Szemhéjplasztika (beszélgetés)
2 hete kitartóan hívom az oázist , küldtem sms t is.
11 től 15 ig
Van tippetek mit próbáljak még?
Szia!
Megkérdezhetem, hogy az alsóhoz miért keresel más orvost? Nem voltál megelégedve?
Köszönöm!
szia!
én is ebben a cipőben járok.... jövő héten fogok elmenni az első orvoshoz szemhéjplasztika konzira... kicsit beleolvastam a hozzászólásokban és egy kicsit elbizonytalanodtam a sok szövődmény miatt.... Te túl vagy már a műtéten?
Szia!
Konzi ingyenes...legalábbis tavaly az volt,és akkor 140e volt a felső.
Sziasztok!
Pont ezeket szeretném kérdezni/kérni én is :))
Nagyon köszönöm!
Szia
Engem is ő műtött 1,5 hónapja. Ha érdekel jelentkezz be a naplómba és beengedlek
Szia!
Engem érdekelne, nagyon megköszönném az elérhetőséget.
Megkérdezhetem mennyibe került neked?
Az lenne még a kérdésem hol műtöttek, és hol rendel a doktor úr?
Előre is köszönöm szépen 🙂
Andrea
Sziasztok!
Jövő héten megyek konzultációra Bálint doktornőhöz. Megírnátok, hogy mennyibe kerül a konzultáció, illetve a szemhéjplasztika most? Esetleg aki már túl van rajta, mutatna előtte-utána képeket, illetve megírná, hogy milyen tapasztalata van a doktornővel kapcsolatban. Nagyon köszönöm.
Szia dr Tönköl tamàs-ezt találtam...van itt akit ő műtött,lehet tudnak más elérhetőséget is adni.
Szia!
Dr Balint Bea Asszisztens Gabi:
06 30 298 0073
Ha nem veszi föl akkor nyugodtan írj viberen,vagy SMS.
Bp 3 kerulet,Laktanya utca 4.
Sziasztok!
Szemhéjplasztikára van szükségem, mert sajnos a szemhéjjam a látásban is zavar és irritációt okoz, állandóan könnyezik a szemem. Tudnátok jó sebészt ajánlani? Esetleges telefonszámot is nagyon megköszönném. Dr Tönköl Tamásról hallottam már, de sajnos nem tudok telefonszámot.
Előre is köszönettel :Andi
Szia!
Köszönöm, hogy megnézhettem a naplódat. :)
Én alsó műtéten gondolkodom, ezért voltam kíváncsi Tönköl dr. munkájára.
A felső műtéten már túl vagyok, 2014-ben dr. Bálint Beáta csinálta. Most még nézelődöm, hogy az alsóhoz kit válasszak.
Sziasztok.
Végre sikerült elérnem Tönköl doktor Urat! Köszi mindenkinek a segítséget!!!!
Szerintem elég gáz ha nem veszik fel a telefont. Mi van akkor ha műtét után valamilyen szövődmény alakul ki? Mész az ügyeletre?
Próbáld meg a Boros doktort. Nekem mindig
elsőre felvették.
6.nap varratszedes napja
Mar latszik a különbség.