Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Megnéztem, kiütésnek néznek ki. Nem hiszem, hogy ott marad. Nem érhette semmi? Valami krém vagy nem is tudom....amikor alszol a párna? Nekem csak az a fura, hogy nincs leragasztva a varratod. Nem vagyok ebben járatos, lehet, hogy nem feltétlenül kell. A doki biztos jobban tudja, gondolom ő így szokta.
Sajnos nem tudok segíteni mi lehet ez, csak tippelgetni tudok de nem maradandó valaminek tünik. Inkább egy allergiás reakciónak mondanám.
Hát szerintem ez egyre rosszabb... homályosan látok... szerintem a dagAdás miatt...
Illetve ma vettem észre ilyen apró pattanásszerű pontokat a varratoknál...
Tudja valaki, mi lehet?
A naplómba teszek fel képet róla...
Köszi, hogy beengedtél. A szemöldököm nekem is lejjebb jött és egyenesebb lett. Ez úgy látom a műtét velejárója mert sokan írták. Igazából egyértelmű, hogy ez fog történni de kicsit nehezményezte, hogy ezt nem mondják el a dokik. Akkor is megcsináltatnánk nem az a baj rossz, hogy nem tudunk számítani rá.
Tényleg elég ödémás vagy, hűsd sokat (az én orvosom is azt mondta hogy nem fagyasztani csak hűteni úgy, hogy a fájdalomküszöböt ne érjük el). Hamar le fog az menni. A kékülés a nehezebb dió de karira az is vállalható lesz szerintem. ;)
Sajna nem tudom hogy kell képet feltölteni.
Köszi, hogy beengedtél.
Ha adsz egy mail címet, szívesen küldök képet.
Marcsika teszel fel képet??? Légyszi..!!
Én is 2 napos vagyok, nekem nagyon pufi!
Szia Anettike1!
Megnézhetném a naplódat.
Előre is köszönettel: Nathasa69
Annyira fura ez mert a Tönköl doki meg kifejezetten kéri, hogy az első 4 napban ne legyünk vízszintesen. Szépen el is magyarázta, hogy miért de nem fogom tudni átadni. A lényeg, hogy ha vízszintesen fekszünk akkor dagani fogunk, kékülni (még jobban). Éjjel se feküdtem le, félülő helyzetbe aludtam.
Szerintem ahány orvos annyi féle vélemény illetve teljesen egyéni, hogy ki mennyire dagadó, kékülős. Nálunk nőknél, a ciklus is beleszól, ezzel nem tudunk mit csinálni.
Egy kis hűtés nem art(csak hűtés,nem fagyasztott cuccal!)ha van zseles hűtő párna az nagyon jó-de ovatosan nem szabad,hogy erősen nyomja,és inkább többször rövid ideig.
Alulra ha dagad,lilul akkor fekete nadalyto krém -de fölülre semmi krém!
Sokat pihenj-magas parnan,vagy feléig ulve!naprol napra jobb lesz😊
Sziasztok.
Tegnap volt a Bálint Beátánál felső szemhéj műtétem.
Doktornő szerint ne kenjem,.ne jegeljem, csak ha verzik töröljem. Viszont annyira piros és duzzadt, ráadasul viszket. Ti sem kentétek semmivel?
Szia! Kopogtattam!
Én ma vagyok 2 napos- de ödémásodom nagyon...
Sziasztok!
Szemhejplasztikara keszulok, barmilyen hasznos info jol jonne. :) Valakinek esetleg csinalt felso szemhejplasztikat Tonkol Tamas vagy Bulyovszky Istvan?
Nagyon erdekelnenek velemenyek! :) Elore is koszonom!
Nagyon sok szep munkát lattam tole!es vitathatatlanul jó doki a szemhejplasztikaban!itt a fórumon is sok elegedett páciense van.
Akinek nem úgy sikerült beavatkozás (akár más területen) az termeszetes,hogy nem mond róla jót-és mivel jogi útra terelődött egy ügy,így törölve lett jó pár őt érintő hozzászólás.
Egy szépészeti beavatkozás -amellett hogy van kockázata-szubjektív dolog.Van egy kiinduló állapot,és nem mindig lehet elérni amit vár az ember.
Jó pár éve hoxazok-nem gondolnám hogy minden dicsérő tag beépített ember lenne!
....hozza teszem engem nem ő mutott,és elfogult se vagyok vele kapcsolatban.
Ha bizonytalan vagy vele kapcsolatban menj el hozza konzultációra.
Esetleg érdeklődj a Honvéd kórház szemészeti osztályán, Dr Rodler Andrástól gyönyörűszép munkát láttam a napokban. Foglalkoznak szemhéjcsüngés műtéti megoldásával, plasztikai műtétek végzésével is, TB-re.