Szemhéjplasztika (beszélgetés)
az alsó rendben van szerencsére.
Alsót csak egyszer, legfeljebb kétszer lehet műteni, ezért azt csak tényleg akkor érdemes megcsináltatni, ha már nagyon kell.
a felsőt (én úgy tudom) sokszor lehet műteni - csak pénz kérdése :)
de: egy bizonyos koron felül (ez egyénenként változik) a rendszeres kezelések (kozmetikus) nem hagyható ki, hiszen az idősebb bőr könnyebben károsodik - veszít rugalmasságából, ezért a plasztikai műtét hatása is hamarabb elvész, ha nem tartjuk karban. Ezt azért még hozzá kell kalkulálni a költségekhez.
egyáltalán nem annyira vészes, mint az induló állapot volt, de bizony ahogy az idő múlik - ez is ereszkedik.
semmilyen műtét nem állítja meg az időt - ezt fontos tudni.
majd teszek fel új képeket is (HIFU miatt) pár hét múlva - most bokaficammal nyomom az ágyat
Jesszus! Tényleg csak 3-5 év?! :o
Hát nehogymár.
Az alsóra mit mondanak? Mert ha az is csak ennyi, akkor bele se kezdek :D
Hát a 3 év nem hangzik túl jól. Azért talán ennyi idő alatt nem ereszkedik le annyira a bőr, nem nyúlik ki.
Egész éjjel a műtétekről álmodtam, kezdek bedilizni...
ez inkább attól függ, hogy mennyire hajlamos a szemhéjad a lógásra.
én még 10-15 éves ciklusról (amig kitart) nem hallottam.
az átlag 50 felett cca. 3-5 év - a felső esetében.
Sziasztok!
Nem vette fel a telefont, pedig kerestem BB-t. Holnap ismét megpróbálom.
Már az is csoda , hogy egyáltalán fel mertem hívni. Annyira izgulok!
Tul. képpen elégedett voltam magammal, míg egy napon el nem keveredtem ráncfeltöltésre de a nő sikított, hogy nem akarja/tudja feltölteni, ezt inkább műteni kell. Ez volt 1 hónapja, azóta nem alszom, a táskáim meg nőnek napról-napra. Sìrhatnékom van....
Szerintem 10 évet ki fog bírni nekem, úgy saccolom
nem kérdeztem doktornőt erről
terveim szerint ha fel varratom az arcom ( 10-15 év múlva ) azután fel varratom megint a szemhéjamat BB-vel :)
Aki bejáratos a naplómba, az legyen szíves bekukkantani, és megszakérteni a hegvonalamat :)
Azon merengek, hogy mikor jön el majd az a nap, amikor már nem lesz piros. Most egy hónapos a kicsike.
Hat hetet mondott BB, de már lassan nem bánnám, ha nem kéne sminkkel-szemüveggel rejtegetni (nem is valami sikeresen egyébként)
elöször csak a lélek tükre naplómba tettem, de gondolom megosztom itt is....ezzel gondolom mindannyian egyetértünk :)
A tükörbe nézve azt hisszük, hogy önmagunkat látjuk. Hisz az a furcsán csillogó tárgy nem módosít, valóságos és objektív… Ez így van.
Csak az a bökkenő, hogy MI nézünk bele. Szubjektív szemüvegünkön át. A képet torzítja, amit magunkról vélünk, gondolunk. Visszaköszönnek benne a szorongásaink, kishitűségeink. Az a tükör a mi elvarázsolt kastélyunkban áll. Amit az életünk épített. Van, úgy hogy egy királylány, de bizony van úgy is, hogy egy banya néz vissza ránk…"
Mostanában nagyon tele vagyok munkával, ritkán tudok beugrani ide. Ezt az oldalt visszaolvasva látom, másnál is a sminktetkó van napirenden :-)
Én ma megyek szemhéjtetkóra. A naplómban majd kommentálom a történteket és teszek fel képeket.
Ez mindenkinél más, egyéni, ahogy öregszik a bőre. Időnként vissza lehet forgatni az idő kerekét, de onnan ketyeg az óra megint...
Ez egy örök harc, kolbi szokta mondani, hogy a fiatalos kölső egy életforma!
Sziasztok ismét!
Ti már beszélgettetek BB-vel, meg tudjátok mondani meddig tart a szemhéjplasztika hatása , hány évet mondott : 5 év, 10 év vagy 15 év? Mindenütt mást hallani.Örökké sajnos nem tart.
Tőlem nyugodtan beeregethetsz bárkit, Cumuska!
Remélem, jól vagy és szépülsz.
Szia fotókiállítás :) köszöntelek a fórumon!
külön dicséret hogy végigolvastad
annak is örülök hogy észrevetted: szemész orvost választottunk többen a szemhéjplasztikára
én személy szerint BB doktórnőt, szerencsésnek tartom magam hogy a kezei közé kerültem a fórum olvasása után :)
menj el konzultációra akkikhez gondolod és azután jó döntést fogsz hozni hidd el
( Mirenás vagyok én is 10 eve, jó tapasztalattal )
Sziasztok! Új vagyok itt. Alsó és lehetőség szerint felső szemhéjplasztikát szeretnék. Szinte végigolvastam a fórumot.Látom BB és TT a nyerő.
A honlapok alapján nekem dr. Lévay Bernadett a szimpatikus. A probléma csupán az , hogy nem közöl szemhéjakról fotót. Csak cicikről. Nem furcsa ez?
Hallottatok róla valamit? Mintha nem olvastam volna a nevét itt a fórumon.
Köszi a választ.
nagyon szép lettél , tetszik az ive....nekem julius 2-án lesz elöször megcsinálva...
a szádról is tegyél majd!!
...aki kulfoldon el,az csak a naplokat nezegetheti es nem tud a szemelyes talikra elmenni.... :(
Ez vagyok en,ritkan vagyok Morszagon.