Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok!
Dr. Bálint Beáta munkáival kapcsolatban szeretnék érdeklődni. A kozmetikusom ajánlotta, de nem ő volt nála, hanem egy vendége, akit én nem ismerek, így nem láttam még a doktornő munkáját. Kinek csinált a doktornő alsó - felső szemhéjműtétet már?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Ne parazd tul a dolgokat :)))
Ha a szurit megkapot a vilagon semmit nem fogsz kozben erezni!.
Kozvetlen mutet utan pedig egy flector vagy cataflam gondoskodik rola hogy mikor kimegy a szuri hatasa ne tojj be :))
Mutet utan ne hajolgass, ne emelj es tenyleg legalabb 3 napot huzz ki felig ulo helyzetben. Probalj meg sokat aludni, pihentesd a szemed :)
Jegelni sem minden esetben szabad mert elhuzhatja a jegzsele sulya a sebet. Erre majd kerdezz ra kulon.
Pont ezt a tippet kaptam én is...napozóágy. Nyakpárnám nincs de veszek vasárnap. Sajnos alapból is fáj a hátam, ettől félej a legjobban de megpróbálok legalább 3 éjszakát kihúzni. Max veszek be fájdalomcsillapítót.
Már eléggé izgulok a műtét miatt. Nincs hozzá sok kedvem de várom nagyon az eredményt. Ugye, nem annyira kellemetlen? Csak fekszem és szorosan csukva tartom a szemem. Valamiért mindig arra gondolok hogy nehogy kinyissam véletlenül. Ki tudnám nyitni vagy le van ragasztva? Tényleg nincs fájdalom utána sem?
En nem aludtam ülve....szerintem rosszabb,ha alvas kozben onnan borul le az ember😅Nekem elég volt a jól felpocolt-2 nagy párna,de az is csak 2-3 napig.
Ha ülve akarsz aludni,akkor szerintem nyak parnaval próbáld meg(akár most mutet előtt).
Szerintem nyugodtan vidd magaddal a kepet😊
Kb 1het után van a varratszedes (1-2nap ide-oda).
Nagyon egyenfuggo,hogy mit tud az ember csinalni,en könnyen viseltem 2-3 nap után már nem voltam semmiben korlátozott,de addig komolyan vettem a pihenést.
Egy ismerősömnek pár hete volt a műtéte,neki lassabban ment a gyógyulás-igazából a varratszedesig nem nagyon tudott tv-t se nezni,nemhogy monitort.
tehát kb 120 lesz a vége.
mennyi a várakozás hozzá?
kér egyéb vizsgålatokat is? labor stb? vagy amennyiben helyi érzéstelenítésben történik erre nincs szükség?
Szia!
Én TB alapon megyek T. dokihoz felső szemhéjplasztikára. Persze azért így sem lesz ingyen. Nyugodtan szorozd meg kettővel és az az alja ha TB-re mész. Viszont az embernek az arca, főleg a szeme a legfontosabb hely amit el lehet képzelni. Én azt gondolom, hogy ezen spórolni nem szabad. Sajnos nem sok pénz ez a mai világban és a dokit nagyon dícsérik, szerintem aranykeze van.
18.-án kerülök sorra, utána én is nyilatkozom. ;)
Sziasztok!
Feltöltöttem egy fotót az adatlapomra.. szájfény látható rajta.. amerikai termék..nekem nagyon bevált.. sajnos két webáruházban lehet kapni, de régóta hiánycikk.. tudtok-e segíteni,honnan tudnám beszerezni? előre is köszi!!
Sziasztok :)
9 napja ismet korrekcion voltam Dr Tonkol Tamasnal ☀️
Mivel az eredeti operaciom borzaszto szovetkarosodassal es indokolatlanul sok borkimetszessel jart, igy a bal szemem 3. korrekciot igenyelt.
Ful mogul nyert bort potolt az also szemhej ala, ismet gyonyoru lett a szemem formaja 🙏
Koszonom minden kedves Tagnak az erdeklodeset, a sebem szepen es gyorsan gyogyul, a var mar leesett. Lassan de biztosan gyogyul a lelkem is.
Szia!
Megnézhetem a legfrissebb képet?
Üdv:
Claudia
Sziasztok!
Nekem 3 éve volt a műtét. Ma tettem fel egy összehasonlítós képet.
Nem szabad torolgetni csak felitatni
Nem lesz semmi baj
Fogyasszatok minel tobb C vitamint, ha lehet termeszetes forrasbol, es felig ulo helyzetben pihenni, javaslom a nyakparnat!
Köszönöm
Nekem még reggel is vérzett,ha a zsebkendőt odatettem
Szia,
Nekem is tegnap műtötték, még hazafelé a belső szemzugban megjelent egy vércsepp, és délután időről-időre véres könnyet kellet letörölnöm. A jégzselét takaró törölközőn is mini véres könny-nyomok voltak.Úgy tűnik, mára megszűnt. Szerintem sem kell aggódnod, pihenj sokat.
Vikicica
Feküdni nagyon nem bírok. Inkább ülök a fotelban