Szemhéjplasztika (beszélgetés)
:)
Lent vannak a ragtapaszok. 😰 Hol az egyik. hol a másik szememnél próbálkoztam ės másfél óra alatt többször is megállapítottam, h nem silány minőségűek ezek a ragacsok. :D A vágás helye nem annyira borzalmas és nem vérzett sehol. Az összkép még elég gáz, kicsit sárga a szemem alatt és ezért pont ugy nézek ki, mint aki 2 eve nem aludt. :)
Leszedted a korábbi képeidet?! Le akartam csekkolni, hogy miről beszélsz, mert teljesen világosan emlékszem, hogy a felső-s képeidnél, pont azt néztem mekkora mákod van, hogy alul rendben van a szemhéjad. Nyilván van mit kivágni, ha Bea elválalt, de hogy annyira gáz lenne azt nem hiszem.
Hát engem úgy kalkulált be (vagy sem), hogy jan 18-tól jan végéig valamelyik szerdára próbál berakni műtétre. Lehet hogy rá kéne írnom megint egyet, mert ezt december 31-én este n9-kor írta, azóta semmi.
Nekem is nagyon bevált a botox. Négyszer kaptam az utóbbi két évben (félévente egyszer) a homlokomba a vízszintes ráncokba és a mérgesbe, gyönyörűen kisimult lettem tőle. Az utolsó adagot tavaly júniusban kaptam.
3 hete voltam BB-nél, szerinte egyenlőre botoxra nincs szükségem, mert szép sima a homlokom. A mérgest - aminek a mélysége töredéke a kiindulási állapothoz képest - hiarulonnal töltötte fel most. 8-10 napig csomós volt, de aztán kiegyenlítődött a felület, teljesen elégedett vagyok vele.
Annyira cuki vagy :) imádom hogy ilyen jó a kedved és vígan tűröd a gyógyulást!
A humor is és a poénos jókedv is gyógyír :)
holnap ügyes legyél a ragasztó levételnél, szép lassan csináld
Holnap en is neki esek a tapaszoknak. :)
Csajok,volt köztetek olyan, aki egyből sárga lett? Azt hittem, h a sárgaságot minden esetben kek-zöld foltok előznek meg. Nalam a sötét színek kimaradtak, de a sárgaság megérkezett. Nem annyira látszik, csak bizonyos fényviszonyok mellett.
Én is ugyanígy voltam vele, külső szemráncba kaptam és eltorzult plasztikfejem lett. Ez már több, mint egy éve volt, de az eredeti ráncos-mosolygós szemem még mindig nem kaptam vissza. Szerintem nálam bizonyos izmok végleg elsorvadtak.
Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy ki kell próbálni.
Érdekes, hogy ez is mennyire változó egyénenként. Én utáltam az összes botox-kísérletet, különösen azt, amit a külső szemráncokba kaptam, mert a mosolyom is megváltozott, olyan fura plasztikfejem volt egy pár hónapig. Nem mosolygott a szemem, hiába nevettem teli pofával. Fényképeken tűnt fel, hogy te jó ég, ez meg ki!
A mérgesbe kapott botox jó lett volna, csak éppen egy jókora puklit varázsolt valahogy a szemem alá, aminek a helyén egy árok maradt.
Szóval 40 felett "kell" vagy sem, én asszem nem kérek többet :)
Na,ez jó hír, szuper! Igen, lehet, hogy csak a szép új felső miatt tűnik most táskásabbnak az alsód. Tény, hogy ez nálam is fennáll, bár egyébként is annyira gáz hogy mindenhogy gáz! Remélem, már nem sokáig!!! :) Te mikor is mész?
A sokszori időpont változtatásban pedig nekem is van részem, de Bea rendkívül rugalmas és segítőkész volt, bár pillanatnyilag több szék között is a földre ültem.... Igen, türelem és hajrá! ;)
Hát ez az....
De száz százalékosan sem szabad elítélni, mert mindenkire máshogyan hat.
Kiss Ildikó pl. gyönyörű, bár gondolom nem csak a botitól. :-D
SZIA onebor
lejebb írtam hogy tavaly februárban kaptam botoxot ---- deeeeee én szerintem nem mondhattam el hogy húúú de szépen kisimított , ráadásul 2-3 honap alatt fel is szivodott , Mondjuk akkor azt egy bororvos csinálta , most pedig plasztikai sebész fogja csinálni ,,,, aki szintén tolt hyaluronsavval is amit szintén ki fogok probálni. AZTáN majd leírom mi volt
udv ERCSI
kEDVES NNelly
nekem azt mondta a doktorno ha rendbejon a szemem fog kelleni botox is mert nagyon eroteljesek a mimikai ráncaim .... utoljára tavaly kaptam botoxot .de a táskás szem már évek ota jelen volt ... úgyhogy tuti a ketto uti egymást , s nem miatta alakult ki.udv ERCSI
Hát ez nem hangzik túl jól NNelli!
Én is a mellékhatásoktól tartok leginkább botox ügyben, Bár tény, hogy gyönyörűen simít. talán a legjobban, de pro és kontra én most mégis a nem botoxra szavazok.
Üdv. Hajni55 és Sugibugi85!
Én is új vagyok, néhány napja fogadtak be a lányok és jelentem nagyon jól érzem magam. Szuper kis csapat van itten!
Kedves Ercsi!
Korábban fölvetődött itt a fórumon a botox mellékhatásaként az ödéma jelentkezése.
A lényeg nagyjából az, hogy a nyirokfolyadék keringéséért az izomzat felelős, de mivel a botox pont az izmokat bénítja, így pangás alakulhat ki. Műtét után, amikor meg egyébként is duzzanat van, még inkább. Én is így jártam, és mivel nekem csak az egyik szememet műtötték, egyértelmű volt az összefüggés. A műtött szemem alatt lett egy táska.
Persze ez nem törvényszerű, nem túl gyakori, de lehet ez is az oka.
Köszi Mókus! :)
Lehet, hogy hiányozni fognak holnaptól a tapaszok. :D Még csak nem is kényelmetlenek. :)
Igen jól emlékszel :-)!
És a fent maradó rövid tapaszokra pedig nem kell tenni, pont azért, hogy ott maradjon varratszedésig ha egy mód van rá. Tehát ezt is jól tudod :-).
Hajni, a hétfő után még biztosabb leszel a dolgodban Beával kapcsolatban. ;)
Lányok, holnap reggel kell leszednem a hosszú ragacsokat. Bea azt mondta, hogy addig ne, csak közvetlen előtte kenjem be a szemkrémmel, hogy könnyebben jöjjön le a ragacs. Utána pedig a vágásokra használjam napi 2-3x.
Jól emlékszem, így kell?
A rövid ragtapaszokra (amik fent maradnak) ugye nem kell tenni a szemkenőcsből?
Teljesen rendbejött igen :-)! Annyi, hogy alul azóta kicsit táskásabb, illetve lehet hogy csak jobban látszódik a szép felső miatt, ezt nem tudom eldönteni, de mindegy is, mert hamarosan túl leszek/leszünk azon is ha minden jól megy :-).
Fú! 5X változott az időpont tényleg? Hát akkor nagy őrültekháza lehet most Beánál tényleg! Nem baj. Előbb utóbb sorra fog mindenki kerülni, várnunk kell türelemmel természetesen. Addig bíztatjuk egymást és hamar eltelik ez a kis idő.