Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

3386. Borzoska3 (válaszként erre: 3379. - Hexilein72)
2011. dec. 26. 19:18

Nekem a varratokat sokkal később szedték ki mint nektek, az alsónál pont 2 hétre. Emiatt a seb már teljesen gyógyult volt, amikor a cérnát kihúzták, meg sem éreztem.

Az alsó műtétje nem volt egyszerű, az izomszálakat új helyre valahová a csonthártyához rögzítette a sebész és műtét közben folyamatosan égetett valamivel , emiatt kék foltjaim alig voltak. Másnaponként jártam vissza bioptron lámpázásra emiatt a seb maga nagyon szépen láthatatlanul gyógyult.

A sárga foltjaimmal és az öröklött kék karikáimmal kínlódtam sokáig. A sárga foltok kb. 3 hét után múltak el. A varratszedésig semmivel nem volt szabad kenegetni, csak utána használtam a fekete nadálytő krémet.

Az öröklött kék karikáim mostanra tűntek el a kozmetikai kezelés következtében lassan betelt a szemem alatti árok - rugalmasabb vastagabb lett a bőröm.

Szóval nálam a sárga foltok lassan múltak el, de ez igaz arra is, amikor beütöm a lábam valahova és emiatt megkékül.

3385. hajnalka2 (válaszként erre: 3382. - Hexilein72)
2011. dec. 26. 19:14

Nagyon szépen köszönöm a választ!

Én még elötte állok és rendesen be vagyok ijedve!

A tiéd már láthatóan javul!

Mekkora a műtét utáni fájdalom?

2011. dec. 26. 18:19

Most nezem, Gabicica!! Wittmannal a hyaluronos rancfeltöltes epp akcios, 80e helyett most csak 65e, sztem ez egesz barati :-)

Ja tenyleg csajok, megmostam am a hajam megis, de ugy, hogy nem is hajtottam elöre a fejem es az arcomba sem ment viz ;-) Összetekertem egy pelenkat es rakötöttem a fejemre a homlokomon, a halantekon es a füleimen at, hatul a nyakamon jol megcsomoztam, igy mentem a zuhany ala. Kicsit hatrahajtottam a fejem, de csak kicsit es az a minimalis viz, ami elöre folyt volna, beszivodott a pelenkaba, igy nem is lett nedves az arcom. Most egesz mas erzes, igy frissen mosott hajjal :-))

3383. tanti59
2011. dec. 26. 18:16

Én is!,de itt miért is baj ,ha nem csak szemhéjplasztikáról dumcsizunk?

Lemaradtam valamiről? a nagy sütés főzésben.

3382. hexilein72 (válaszként erre: 3380. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 26. 18:06

Balikam, 2 nap alatt TUTI nem tünnek el teljesen a foltjaim, marmint a sötetlilak biztosan nem. De meg 3,5 nap van am, mert 30-an lenne a lezer, de addig sem tartom valoszinünek a teljes gyogyulast. De megkerdezem a dokinenit 28-an, aztan majd ö megmondja a tutit ;-)

En benne vagyok, hogy nyissunk egy altalanos szepeszeti topicot, te is, ki meg??

Hajnalka, nezd meg itt: [link]

Maga a mütet nem faj, mert kapsz eleg erzestelenitöt es nekem utana sem voltak fajdalmaim. Gyogyulas kb. 2 het, vegleges eredmeny csak honapok mulva.

3381. hajnalka2
2011. dec. 26. 17:35

Kedves Fórumozók!

Szeretném megkérdezni mennyire fájdalmas a szemhéjplasztika (alsó-felső együtt)

Mikor van varratszedés?

Mikor mehetünk emberek közé?

Melyik doktorhoz érdemes fordulni?

3380. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3379. - Hexilein72)
2011. dec. 26. 16:46

2 nap alatt sztem az orcák lila foltja talán nem múlik el, de nem vagyok benne biztos, hogy ez befolyásoló tényező. Ez vérfesték, a másik pedig bőrfesték, az előbbi így is, úgy is felbomlik, de persze ettől még a lézeres behatást befolyásolhatja, bár nem lennék meglepődve, ha nem lenne kizáró ok.

Ha gondolod nyithatunk egy új fórumot, "szépészeti beavatkozások, bőrmegújító kezelések, plasztikai műtétek" vagy vmi hasomló összefoglaló névvel.

2011. dec. 26. 15:08

Na, ismet itt, de annyira lassu a gepem...

Borzoska, ez HIHETETLEN!!!! Annyira gyönyörüszep lettel es a 15 ev a minimum, amennyit letagadhatsz!!

Mondd csak, neked mennyi idö volt, amire az also mütet hege nagyjabol meggyogyult? Ha jol emlexem, nalad kicsit tovabb tartott, ugye?

En mindig megremülök ettöl a lilasagtol, ahogy elmegyek a tükör elött... Nagyon remelem, hogy tenyleg hamarosan elmulik.

Gabi, biztos, csak a huzodast erzed, nekem is eleg kellemetlen a tapasz, bar en ugye körbe-körbe vagyok ragasztozva ;-) Nekem meg a bal also vagast kicsit elengedte a tapasz es ott megkuksiztam a heget, egesz jol nez ki igy 5 naposan. Holnap ugrik a majom a vizbe...

Ildi, haaaat, nemtom, mi lesz a lezerrel, ha maradok ilyen foltos, akkor nem hiszem, hogy meg lehet csinalni, mert a lezernel a pigmentalodas fontos tenyezö, bar azt nem tudom, hogy a veralafutas az mennyire szamit pigmentfoltnak, mert az ugye nem a bör sajat szine, hanem az alatta felgyülemlett alvadt ver (legalabbis en laikuskent nagyjabol igy kepzelem). Mindenesetre 28-an kell felhivnom a bördokinenit, akkor elvalik, mi lesz es mi sem. En örülnek, ha tul lehetnek azon is egy kalap alatt, de minden aron meg nem vagok bele, csak ha biztosan lehetseges es ha a szemeimet kiveve mindenhol meg tud lezerezni (az arcomat is a szemem alatt, ahol most meg nagyon lila). Mert annak nem lenne ertelme, hogy a fel arcomat kihagyja...

Hehe, az en harom pasimat sem igazan erdekli az en szepeszeti maniam, ugyhogy tamogatom az ötletet, hogy itt beszeljünk meg mindent. Vagy ha gondoljatok, nyithatunk egy külön topicot is.

3378. gabicica1
2011. dec. 26. 14:38

Képzeljétek a pici ragasztócsikom alatt egy pontban eléggé fáj a heg! ugye nem gyulladhatott be? Remélem csak a húzódásmiatt érzem és csak bebeszélem magamnak, hogy baj van....

Nektek volt ilyen?

3377. vajdai (válaszként erre: 3348. - Hexilein72)
2011. dec. 26. 13:59

Hexikém!

Én is úgy vagyok vele ,hogy a saját képemnek én sem mernék nekiesni. Még profi szakembernél is félnék tőle. Pedig sok jót hallani róla.

De először inkább a lézer. Főleg ,mivel bízom a dokimban így nyugodtabb vagyok tőle. Bár előtte biztos bennem lesz a félelem.

3376. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3373. - Borzoska3)
2011. dec. 26. 13:24
Nem mertem írni, de egyből feltűnt, hogy neked igazi kis pisze orrod van, sokaknak műtét után sem lehet ilyen!
3375. Borzoska3 (válaszként erre: 3365. - Gabicica1)
2011. dec. 26. 13:24

Köszönöm !

ami a legfontosabb, a lelki változások - újra "tényezőnek" érzem magam, nem engedem, hogy a korom miatt leírjanak és igen, bizony - bizony nagy a szám.

Ami aranyos, fiatal jól nevelt pasik simán letegeznek, némelyiknek az anyja lehetnék :)

3374. vajdai (válaszként erre: 3373. - Borzoska3)
2011. dec. 26. 13:23
Jó most kissé megkeveredtem ,mert én már az alsó 6 hónapost kerestem. De hiszen nem sokkal előttem voltál . Na tényleg ma hülye vagyok. Megártott a sok torta.
3373. Borzoska3 (válaszként erre: 3371. - Vajdai)
2011. dec. 26. 13:09

az alja felé van az "eredeti" állapotú kép, tudod, az a rozzant, ráncos nyanya :)

A Jánky doktor azzal engedett el, hogy Ő mindent megtett, most már rajtam a sor, vigyázzak a munkájára - és én meg is fogadtam.

Ami érdekes és egyébként képtelenség is - az orrom is szebb. Mivel eltűntek a ráncok és táskák a sima arc és szem nem hangsúlyozza ki, hogy a pisze orrom és az orrnyereg között van egy enyhe púp, ami most már nem feltűnő. (persze, az orromat eszem ágában sincs kiigazíttatni)

A frissen műtötteknek írom: csak türelem, a kék - sárga foltok elmúlnak 1-2 hét alatt és gyönyörűek lesztek !

3372. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3371. - Vajdai)
2011. dec. 26. 13:02

Aranyos vagy, és igen, egyetértek, sztem legtöbbünk itt tudja megkérdezni, megbeszélni ezeket a dolgokat, mert a magánéletében erről nem nagyon, vagy egyáltalán nem traktál vele másokat, ide úgy is azok járnak, akiket érdekel a téma, a véleménykülönbségek pedig vele járnak, mindenkinek jogában áll hozzászólni, és ha vmi zavar minket, ahogy mondtad, csak átugorjuk, és kész!

Kben tetszik Hexi ötlete is, hogy minden szépészeti dolgot meg lehetne itt beszélni, hisz, ahogy Borzoska is írta az egyik hozza magával a másikat, és ez az érdeklődésre is igaz!

3371. vajdai
2011. dec. 26. 12:54

Lányok!

Nagyon szépen beindult gyógyulásotok.

Hexi! remélem 30.-án megcsinálják a lézered. Siess a gyógyulással,jobban senki nem várja mint én.

Már most látszik a szép szemed.:)) Sárgulok az irigységtől:((Legalább annyira ,mint a te szemed.

Gabicica: Tőled is. Figyelj nézz körül az árak területén. Azért itt is pörög a piac sok helyen csinálják,de annyi a jó tanácsom még,hogy érdeklődj utána ,mert azt sem tudja mindenki jól beadni.

Loral:Én is gondolkodom rajta. A dokim azt mondta ,hogy azzal teljesen sima lenne a szemem környéke és minden olyan lenne mint 20 évvel ezelőtt,de már ennyi pénzt nem akarok belefektetni magamba. Talán a jövő ősz lesz a megfelelő alkalom.

Feketebali: Speciel én nagyon örülök neki ,hogy megismertelek és ,hogy ennyire otthon vagy a témában ,látszik tényleg érdekel.Maradj csak velünk:))

Végül csak annyi ,hogy tavaly is volt egy kis vita ebből ,de engem speciel nem zavar,akit meg igen ugorja át a HSZ-t.

Én mindegyikőtöknek nagyon örülök ,mivel itthon a 3 fiúmmal ez nem igazán téma.

Úgy örülök ,hogy a régiek is bejelentkeznek itt újra. Szerintem ez nagyon jó ,mivel nem csak akkor kell itt lenni ,ha nyűgje van valakinek,hanem akkor is mikor a frissek segítséget kérnek.

Borzoska: Nem győzöm leírni mennyire szép lettél,te így egy etalon vagy mert nálad látom a legnagyobb pozitív változást. Múltkor láttam a dokidat a TV-ben gondoltam is rád.

Most lehet hülye vagyok ,de én nem látom melyik a 6 hónapos fotód.

3370. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3363. - Borzoska3)
2011. dec. 26. 12:52
Megint megnéztelek, nem találok szavakat, ez vmi hihetetlen, 3 évvel vagy fiatalabb édesanyámnál, de inkább a testvéremnek látszanál. Ha jobban megy a szekér, biztosan teszek érte, hogy anya is átélhessen egy hasonló megújulást!
3369. Borzoska3 (válaszként erre: 3354. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 26. 12:51

az egyik dolog hozza magával a másikat :)

Először a felsővel volt bajom, aztán amikor az már rendben volt, az alsó már nagyon kontrasztossá vált - azt is meg kellett csináltatni.

Aztán rájöttem, hogy a bőröm sem az igazi, most lelkesen járok csiszolásra meg IPL-re - és igazán látványos a javulás. A képen amit feltettem - nincs rajtam púder csak spirál. Rugalmasabb, élettelibb lett a bőröm, a pigmentfoltok lényegesen halványabbak, lassan el fognak azok is tűnni.

Szóval - nincs megállás, mindig fogunk találni valami javítgatni valót :) és ez így is van rendjén. Őszintén szólva, tinédzserkoromban foglalkoztam ennyit a fizimiskámmal utoljára...

3368. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3366. - Gabicica1)
2011. dec. 26. 12:47
Az első kérdésre válaszolok helyette: Kovács doki Sopronban műt ill. Ausztriában.
3367. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3363. - Borzoska3)
2011. dec. 26. 12:46
Te jó ég, Borzoska, gyönyörű vagy, sztem az adatlapodon el van írva a korod, tényleg hihetetlen, hogy a szemek mennyire meghatározzák az arcunk állapotát, őssze sem hasonlítható jelenlegi arcod a műtét előttivel!!!Csodaszép, őszinte gratuláció, nyilván az elégedettség az megvan!!!
3366. gabicica1 (válaszként erre: 3364. - Vajdai)
2011. dec. 26. 12:41
A Te orvosod, Kovács dr. Pesti vagy a lakhelyeden dolgozik? Ez a feltöltés mennyi idő múlva szívódik fel? Elárulod mennyibe kerűlt?
3365. gabicica1 (válaszként erre: 3363. - Borzoska3)
2011. dec. 26. 12:39

megnéztem a képeid...hihetetlen változáson estél át! Szerintem min. 15 évvel tünsz fiatalabbnak! Ennyit jelentenek ezek az apróbb beavatkozások....

Gratulálok!!!

3364. vajdai (válaszként erre: 3347. - Gabicica1)
2011. dec. 26. 12:29

Szia Gabicica!

Nekem csinálták a két szemem közötti mély ráncot feltöltötték Teosyal-val. Ez a hyaluronsav egyik fajtája. Tökéletes lett ,1 éve megvan azóta sincs változás. Semmi gyógyulási ideje nincs. Ahogy benyomták már mentem is dolgozni. Most a szám környéki kis apró ráncokra is ezt gondoltuk ki Kovács dr.-al. Jó megoldás és azonnal látványos. Nem olcsó mulatság ,de a te árajánlatodat én nagyon drágának tartom.

Örülök ,hogy szépen javulsz,amint vége a megpróbáltatásaidnak nagyon fogsz örülni neki.

3363. Borzoska3
2011. dec. 26. 12:29
tettem fel új képet, a felső 6 hónapos, az alsó 4.
3362. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3360. - Hexilein72)
2011. dec. 26. 10:24

Igen, ez ugyanaz, mint amikor 2-2 kis vágás után haladnak lefelé a homloktól, ált. az egyéni adottságoktól teszik függővé honnan indulnak, hajvonal...de ebben a témában még kezdő vagyok, bár tényleg nagyon látványos tud lenni.

Láttam képeket, és tökéletesen feleslegmentessé tud tenni szemhéjakat, amiből szemhéjplasztikával ki kellett volna vágni a felesleget.

3361. hexilein72 (válaszként erre: 3359. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 26. 10:19
Igen, egyetertek, nagyon szep a szemed formaja mar most, gyönyörüen sikerült a mütet!! :-)
2011. dec. 26. 10:17

Gabi, szepen alakulsz, mar szinte nem is lila egyaltalan, csak sarga!! El fog ez mulni jövö hetföig :-)

Hyaluron: van, aki egyböl munkakepes (többseg), ill. a köv. napon, amire lemegy a duzzanat, de olyan is van, hogy kicsit belilul ez is (gondolom, ha eppen erbe talalnak bele a tüvel), akkor 3 napot irnak, mire elmulik a veralafutas. Azert ezt nem lehet a szemhejplasztika gyogyulasi idejevel összehasonlitani.

Bali, nekem W doc olyat is mondott szemöldökemelessel kapcsolatban, hogy az is lehetseges, hogy a felsö szemhejplasztika soran ejtett vagasbol nyul fel a szemöldök föle es "huzza meg" a megereszkedett izmokat, vagyis nem ejt plusz vagast. Na ez mar nekem sok(k) lenne... Bar mindenkeppen az endoszkopos megoldast valasztanam, ha ilyesmire adnam a fejem.

3359. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3353. - Gabicica1)
2011. dec. 26. 10:16

Azt a mindenit, lehet, hogy arrogáns a dokinő, de a képek alapján a szemed gyönyörű lett, nagyon megnyitotta a tekintetedet, mintha nem is ugyanaz a két szem volna!Neked szépen felfelé ível a szemed külső sarka, így nem is lett volna szükséged "macskásításra"!

Nálad csupán sárga színt látok a szemek körül.

3358. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3352. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 26. 10:11
:)Én a tegnapit néztem, a színek nem változtak, a sárga halványodott, pont ugyanígy néztem ki én is, és csak az egyik orcám tetején maradt meg hetekig a te jelenlegi lila foltjaidnak kb. az ötöde méretű piciny foltocska.
3357. gabicica1 (válaszként erre: 3349. - Hexilein72)
2011. dec. 26. 10:10

Köszi az infót, utánnanézek máshol mennyibe kerűl és mik a tapasztalatok...Ha az én arogáns dr.nőmnél még drágább is mint máshol, akkor biztosan nem nála fogom megcsináltatni... pedig gondolkodtam rajta, hogy a napokban (persze ha nem nagy dolog)megcsináltatom nála.

Arról tudsz valamit, hogy beadás után egyből munkaképes az ember vagy ott is szabira kell menni?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook