Szemhéjplasztika (beszélgetés)
szia,teljesen új vagyok itt, a napló nyitás eszembe sem jutott,de fotózom magam, lehet hogy a végére készítek egy összefoglalót..
köszönöm hogy elolvastad :-)
Dr Varga Zsombor egyébként megtalálható a facebook-on, gondolom instán is (én nem használom)ott vannak előtte- utána fotók
a Szent Imre kórházban sebész egyébként
Szia!jo olvasni,hogy minden rendben ment,és már most elegedett vagy!
Nem gondoltál napló nyitásra,hogy más is lássa?jo lenne a doktor úrtól is latni munkát-hátha valaki hozza szeretne menni,és általad juthatna itt információhoz 😊
Sziasztok,azért regisztráltam mert szerettem volna valós tapasztalatokból erőt gyűjteni felső szemhéj plasztikához.
A műtétet nov.20-án dr Varga Zsombor csinálta az Art Medic klinikán Bp Szilágyi E.fasor.
55éves vagyok ,szemüveges,ráncosabb mint Édesanyám,szóval indokolt volt a beavatkozás ,nagyon megereszkedett a szemhéjam.
Varga doktor nagyon profi,a műtét számomra fele annyi időnek tűnt mint az “életem értelmetlenségének “aki az autóban várt.
Fájdalommentes volt,minimális ödéma,semmi kék zöld folt,ma varratszedés,LÁTOK!!!pici ödéma a szempilla tövében ,☝️semmi fájdalom.
Konzultáció és műtét között 1 hónap várakozás.
Nekem nagyon megérte,szeretem ha nem kell sokáig stresszelni ,vizsgákra is mindig besírtam magam elsőre ,szeretek túl lenni a kellemetlenségen.
Ajánlom Varga doktort,nézzetek utánna‼️
.
szia nekem ma szedtek varratot ,én kenem hyaluron géllel ,kellemesen hűsít szerintem használj nyugodtan
A weboldalán láttam, igaz, csak egy nagyon idös nénin csinálta..Szemöldökcsüngés a neve a beavatkozásnak a listáján.
Szia! Ő ilyet is csinál? Azt hittem az plasztikai műtét, Tönköl meg szemész.
Szia, benézhetek a naplódba? èn is Tönköl dokihoz szeretnék menni, de szemöldökemelésre...úgy látom nála tudnám megcsináltatni, amire szerintem szükségem van :-((( Köszi!
Szerintem ártani nem árt,de az a lenyeg,hogy a heg ne száradjon ki-mindig legyen hidratalt.Erre bármilyen jó minőségű krém jo😊
Igen, igen, pont ezt érzem, de jó, akkor megnyugodtam. :) Nekem javasolt hialuron gélt a felső szemhéjra. Ma már jó lett volna használnom de nem vettem mert kicsit elbizonytalanodtam, hogy milyen kellene. . Ti használtatok?
Igen.3 hónapig nekem is fura volt....olyan lencsi babas😅kerekebb,de utana termeszetes formája lett.
Nektek is fura volt eleinte az új szemetek? Igaz még egyáltalán nincs begyógyulva de nekem nagyon szoknom kell még. Nem az, hogy nem tetszik (attól amúgy is bármi jobb mint amilyen volt), hanem idegen.
Bocs, telefonon ítok és elszállt, mielőtt befejeztem volna. Szóval okt, 22-én operáltak. Az én szemhéjam volt a "legromosabb", amit valaha bárkin láttam, de még ezen is lehetett segíteni. Tehát a Tiéd biztos nagyon csini lesz!
Szia,
Köszönöm a beengedést. Szerintem szépen javul a szemed, persze, tudom ezek a műtét utáni napok nem kellemesek. Biztosan szép lesz az eredmény! Nekem tegnap volt 1 hónapja a
Én sokáig lila voltam. Kitartás! :-)
Alul egy kicsi korrektorral takarhatod a lilulast.
Persze, csak kopogtass. Egyelőre nem látlak.
Jaj, de aranyos vagy! Ma már kicsit bosszankodtam, hogy miért vagyok ennyire szerencsétlen. Van akinek olyan szép végig, hogy csoda, én meg... Holnap délelőtt varratszedés. Hatalmas napszemüveg lesz a kísérőm.:) Baromira viszket, zavar, már alig várom, hogy leszedjük ezt a ragasztót. Éjjel egyszer fájdalomra ébredtem, gondolom viszketett és odakaptam. :o
Elküldtem, mielőtt befejeztem volna. Szóval
Üdv:
Kőnig Claudia
Szia Anettike1!
Beengednél a naplóba?
Szerintem nem vészes a lilulasod!gyorsan le fog menni-kb1 het😊
én is csatlakoznék ha lehet! gyors gyógyulást :)
Mindenkit beengedtem. Azt hiszem elrettentő példa leszek a gyógyulás illetően. :) Remélem karácsonykor már nem fogok úgy kinézni mint egy kocsmai verekedő. :)
Szia! Én is benéznék, ha szabad! Köszi!
Sziasztok,
Valakit esetleg műtöt màr Kunos Csaba?
Mik a tapasztalatok?
Felső szemhèjat szeretnèk műteni, vajon szèpen dolgozik?
Köszi a vàlaszt!
Nekem volt,de aránylag gyorsan felszivodott.Szetintem ez egyenfuggo is-igyal sok folyadékot,és pihizz sokat.
Nyitottam naplót, akit érdekel kopogtasson. Igaz még csak 2 napos vagyok de dokumentálok. Napozóágyban nem tudtam aludni, egy kagylóalakú babzsákfotelben alszom. Nem fáj benne a hátam,tartja a fejem is, oldalra is tudok benne fordulni de ez max egy félülő testhelyzet.
Igazából tényleg csak hűtést csinálok mert nem jó erre az amit gondoltam. 2x csináltam ma összvissz kb 5-5percig. Kenem fekete nadálytővel remélem nem marad sokáig. Elég randa. Köszi a tippeket! Nektek is volt kékülés? Hamar eltünik?
Jéggel ovatosan-inkább csak ovatos hűtés.Alul a lilulast kenheted fekete nadalytő krémmel-gyorsabban felszívódik.
Az egyik szemem alatt reggelre bekékült. Kicsit még is volt dagad a de az lement. Jegelni fogom ma már (lehet). Basszus, ez hamar el fog tünni?