Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia,ha egy kicsit vissza nézed a fórum hozzászólásait,egyre több info van más doki munkáiról 🙄
Pár éve tényleg Boros László,és Bálint Bea neve volt jelen,de ez valtozott(ami szerintem nagyon jó!)
Pl dec 9-en a 25397 hozzászólásom 🤗. Nem mindenki oket választja!
Anno en azert választottam Beat,mert jokat olvastam róla,több naploba is kopogtam,szep munkákat lattam tőle(akkor Boros nem nagyon volt itt a folumon).Ugyhogy ha konkrét kérdésed van tedd fol nyugodtan😊nem tudom mire gondolsz,amiről nem lehet tudni egy kis olvasgatas utan😊
Sziasztok ismet! :)
Azt eszrevettem, hogy mindenki altalaban Boroshoz vagy Balint Beatahoz megy szemhejplasztika ugyben. Miert oket valasztja mindenki? Van valami amirol nem tudok ?
Hát remélem, mert elég nagy a különbség. Viszont azér furi az egész, mert műtétnél is pont csak a jobb szemem nyomkodta k8, mondván, be ne ödémásodjon...a balt abszolut nem nyomkodta. És már amikor rajta volt a tapasz látszott, hogy ducibb 😞 szerintem várok pár hetet és felhívom, ha így marad.
És te
Nem biztos,hogy sötét karikakon segít az alsó szemhejplasztika-ez inkább a táskás,meg ereszkedett szemen segít 🤔
-szerintem menj el több dokihoz konzultációra,már csinálnak (csak kis bemetszessel)saját zsírral töltést-lehet az jobb lenne....de en csak találgatok,plane kep nélkül😊
Szia!
Egy napon műtöttek minket!
Nekem is dagi még, szerintem ne aggódj.
Nekem első nap kettős látásom volt- de csak közelre- pl minden sor üzenetet egymás alatt kétszer láttam...
Most pedig csak homályosan látok, de nem mindig... szerintem ez még a duzzanat miatt van.
Nekem 18 éve volt egy lézeres szemműtétem, hogy ne kelljen szemüveg,azóta jóval szárazabb a szemem- lehet ez is hozzájárul most a homályos látáshoz...
Ha nem lesz feldagadva picit sem és akkor is megmarad, na akkor kell aggódnunk....
Megneztelek-ezek a pöttyök tuti nem faggyu,ilyan mintha a varratnal lenne-szerintem inkább kiszivárgott ödéma (viz)🤔az tuti,hogy semmi komoly😊
Nagyon szep lesz! En úgy latom,hogy a szemöldökod is kezd újra íves lenni!az odeman meg a lilulason az idő fog segiteni-napról napra jobb lesz!alul nyugodtan kend fekete nadalytovel(de csak ovatosan).
Szia! Köszi!
Beengedtelek!
Akkor reménykedhetnek benne, hogy varratszedés után “leszárad” 😊
Vikinca, nekem
Is faggyúmirigyeknek néz ki a varratoknál az a pár pötty? Így 3 naposabbik vajon előjöhet?
Semmivel nem kenem, az én dokim nem szokta leragasztani.
Szerdán megyek varratszedésre, rákérdezek mi ez 🤔
Köszi csajok!