Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
26336. amy_farrah_fowler (válaszként erre: 26335. - Avatart)
2021. jan. 12. 14:19
nekem is tök váratlanul sikerült egyszer csak, ne add fel :) random hívogattam.
26335. Avatart (válaszként erre: 26330. - Evica7)
2021. jan. 12. 14:08
Sajnos 1 hete sikertelenül próbálkozom. SMS-t is írtam már, de semmi. Azért köszönöm, de úgy tűnik mást kell keresnem. Dr Tönköl Tamás elérhetetlen, legalább is nekem.
26334. amy_farrah_fowler (válaszként erre: 26318. - Emi41)
2021. jan. 12. 11:55

szia! írtam most erről egy bejegyzést a naplómba, de idemásolom, mert másoknak is hasznos lehet:

sajnos nincs új fotóm, de azért gondoltam, egy-két frissítés nem árt. pénteken lesz 3. hónapja a műtétemnek.

nos, ugye sajnos korrekcióra kell mennem majd márciusban (ha akkor már lehet újra műteni), a járványhelyzet miatt előbb nem megoldható, jelenleg csak az életmentő és sürgős műtétek engedélyezettek, így a doki februárban fog keresni műtéti időpontokkal.

nem annyira örülök nyilván, hogy én beleesem abba a kis %-ba, aki korrekcióra szorul, de elfogadom, hogy ez előfordul (de miért pont velem??? :( ), és az külön pozitívum nyilván, hogy az orvos normálisan állt az egészhez, és egyből beimsmerte, h többet kellett volna vágnia a külső szemzugoknál.

kérni fogok azonban a korrekció előtt még egy konzultációt, mert végre megfejtettem, mi az oka annak, hogy a jobb oldalon még mindig enyhén szellemképesen látok (előzmény: 0 dioptriás szemekkel mentem a műtétre, 7 éve volt a lézeres szemműtétem, tökéletesen láttam). először azt hittem, átmeneti, ami valamennyire igaz is, mert a mostaninál sokkal rosszabb volt a helyzet még két hónappal ezelőtt, de mostanra már sokkal enyhébb, viszont továbbra is elég zavaró. egyébként ez a szemem volt végig a problémásabb: műtét alatt hirtelen elöntötte valami és nagyon csípett (felteszem, ez vér lehetett), műtét után ez nem záródott (a másik rögtön, ez kb. fél mm-re nyitva maradt szemlehunyáskor), és a heg is picit csúnyábban gyógult ezen, mint a másikon, feszült pislogáskor és csukott állapotban is. nem tudom, ezek a jelenségek összefüggnek-e a végeredménnyel, de az mindegy is, csak a tényeket írom le.

a homályos látást legtöbbször a műtét utáni szemszárazság okozza (ami állandósulhat is sajnos), érdemes műkönnyet használni és több félét is kipróbálni. én ezt tettem, ezzel együtt a szellemkép továbbra is fennáll enyhén, amit úgy kell elképzelni, hogy mondjuk egy teljesen sötét vagy fekete háttér előtt a fehér betűk felett megjelenik a szellemképük halványan. sokáig nem értettem, ez hogyan lehet, mikor a szemhéjamon vettek ki bőrt, magához a szemhez nem nyúltak, akkor mi lehet az oka ennek, de sajnos magyar nyelven semmit nem találtam erről, csak angolul. annyit írnak, h változhat a szaruhártya görbülete, és elképzelhető, h egyes páciensek a műtét után erősebb kontaktlencsére vagy szemüvegre szorulnak. ezt most nem fejtegetem tovább, mert nálam nem ez a helyzet. esetemben a jobb szememnél a felesleges bőr esik úgy, h kicsit elnyomja a szemem, ez okozza a szellemképet. ehhez először kipróbáltam a pasim szemüvegét is, kis dioptriás mínuszos, tehát, ha a látásomal lenne baj ÚGY, akkor a szemüveggel ennek el kellett volna tűnnie, de nem!

tévézés közben jöttem rá végül: ha kicsit a külső szemzugomban a körmöm hegyével megemelem a bőrt, a szellemkép eltűnik. próbáljatok a szemhéjatokkkal játszani, megváltozik a látásotok, amint hozzányúltok és kicsit meghúzzátok bármilyen irányba, igaz? :) vagy gondoljatok arra, hogy ha nincs rajtatok a szemüveg, hunyorítanotok kell, és máris el tudtok olvasni egy távolabbi táblát, feliratot!

ezért szeretnék beszélni még egyszer az orvossal (a műtét előtt a kórházban erre nem nagyon van lehetőség), és megkérdezni, h akkor ez megoldódik-e valóban, amint kiveszi az ott maradt felesleget.

én remélem, illetve hát majd mondom neki, h oldja meg! :D

ha valakinek van még rajtam kívül ilyesmi tapasztalata, szívesen venném, ha leírná. :)

26333. amy_farrah_fowler (válaszként erre: 26328. - Hunkati86)
2021. jan. 12. 11:09
szia! én Tönkölnél voltam, ha kopogsz, beengedlek
26332. szoszi56
2021. jan. 11. 22:15
Sziasztok! A fórumon nem vagyok új, volt már mellplasztikám és mini arcplasztikám is. Most jött el az idő, hogy komolyabban gondolkozzam a felső szemhéjplasztikán. Akinek volt nagyon szépen kérném, hogy engedjen be a naplójába, hogy olvashassak tapasztalatokat. Előre is köszönöm.
26331. Olivia108
2021. jan. 9. 14:20
Sziasztok! Új vagyok itt én is belevágnék egy szemhéjplasztikába. Igazából mar 4 eve tologatom, de mar nincs hova. Kertem pár engedélyt tőletek amit előre is koszonok! :)
26330. Evica7 (válaszként erre: 26325. - Avatart)
2021. jan. 9. 11:27

Szia!

Az oldalon fenn van a rendelési idő, akkor kell hívni őket. Ha nem veszik fel sms-t kell írni.

26329. Emi41 (válaszként erre: 26322. - Nagydiófa)
2021. jan. 9. 10:27
Köszönöm a naplódat. Szép lett nagyon az eredmény! Olyan jó,így végignézni a változást.
26328. hunkati86
2021. jan. 8. 18:34
Sziasztok! DR Rodler Andrásról,és Dr Tönköl Tamásról tudtok véleményt írni? Felső szemhejplasztikai műtétet tervezek magamnak. Köszi szepen
26327. Lolita9 (válaszként erre: 26326. - Emi41)
2021. jan. 8. 17:20
Jelentkeztem a naplodba😉
26326. Emi41
2021. jan. 8. 14:47
Sziasztok! Tegnap meg volt a műtét,felső szemhéjplasztika. Kellemesen csalódtam,minden rendben ment.Nagyon izgultam,de tényleg felesleges volt. És most így rá egy nappal,nem is látom olyan csúnyának a gyógyulást,mint gondoltam. Nagyon viszket a tapasz alatt,csupán ennyi a problémám.
26325. Avatart
2021. jan. 8. 11:12

Sziasztok.

Tud valaki dr Tönköl Tamáshoz elérhetőséget? Sajnos az Oasisnál senki nem veszi fel.

26324. greek
2021. jan. 6. 20:06
Sziasztok! Tettem fel pár mai fotót. Nagy változás nincs. Most volt pár napja két hónapos az alsó... A kis gyűrődés már nem fog eltűnni, ez biztos. Nem tudom, hogy azért mert többet kellett volna vágni, vagy azért mert ennyit lehetett és ez-e a max...Sokkal jobb mint volt eredetileg, az tény, csak szerettem volna mosolyogva nézni a kamerába ha fotóznak, de ahogy megtörik a bőr, így is tök karikás, szóval az összes fotón tök szarul nézek ki full karikás szemekkel.
26323. mukkmukk (válaszként erre: 26322. - Nagydiófa)
2021. jan. 6. 09:32

A szemöldököm nekem is sokkal lentebb került...kezdem megszokni de Vikinca botox-al emeltette meg kicsit, még várok hogy teljesen rendbejöjjek, de lehet én is megcsináltatom.

Bár a szemem miatt még lehet többet várok, így sem látok olyan jól mint előtte még, nem akarom még jobban megbolygaztni, és még csak 4 hetes vagyok

De örülük hogy neked sokat javult az asszimetria, ezzel én is küzdök, jó lenne látni hogy állsz most. A 4 hetes képeidet elnézve kb ott vagyok mint te :)

Én most úgy "oldottam" meg a szemöldököt, hogy eddig felülről szedtem mert magasan volt, most alulról szedem hogy magasabbra kerüljön :)

26322. nagydiófa
2021. jan. 5. 22:33

Sziasztok! Ma vagyok 7 hettel a mutet utan, egyre jobb az eredmeny. Az asszimetria sokat javult. A heg a szemhejon alig latszik, az oldalso vagas is egyre halvanyabb.

Holnap megprobalok feltenni kepet.

A szemoldokom joval lejjebb erzem, mit javasoltok szemoldok tetovalasra mikor erdemes menni, mennyi ido elteltevel?

A szemoldok magassaga meg valtozik szerintetek ennyi ido utan?

26321. mukkmukk (válaszként erre: 26316. - Amy_farrah_fowler)
2021. jan. 4. 23:36

Nagyon érdekes cikk, sok mindent megmagyaráz nekem is. köszönöm!

most csináltam egy tesztet, és a jobb szemem ami eddit tök jó volt rosszabb mint a bal...érdekes...remélem tényleg átmeneti....Ahogy neked is!

26320. mukkmukk (válaszként erre: 26315. - Amy_farrah_fowler)
2021. jan. 4. 23:23

Köszi!!

Igen, mintha javulna. Már kevésbé piros, ma pl nem is cseppentettem pedig fáradt, mert nem bírtam aludni rendesen az éjjel, és nem is szúr annyira bár érzem hogy mintha száraz lenne. A látásom még nem olyan mint volt de szerintem javult. Még kb 1 hónap a kontrollig.

26319. amy_farrah_fowler (válaszként erre: 26318. - Emi41)
2021. jan. 4. 12:01
hát erre én sem gondoltam, de még reménykedem benne, h átmeneti
26318. Emi41 (válaszként erre: 26316. - Amy_farrah_fowler)
2021. jan. 3. 18:49
Jesszusom,ilyen is lehet?
26317. kingbig (válaszként erre: 26304. - Lemoncake)
2021. jan. 3. 18:27

Szia!

Ki csinálta? Teszel fel képet esetleg, kíváncsi lennék az eredményre.

2021. jan. 3. 13:36

nekem viszont újra előjött a kettőslátás a jobb szememen egy ideje. 12. hét. eléggé aggódom, h emiatt újra lézeretetni kell majd. erre a lehetséges szövődményre nem hívta fel az orvos előzetesen a figyelmem, sőt, magyar nyelven nem is találtam erről tanulmányt. sem. de igazából semmit. angol nyelvű oldalakon viszont igen, elég para :(

[link]

26315. amy_farrah_fowler (válaszként erre: 26308. - Mukkmukk)
2021. jan. 3. 13:28
és hogy van a szemed, amelyik égett, szúrt? javult a helyzet? írtam a naplódba is hsz-t az ödémára javasolt szerekről :)
26314. Szokepetra (válaszként erre: 26311. - Emi41)
2021. jan. 3. 08:49
Nem akartam megijeszteni senkit, csak ismetelten felhivni mindenkinek a figyelmet a felelossegteljes orvosválasztasra! Gyors gyogyulast kivanok neked a mutet utanra :)
26313. Emi41 (válaszként erre: 26312. - Mukkmukk)
2021. jan. 2. 20:32

Kovács Hedvig fog műteni.

És a vérvétel általános dolog egy ilyen műtétnél?

Tavaly Boros műtött volna,de ő nem kért hozzá semmit.

26312. mukkmukk (válaszként erre: 26311. - Emi41)
2021. jan. 2. 19:44

Ki fog műteni?

Nekem a doki nem kért. Mondta felesleges, mert lehet amikor teszteltek nem voltál fertőzött, de mire odaérsz már az vagy. Ő úgyis maszkban lesz, és neked is csak a szemed lesz szabadon. A maszk meg végig rajtad lesz, kivéve a műtét alatt. Illetve annyit mondott hogy ha érzek bármit is akkor hívjam, ne menjek, megcsináljuk ha túlvagyunk a fertőzésen.

26311. Emi41 (válaszként erre: 26310. - Szokepetra)
2021. jan. 2. 19:13

Szia! Végignéztem a naplódat és a hozzászólásokat. Nagyon sajnálom,hogy így alakult,viszont szép lett! Kezdek még jobban félni a 7.ei szemhéjplasztikától,vagyis attól ami utána lesz.

Azt mondjátok meg nekem,hogy a mostani műtétekhez mindenki kéri a vérvételt és a PCR tesztet?

26310. Szokepetra
2021. jan. 2. 11:45

Sziasztok

Láttam sok uj erdeklodo van a fórumon, nekik szeretnem ajanlani a naploimat a rontott es a korrekciozott muteteim fotoival. (A kettot egyuttesen)

Boldog uj évet es felelőssegteljes orvosvalasztast, a frissen operaltaknak pedig gyors gyogyulast kivanok!

26309. mmara13 (válaszként erre: 26308. - Mukkmukk)
2021. jan. 1. 21:34

Az én műtétem 6 hete volt, de reggel még mindig ödémás.

A jobb kevésbé, a bal erősebben, de délutánra már szinte teljesen elmúlik.

Szerintem Neked is egyre jobb lesz a helyzet.

Egyébként a szem alatti vizesedésre a jegelést szokták ajánlani, de szerintem az csak átmeneti kezelés. Elvileg vannak szérumok, maik segítenek rajta, de én is még a kísérletezgetés fázisában vagyok. Nagy javulást eddig egyik termék sen hozott

26308. mukkmukk
2021. jan. 1. 16:58
csajok tettem fel pár képet a 4 hetes állapotról...még a szemhéjam eléggé vizesedik, szinte mindig püffedt és olyankor az asszimetria is jobban látszik, de talán már nem annyira piros a szemem
26307. mukkmukk (válaszként erre: 26306. - Lilacsacsi)
2021. jan. 1. 16:56
plazma vagy lézeres kezelés? Nem tudom mennyire petyhüdt, de esetleg nézz ezeknek utána. Én is gondolkodtam plazmán, de nekem már azt mondták az nekem nem elég, semmire sem lesz jó, de nekem eléggé lógott már
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook