Szemhéjplasztika (beszélgetés)
lámpám sajnos nincs:((( Van itt egy nyomorult kis kölcsönző, de azoknál sincs...
Megpróbálom még a kamillás gőzölést, az is puhít.. - persze kelló távolságból, h ne égessen, utána meg kamillás borogatás rá a kenőcsre...
Biotron lámpázni is nagyon jó,napi 10-15 percet.
Gyerekek 4x voltam műtve ,kérdezzetek én minden szart kipróbáltam ,csomo dokkernál voltam.
La Roche cicaplast jó a contra...helyet + Dermatix,
igaz ezek jóval drágábbak.
Nem, oda sem!!
Meg meg meleg, nedves pakolast ajanlott: frottir törülközöt, kicsit 60-70 fokos vizbe aztatni, kicsavarni, szemre tenni, körbetekerni masik törcsivel es hagyni rajta 5 percig, naponta többször!!
Csajok, azt irja a nemet dokker (epp most), hogy a Contractubex-et SZEMRE es környekere NEEEEEE!!! 30 ev tapasztalatabol beszel es az csak ront a szem allapotan, dagadtsagot okoz, irrital. Amugy szuper krem keloid ellen, de nem szem környekre! Ugyhogy aki eddig kente, ne kenje tovabb!!
Ildikem, megy a drukk EZERREL!!!!!!!!! Mikor mesz? Mikorra küldjök a nagy-nagy szoritast?
Szia Drága!
Nem merem megnézni. Holnap gondoljatok rám.
Majd beszámolok:))
Sőt ugye ott vannak a belső varratok, amivel többek között macskásítanak is, a leválasztott szemhéjat nem csak kurtítják,újra rögzítik, rendezik - sokszor új helyere- az izmokhoz.. égetnek, ami roncsolja a szöveteket, már hogyne keletkezne heg ilyen beavatkozás után...
Nekem is azt mondták, hogy ezek felszívódása nem olyan látványos és gyors, mint a külső varrat, ehhez kell a 2 hónap.
Az is belefér, hogy nem egyformán gyógyul a két szem, hiszen nincs két egyforma szem állapot, ez még egy embernél is igaz.. , lehet, hogy az egyiknél picit nagyobb beavatkozás kellett. Én eldöntöttem már az elején, hogy 2 hónapig nem aggódom, hacsak valami nagy gáz nem lenne...
Gabi, szuuuper!!!! Hat persze hogy szembetünö a valtozas, mert tenyleg szuper szep lett az eredmeny! Az meg tök jo, hiogy mas nem veszi eszre :-)
Köszike, mar kezdek jobban lenni, hogy tudom, miröl van szo a hurkamnal :-) Mar csak a kezeleset kell gyorsan megkezdenem ;-)
Na csajok, kideritettem valamit a hurkamrol.
Irtam a neccen egy nemet dokkernek, ö is nagyon elismert a szakmaban es most este jött töle valasz (nem is remeltem igazan, de tök kedvesen valaszolt).
A hurkam valoszinüleg egy fibrin-lerakodas, ami az egetestöl alakult ki. Azt irja a nemet dokker, hogy ez mind a zsir, mind az izomszövet egetesenel (ami egyebkent hasznos, mert a verzest csillapitja) letrejöhet es a kollagentermelest turbozza fel, ami hatasara letrejön egy csomo fibrin (ez egy rugalmas, feherjealapu szövet). Valszeg ez az en hurkam is. Azt tanacsolta, hogy heparinos kremmel kenjem naponta többször es a meleg es nedves klima is jot tesz neki. Azt meg nem rita, tutira eltünik/felszivodik-e, arra most kerdeztem ra...
Meg meg majd gugliznom kell a fibrinnel kapcsolatban, meg hogy melyik kremet vegyem ra stb., stb. Egyet mar talaltam, ami tök jo lett volna, de kivontak a forgalombol, zu sok volt benne a Heparin...
Igen szoktam csepegtetni, most egy homeopátiás készítményt használok.
Az első napom nagyon fárasztó volt, rengeteg volt az elmaradt munka és persze az új. Kolleganőm ma nem jött, így aztán volt káosz rendesen.
Szabi után az elsőnap sosem jó!
Észre senki nem vett rajtam semmit, illetve 2 kolleganőm tudja, ők nézték meg, szerintük nagyon szembetűnő a változás, persze csak ha tudod mit kell nézni a másikon. Kicsit estére már megduzzadtak a szemeim, de nem vészes egyáltalán.
Hexi Te hogy vagy?