Nem vagy egyedül Borzoska!
Bár én nem kékültem be olyan vészesen, a nap miatt mindenhová napszemüvegben megyek, ami tőlem nem igazán megszokott. Mivel én nem egy nagyvárosban élek, itt még működik a "falu szája". :)) Már hallottam, hogy a hátam mögött összesúgnak, kíváncsi vagyok, mikor jön az a verzió, hogy a férjemmel verekedtem. Szerencsére én is, a férjem is csak jókat nevet az ilyesmin. Holnap nekem már mennem kell dolgozni, na ott még majd lesz találgatás. De ugye, minden csoda csak 3 napig tart.
Mire dolgoznod kell szépen rendbe fog jönni a szemed, ill. a zsínes foltjaid. Nagyon bátor vagy, hogy bevállaltad az alsót is, bár már a felsővel is jelentős változást értél el.
Gratula!
Várjuk a fotót varratszedés után is.
tettem fel képet
Hát, elég szívbemarkoló a látvány ! Szobafogságon vagyok, fekszem az ágyban mint egy faszent, borogatok és bámulom a TV-t. Nem szabad lehajtanom a fejem és így lefelé néznem, emiatt sem olvasni sem semmit csinálni nem tudok. Csütörtökön megyek vissza ellenőrzésre.
Mindig kifogom a kánikulát a műtéteimhez, a csuda gondolta volna, hogy augusztus végén hőség lesz.
A lila foltjaim miatt aggódok... ha nem múlnak el, el fog terjedni a cégnél, hogy családon belüli erőszak áldozata lettem, vagy jobb esetben ha leszáll az éj, verekedni járok a környékre és most ráfáztam :)
Hú . gratula. Minden nap várom a beszámolód.
Pihenj sokat!!
Ma túlestem az alsó szemhéjon is :)
Ez már komolyabb... 2 órás volt a műtét.
Szokás szerint nagyon be voltam tojva, de tényleg nem fájt. Időnként ki kellett nyitni a szemem, akkor homályosan láttam a szikét, amint matat rajtam :)
Kellemesen fel vagyok dagadva, már készülődnek a monoklijaim is (a múltkor nem voltak) és szorgalmasan jegelek.
Amikor készen lettem megnézhettem a tükörben, nagyon jól nézett ki, a vastag karikáim is eltűntek. Jó lenne, ha ez így maradna, ha lemegy a dagadás.
Érdekes az emberi lélek, a ballal kezdte az orvos, azt hittem soha nem lesz készen, kiderült, hogy 1 óráig tartott. A másik jobboldali, meg mintha 20 perc alatt készen lett volna - persze ez nem igaz, csak akkor már nyugodtabb voltam.
Gratulálok !
Gyógyulj szépen és gyorsan !
Sziasztok!
Tegnap átestem a műtéten, ezúton is szeretném megköszönni az orvos ajánlásotokat. A doktornő igazán jó választás mindenkinek, aki elhatározza magát a műtétre. Bár én még egyelőre nem látom, hogy mi lesz az eredmény, de bízom benne, hogy hasonló szép lesz azokhoz, akiket szintén Ő műtött. Addig amíg én csak a dagadt képemet látom, vigasztalódom a Ti fotóitokkal:))