Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szegénykém, nagyon sajnállak, hogy ilyen mostoha sors jutott ki Neked:)) Remélem a hasad nem lett vörös a tengertöl:)
Köszi a jókivánságokat, Neked is minden szépet és jót kivánok.
Gratulálok neked Móni! ügyes vagy hogy megcsináltattad :) jó döntés :)
biztosan tudsz majd menni dolgozni sminkben!
További gyors gyógyulást :)
Kedves Szépszemhéjú Hölgytársak! A karácsonyi jókívánságoknál nem nem tudtalak köszönteni benneteket, mert sajnálatos módon Egyiptpmban kellett úszkálnom a Vörös tengerben, és a hasamat süttetnem.
De ezennel megragadom az alkalmat, hogy mindenkinek csodálatos 2016-os évet kívánjak! BÚÉK, és jó bulit Szilveszterre!
Sziasztok,
ma volt a felső szemhéj plasztika időpontja. Már lilul is két oldal a szemem. Kedden lesz a varrat szedés. Jövő héten csütörtökön megyek dolgozni, addigra kell kinéznem valahogy. :)
Csinálok naplót nemsokára, képekkel:)
Boldog új évet kívánok Mindenkinek:)
Sziasztok!
Megint bekopogtam párotokhoz, légyszi engedjetek be. Úgy néz ki, hogy most jött el az idő, hogy bevállaljam a szemhéjplasztikát. Ma kaptam időpontot Beátától jan.5-re, a műtétre pedig febr.1., de nagyon remélem, hogy valahogy be tud előbb is tuszakolni, mert félek, ha olyan "szerencsés" leszek mint itt párotok akkor én is hetekig különböző szinekben fogok pompázni az ödémákról, puffadt képről nem is beszélve :( Jelenleg nem melózom, de febr 18-tól már igen és jó lenne ha addigra már semmi, de semmi nem látszódna!
A friss műtötteknek gyors gyógyulást! :)
Sziasztok Lányok :) remélem jól telnek az ünnepek...csomó szabimat most tudtam csak kivenni.
Anyumat sikerült rábeszélnem most szemhélyplasztikára, már a szempilláin csücsül a bőre. Mondtam neki még egy évet halogathatja, de nem fogja megúszni... hiába mondom neki, hogy nem fáj stb. be van tojva :)
Szerintetek TT csinál szemárok feltöltést saját zsírral? valamelyikőtöknek volt ilyen? állandóan ezt nézem, ha tükörbe nézek...lassan tenni kellene ellene.
Te is nekem, Cumuska, meg mindenki.
Azért jövök majd, január végén biztos. Addig is mindenkinek jó pihenést!
sziasztok,tegnap kiszedték a varratokat. Színesedésem nincs, csak duzzadt egy kicsit és ezért smink nélkül látszik a vágás is még.
Mindenkinek jó pihit kívánok! :)
Hella Csajszik!
No megérkeztem a nyaralásból, köszi a jeleket, most volt időm viszonozni.Ahogy olvasom zajlik az élet, aki túl van rajta annak gyors szépülést, aki előtte van, annak nagy drukk!
Nem tudom mikor kerülök gép közelbe, ezért már most KÍVÁNOK MINDENKINEK ÁLDOTT, BÉKÉS, NYUGODT ÜNNEPEKET!
Millió pusszancs....
Szia!
Én egyelőre annyit tudok, hogy délelőtt. Pontosan még nem tudom. Hátha találkozunk! :) Öntünk egymásba egy kis lelket..... :)
Bár most megint elolvastam az itt ajánlott linket és betojtam az alsótól, de addig felszívom magam...
Keresem a pozitív energiákat, minden rendben lesz!.....minden rendben lesz!..... minden rendben lesz!
:)
Jól vagyok, köszönöm!
Holnap varratszedés.
Már alig várom :)
Kockázat mindenben van, még egy egyszerű injekció beadásban is.
Kellő tapasztalattal (naponta végzett műtétekkel) azért minimálisra csökkenthető.