Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Amit en hallottam rola az csak pozitiv😊szerintem jó dontes😊
Remelem csinálsz naplot is-jó lenne több munkáját is latni😊
Sziasztok!
Nekem tegnap volt a műtétem.Ma már nem fáj viszont bedagadt alul is mintha vizes lenne.Vki járt már így?Kicsit meg vagyok ijedve.
Szia! Én is most készülök felső szemhéjplasztikára, ezért is olvasgatom a fórumot. Jó orvost próbálok keresni, illetve véleményeket. Szívesen megnézném a képeidet.
Mielőbbi gyógyulást!
Pontosan így van, nekem is lejjebb került a szemöldököm, orvos mondta, hogy túl sokat vágott ki.
Nálam csak kis bőrt kellett volna kivágni, ugyanakkor megemelni a szemöldököt, vagy szemöldök feletti vágással, vagy halánték/homlokemelessel.
Ez már egy bonyolultabb műtét, amit nem mindenki csinál.
Ezt őszintén el kell mondani, hogy az ember tudjon dönteni kihez menjen.
Pedig vannak. Csak a trágár szavakat a moderátor törli.
Olvass vissza.
Ez így van-az orvos is ember,és hibázhat!ezzel sosem vitatkoztam.
Nagy-számok törvénye alapján, mivel ennek a 2 dokinak vannak a legtöbb munkái itt(sőt szerintem országosan ők műtenek legtöbb szemhéjat),így tök logikus,hogy vannak kevésbé elégedett műtöttek mindkét dokitól....nekem csak az nem tetszik,hogy a Borosról írt negatívnak írt kommentek törlődnek,más témában,más orvosról írt negatív kommentek meg nem...de ez az én bajom,feldolgoztam :D
A Fb.on egy májusban felé operált hölgy meg a bb hegeivel kuszkodik .túl korán vette ki valószínűleg a varratot ezért szét nyílt a seb. Bb leragasztotta. És most nagyon vastagon gyógyult a heg, ahol túlmegy a szemen oldalt ilyen cickafarok formában. Nagyon furcsa. be van süppedve a heg. Ha lealapozza akkor is látszik.
Szóval egyik doki sem tökéletes. Szerintem.
Sok Boros László munkát láttam,és sokat Bálint Beát(engem ő műtött),mivel túlnyomóan az ő munkáik vannak itt ezért emelném ki őket.
Leírom a saját véleményemet erről,lehet,hogy nem pontos,nem vagyok szakember,de én így gondolom.
Akik nem voltak teljes mértékig elégedettek vele(nem akarom nevesíteni őket-Te is benn vagy a naplójukban) azoknak a műtét során lejjebb került a szemöldökük,és mogorva lett a tekintetük.Azt nem tudom,hogy ez az arcformából adódott,vagy hogy túl sok bőr lett kivágva-ez szerintem szakmai kérdés.
Múlt héten voltam Beánál botoxon,és vittem az egyik barátnőmet is konzultációra, elmúlt 50 éves,és meg van ereszkedve a szemhéja, nem vészesen...inkább csak fölösleges bőr van neki ami begyűrődik.Miután Bea megnézte,egyből mondta,hogy lenne mit kivágnia,de az arcformából adódóan lejjebb kerülne a szemöldöke,amit a műtét után botoxal lehetne korrigálni...vagy idővel,tartósan, halánték emeléssel.Úgy gondolom ez korrekt tájékoztatás volt-így tudja,az ember mire számíthat.
Szia :)
Nekem o csinalja a korrekcioimat! Zsenialis orvos, fantasztikus ember!
Nezd meg a nyilt naploimat kerlek!
Szia,nagyon sok szép munkája van!de azt tudni kell,hogy az orvos is ember,és minden orvosnak vannak jól,és kevésbé jól sikerült munkái.
Itt is volt ellene irányuló negatív komment,de gyorsan törölve lett.
Én azt ajánlom menj el hozzá konzultációra...ha van más kiszemelt orvosod akkor ahhoz is menj el,így talán könnyebb lesz a döntés.
Sziasztok! :)
Elhataroztam magam, hogy megcsinaltatom az also szemhejamat, mert nagyon komoly taskakat sikerult novesztenem 32 eves koromra. Dr Boros Laszloval szeretnek egyeztetni, de egy picit aggodom, mert lattam nehany kommentet, ami arra utalt mintha vkinek nagyon rossz tapasztalata lett volna? (boros lejaratas, rossz komment torles, rossz ertekeles nehany oldalon stb). Itt viszont ugy latom, hogy mindenkinek akit eddig olvastam, jo tapasztalata volt, es o az egyik legajanlottabb. Nem tudjatok hogy honnan jon az eros negativum?
Sziasztok
Szerdan megyek Tonkol Tamashoz egyeztetni a tovabbiakrol! Kerem a drukkokat 🙏♥️
Nagyon izgulok 😅