Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia Fecó!
Mégiscsak jobb lenne, ha te magad alakítanád ki a véleményedet, ezen a fórumon senki nem fog rábeszélni 1 konkrét orvosra.
Segítségül:
[link]
Wow! Ez szuper! Jó lenne! :) Tudod már pontosan hány órára mész?
Oké, várom! :)
Igen, az igazat, csakis az igazat....
DE!!! Attól félek, egyem a szívüket, hogy kikotyogják, és mindenki megtudja, azt meg nem szeretném. Kicsik még. A múltkor is boldognak boldogtalannak elmondták, hogy "be van gyulladva" a szemem.
Jó, hogy te megúsztad ennyivel! :)
Hogy vagy most? Minden OK? :)
Hajrá, gyors gyógyulást kívánok!!! :)
Jahhhjjj! De jó ilyet is olvasni! Van remény, én nagyon bizakodom! Szerencsés vagy! :)
Majd (talán) az ünnepek után, mert most nyakig vagyok a sütés-főzésben......bahhh :)))))
Szia Cumus,jól hangzik amit írtál,én is úgy látom gyorsabb a gyógyulás,csak a veszelyek is nagyobbak,de annyira bízok a dr.nő ben,hogy néha jut eszembe a komplikáció csak..
Szia! Jó, hogy megint itt vagy. Nekem az alsószh. mütétem úgy ment, mint a karikacsapás. Ödéma és kék-zöld foltok nélkül. 3-4 nap után már szinte meg sem látszott, hogy mütve volt. Nekem az alsó sokkal gyorsabban gyógyult, mint a felsö.
Sziasztok,újra jelentkezem,eltelt egy év,januárban megyek,mennék B.B-hez alsóra, valaki volt már ilyenen(Kiss Ildikóé tudom tökély lett,esetleg még valaki? :)),kissé be vagyok tojva bár a felsőt tavaly csinálta,az rendben is ment de az alsó komplikáltabb,főleg hogy elovastam amit MVeronika írt az alsóról...:( elég kétesélyes vagy nem?
Sziasztok! Kérném segítségeteket, tanácsotokat. Rájöttem, hogy nincs túl pozitív arcom mert a két felső szemhéjam nem csak asszimetrikus de még le is lóg a szempillámig, így elég szomorúnak tűnik az arcom. Szerintetek ez sokat számít? Mennyire játszik ez közre egy arcon? A műtéttől abszolut nem félek, szóval ha ezen múlik akkor megműttetem. Nem nagyon akarom beleásni magam a dolgokba, így megköszönném ha ajánlanátok nekem egy profi szakembert. Köszönöm segítséget.
Jajj, de jó, hogy nem kellett mégsem újra műtetned ! Csomócska az nekem is volt lézerrel megoldottuk. Igaz az egyik külső szemzugnál van kis dudor, de az nem annyira zavar. Örülök, hogy jól alakultál. Fotót nem szeretnél feltenni ? :)
Néha még látszik, -nem feltűnő- jobban mondva érezni ha végigsimítom a szemhéjam.
Nagyon sokat javult, igaz majdnem egy év kellett hozzá.
Vicces a sztorid a nyugtatóval.
Én nem kértem, mert mondták, hogy akkor össze vissza beszél az ember, én meg még dolgozni akartam műtét után. :)
köszi mindenkinek a bíztatást és a jó kívánságokat! :)
Örülök, hogy megtaláltam hol kell naplót csinálni. A hozzászólásokat nem kérdezte meg, hogy engedélyezem-e, így egyelőre nem tudom, hogy kell, majd megnézem. :)
Ez igen!
Már látszik, hogy mennyivel szebb.
Gyógyulást!
És a felsőd milyen? Rendbe jött?
Köszi a kérdésed, jól vagyok.....az alsó szemhéjplasztikát még halasztom egy kicsit....:)
Szia Evka! Teljesen rendben van ez, csak még kicsit dagadt! Én ma vagyok 10 napos és most kezd rendeződni a dolog. Ha az én 6 napos képeimet látnád, megijednél.... Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy szuperul gyógyulsz hidd el!
Jó ez, szép ez nagyon! Kicsit dagadt még, de ilyenkor az nemhogy normális, hanem egyenesen kötelező :)
Komolyan ennyire semmi lilulás nincsen? Mekkora mázli :)
A naplódban nem akarod engedélyezni a hozzászólásokat?
És magácskával mi van ????? :)
Nagyon szépen alakul, jól látszik a felső szemhéj, már most összehasonlíthatatlanul jobb mint műtét előtt!!
sziasztok, levettem a ragasztócsíkot. Először megijedtem, mert semmi szemhéjam nem volt, majd elkezdett ereszkedni... Fotóztam. Képek a naplóban. Varratszedés kedden . :)
Hmmm...
Ez a Hifu dolog felkeltette az érdeklődésemet.
Majd a felső gyógyulása után teszek fel előtte és utána képeket. Ha egymás mellett lesznek akkor már egyértelmű lesz, hol volt a gond ;)
A gyerekeimnek egyszerűen elmondtam mit csinálnak és miért a szememmel. A cincércsáp - amit egyébként ők és a férjem is így hívtak :D - pedig a seb zárásához használt fonal vége.
Lazán vették.
Nos, akkor lehet h találkozunk, én is akkor megyek alsóra!
Ducati, te hogy vagy mostanság? Remélem gyógyulsz!
Megnéztem a képeidet. Én annyira nem láttam durvának az alsódat, de saját tapasztalatomból tudom,hogy a képek nem mindig adják vissza a valóságot.
Egy kicsit elképedtem a cincér cérnáktól! Úristen, én is így fogok kinézni pár hét múlva! Persze szebb látvány mint a monoklik, csak azon filozofáltam, hogy most ugyan mit mondjak a gyerekeimnek, mi az a madzag? Te mit mondtál nekik?
Eleve furcsa lesz, hogy már megint be lesz gyulladva a szemem, ami várhatóan újra csak és kizárólag monoklikkal gyógyul.....