Szemhéjplasztika (beszélgetés)
De gondolom, h az ötvenest is folyamatosan kell kenni. Lehet, h hülyeséget írok, de mintha azt mondták, volna, hogy ahány faktor, annyi perc védelem csak.. így nem elég mondjuk reggel 1x bekenni. Nálam ez a gond, hogy amikor kint dolgozom, sokszor nyakig sárban.... nem tudok bemenni óránként mosakodni és bekenni magam....:((( így bár nagyon szerettem volna, tudom, hogy ezt nem nekem találták ki....:(((
Nekem mindenképpen dokival kellene csináltatnom, mert ha a férjem meglátna , el is ájulna.
Nekem a Keresztes azt mondta, hogy 1x kellene, aztán évente 1 fenntartót, de ez tutkó kevés....
Én is nála voltam, tavaly februárban, és be is barnult a helye sajnos.. ezért nem merem...
Pont előttem jött ki egy csaj....szépen meg volt dolgozva, gondoltam is, hogy: Remélem, nem parkolt messze..))
Szia Hexi!
Sajnos egész nap neonban dolgozom számítógép előtt és ettől állandóan nyúl szemeim vannak. Nem sikerült még találnom olyan szert ami javítani a helyzeten. Otthon semmi pirosságot nem észletem!
Amúgy jól bírja a szemem a sminket is, csak a heg kicsit még feszül. Lassan de biztosan javulgat.
Te mikortól fogsz dolgozni? Másik orvoshoz bejelentkeztél?
ezen is szép a szemed, de attól még a másik kettő az egy szép, megtervezett beállítású portrékép nahh,:DDDD és ezt láthatja mindenki, ugyanakkor ezt nem azt jelenti, hogy el vannak tüntetve rajta az évek nyomai, hanem , hogy igényes a fotód.
Ha mindenki így nézne ki 44 évesen, megéreznék a zsebükön a plasztikai sebészek...
Off, ámen,legyünk szépek és boldogok.
+1 teljesen közeli pillangózás,aztán leveszem.
Dobtam egy önfotót,meg lehet sasolni.(nehogy becsapjam magam a "beállított porté fotókkal):)
BUÉK
Azt sem muszáj,ha nem nyitod meg az adatlapom:-D (beállított? hm. senki nem állított sehova se be se ki)
No és valóban én látom magam...,(meg fogsz döbbenni hihetetlen hasonlósággal a képen látható nővel:-D)és döntök,ahogy mindenki más.üdv
Ha azt látom a tükörben amit a te eredetid mutat,igen és is szabatok és nem fogja azt mondani még a Jósvay fo. sem,hogy jöjjön vissza 20 év múlva...
Nem kedves,nem gondolom hogy BÁRMELYIK sebész (dr Jósvay Jánoson kívül)visszaküldene,ha azt mondanám,szabadaljon meg.Vidáman varrná némelyik az alsó ajkam a bal fülemhez ha megfizetem..(hangsúlyozom,némelyik mert sok jó orvos van).Nem gondolom magam oly dörgedelmesen szépnek hogy ne lenne rajtam mit korrigálni 44 évesen...ha azt érzed valai hasonlót sugalltam volna.
Pusztán a preferenciám az általam favorizált orvos esztétikai tanácsai.No és szike függő sem vagyok...(persze még lehetek,de mondjuk úgy kicsi az esélye..)üdvözletem:-D
ILDI, EZT A HSZ-T CSAK AKKOR OLVASD EL, HA NEM FÉLEMLÍT MEG, HOGY A LÉZEREZÉS MENETÉRŐL ÍROK!!
Rákerestem a neten, és találtam egy videót, az alsó szemhéj lézerezéséről, és itt azt mondja a doki, hogy valami fémből készült védőpajzsot tett a szemgolyóra, nagyon csini!:)
Íme a videó, akit érdekel, látni a fém szemvédőt, és azt, ahogyan kiveszi:( Ne ijedjen meg senki, a felső szemhéját éppen műtötte a doki, azért a friss vágás!)
Ildi, holnap szorítunk érted, bátorság, a bababőrért indulsz a csatába! Hány órakor indul a lézeres támadás?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mivel takarják le a szemgolyót, ezen agyalok egy ideje, tudom nevetségesen bagatell kérdés, de nem hagy nyugodni...:)
Vigyázz magadra holnap, és a doki is hozza a megszokott formáját, majd várunk vissza!
Heike,látod, te is azt látod, hogy azért tisztul a kép, vissza fog húzódni teljesen!
Ha belegondolok még soha senki nem írta alsó műtét után ilyen hamar, hogy elégedett volna, vmi nyűg(ödéma,ráncok, hurka)mindenkinél volt, és el is múlt!
Szép, hurka mentes hetet neked is, és mindenkinek!
Gabicica, maga a szem piros? Es mindkettö?
Remelem, nem valami gyulladast szedtel össze, valszeg csak a megeröltetestöl van.
Hegeddel mi ujsag, gyogyulgat mar?
En ma mar alig vagyok kekes, csak ket kisebb, halvany foltom van meg, meg a jobb szemem felett egy nagyon halvany, sztem meg max. 2-3 nap, aztan bucsut mondhatok a farsangi sminkemnek :-)
Majd keszitek fotot, ha lemegy a reggeli "dagi" a szememröl.
Sziasztok Lanykaim :-)
Loral draga, megertem a felhaborodasodat, föleg, hogy neked "kollegarol" van szo, te szigorubban latod a dolgot es persze en is latom, mit kellett volna W-nek mashogy csinalnia, de meg egyszer: velem TENYLEG kedves es keszseges volt barmikor, amikor hozza fordultam.
Hat igen, ez az ar-dolog elöször engem is elbizonytalanitott, Ildi... Es igen, ez is igy van: föleg osztrakokat müt, elöttem is osztrak nö volt soron (mellmütet).
Megdöbbent, amiket Vali irt a lejart botoxrol...
Nem tudom, mar nem is foglalkoztat semmi egyeb körülmeny, ami ezidaig törtent, csak hogy lecci-lecci-lecci tünjön el a hurkam, csak ezt kerem... Tegnap este meg jegeltem, utana mindig kicsivel jobb, de aztan elöjön, ma reggel is :-( Nem annyira nagyon durvan latszik, de fenyben elegge es hat nem olyan, mint amilyet szeretnek. De meg nem adom fel, hatha :-)
Pusszka mindenkinek, akinek mar dolgoznia kell, annak jo munkat! Es mindenkinek szep napot, szep hetet az uj evben!
Köszönöm, megnyugattatok. Én is így gondolom és most egyformának is tünik.
Én ma már sajnos dolgozom. Reggel kicsit dagadtabb volt a szemem, de keveset is aludtam. Este Mága koncerten voltam, de nagy csalódás volt!
Otthon nem pirosodotzt be egész nap a szemem, itt meg már az, (szemgolyóm) pedig fél órája vagyok bent.
Talán a neon....