Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nagyon sajnálom hogy nem jött össze most neked ez a dátum :(
de biztosan találtok egy újat ami már tuti lesz :)
Szia Eperke!
nekem pénteken varrta a felsőt doktornő és kedden mentem hozzá botoxra, mérges és homlok
még benne volt a szememben a cérna
és így nagyon szép lett egy hét múlva az eredmény :)
Szia, attól függ. ...ha nagyon vékony bőrű vagy akkor hyaluront nem fogják javasolni. Én hallottam olyat is, hogy becsomosodik.
Persze nem vagyunk egyformák, lehet, hogy neked jó lenne.
Lehet, hogy buta kérdés:
A hialuronsavval nem érhető el ugyanaz a hatás mint a botoxxal?
Én hámlasztás után egy kis hialuronsavban gondolkoztam a homlokomba és főleg a mérges ráncokba.
42 vagyok, és eléggé látszanak ezek a ráncok.
Mi a véléményetek?
Szia,
Nekem 5 hónaponta szokta megcsinálni kizárólag a homlokom. A szemöldök felett egy részen be tudja úgy adni a botoxot, hogy megemeli egy kicsit az egész szemöldököt. Nekem is úgy szokta csinálni.
Üdv:
M.
Mit szeretnél?
facén nem talállak:(
Szia,
A szemhéjadat valószínűleg semmilyen kezelés nem fogja megemelni. Szemkörüli ráncokat lehet enyhíteni, de a logó szemhéjat csak műtéttel.
BBnél ma csúcsforgalom volt:) Varratok kiszedve, de még nem vagyok szalonképes:) a bal szemem még bedagadva, a jobb egész jó. Csütörtökön meló.
Sziasztok
Van egy kerdesem hogy akinek az arcan is kellett "valamit" csinalni nemcsak a szemhejan annak ugye az arcaval kezdik???
Lehet hogy hulye kerdes de nem tom.
Lehet, de gondolom azért, mert félnek az előítéletektől.
Sok ember szerint a plasztika még mindig egyenlő azzal, h valakit gnómmá vagy totál termeszetellenessé tesznek es el sem tudja képzelni, h "egészséges" keretek között is alkalmazható. Ez a réteg mindig is ítélkezni fog, még a nők fölött is, a pasik fölött meg pláne.
Köszönöm! :)
Sziasztok!
Hogy van a parkolás a Podmaniczky utcában a rendelőnél? Minden parkoló fizetős? Láttam van őrzött parkoló rész is. Holnap mivel érdemesebb elindulni kocsival vagy tömegközlekedéssel? Csak fél 1-re mennék addigra csak járhatók lesznek az utak, nem?
De nyugi, egyik hapsi sem vallaná be, hogy plasztikáztat :)
Örülök h jól viselted a műtétet, jobbulást!
Sziasztok! :)
Először is köszönöm a drukkokat es a jeleket, nagyon cukik vagytok. Jó kis csapat van itt. ;)
Túléltem a dolgot; csak megerősíteni tudom azt, amit a fórumon is olvastam: simán kibirható, sőt, semmit sem lehet érezni a kaszabolásból. :)
Nalam mondjuk volt egy kis extra: folyamatosan nyitogattam a szemem. Nem kíváncsiságból, csak egyszerűen mindig kinyílt résnyire. Ezzel nem tudtam leállni, állítólag valakire igy hat a lidocain. (Mas meg nem tudja tőle kinyitni.)
Az időjárás is kicsit megviccelt, talán jobb lett volna a napszemcsi helyett egy búvárszemüveg. :)
Bea tündéri és nagyon jó fej, emberileg tekintve is egy tökéletes választás.
Ma amúgy a műtöttek közül én voltam az egyedüli nőnemű. :) Pasi nap volt. Azért ez a bevallalas tőlük mekkora vagányság, nem?!?? :)
Fájdalmat nem érzek most sem, de kezdek pirulni, kékülni. Bea jelezte is, h nem fogom megúszni...
Majd vmikor felpattintok egy fotót is.
Kedves böbike52! Köszönöm a jókívánságaidat.
Örülök hogy segíthetek, segíthettem! A fórum azért jött létre hogy tapasztalatainkat megosszuk, ezzel támogatva egymást.
Szépségünk, fiatalságunk, egészségünk megóvása testileg-legkileg folyamatos munka, ami inkább egy életmód. Örülök, hogy ilyen jó kis csapathoz tartozom! :) /ez vonatkozik az arcfiatalítás fórumhoz is, mivel sokan itt is, ott is vagyunk azért írom/
BUÉK csajok!!!
Na most csütörtökön végre tényleg eljutok (remélem ) Paput doktor Úrhoz. Írok majd mit mondott :)