Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Pont néztem a naplód, gratulálok! túlvagy a varratszedésen :)
á! egy kis botox :) szuper jó lesz :)
nekem most két napos, kezdem is érezni
Sziasztok, túl a varratszedésen (egy kis plusz botox a mérges ràncba) - elégedett vagyok és BB nagyon helyes!
Reméljük jó passzban lesz...
Köszönöm!olvastam,tényleg ilyen,nagyon jó orvos,talán a legjobb,,,bár engem 1 életre eltol:(de ha jó passzban van,ha jól csinálja:)))szuper leszel.
Beengedlek es olvasd el a benyomasom😊
Miért Ő?
Ha kifogod jó napját, jó is lehet:)))))
Tedd fel ezt a kérdést az arcplaszt. fórumon is. Egy pár lánynak nagyon elszúrta a szemét.
Sziasztok, Tiszike mondta nezzek be ide...Nekem ugyan has-es mellplasztikam lesz egyutt (legalabbis igy tervezem), azt hallottam, h rossz velemennyel vagytok Tizedes doktor urrol. Elmondanatok miert?
En eddig csak jot hallottam rola....
Ma megyek az elso konzultaciomra, meglatjuk, milyen benyomasom lesz. :)
Szia! elküldtem doktornő elérhetőségét priviben
pont ma voltam nála botoxon, nem került szóba hogy szabira menne
írj neki üzenetet, biztosan sikerül vele egy időpontot egyeztetni :)
Sziasztok!
Szeretnem ismet a segitsegeteket kerni. Privatba elkuldenetek a Bea elerhetoseget, esetleg e-mail cimet, hogy egyeztessek vele idopontot konzultaciora? Az aktualis tarifajat alsora, felsore, valamint van-e valakinek infoja arrol, hogy nyaron mikor lesz szabadsagon?
Koszonom!
Köszönöm, hogy beerisztettél:) Futok cicisbe és azonnal belegagyogok:)
Szia! Jelentkeztem a naplód olvasására,beengedsz??? Köszi és gyors gyógyulást!!!!!
Természetesen beerisztettelek a másik naplóba is :)
Ok, megbuheráltam, most már hozzászólhatsz a cicishez is, bocsi :)
Szia! Jentkeztem a naplód olvasására, köszi, ha bengedsz. A cicisnaplódhoz nem lehet hozzászólni, peddig nagyon szerettem volna:)
Sziasztok !
Raktam fel 2,5 hónapos képet , kiváncsi lenék a véleményetekre.
Én nagyon lassunak találom a gyógyulást, a többi naplót látván .
Az is normális, hogy szivárog a hegből valami cucc? Nekem zsírnak tűnik...
Köszönöm szépen a biztatást mindenkinek! Átállítottam a naplót, szerintem most már hozzá lehet szólni. Remélem. Ma állat nagy dudorokkal keltem, de napközben valahogy lement. Király. Azért örülök, hogy holnap még itthonról nyomom, mert a szemem hamarabb elfárad.
Szia Vaarenyka!
Én értem miért csináltattad meg. Nekem ugyanilyen volt műtét előtt. Az első napi képeid is szinte ugyanolyanok mint az enyém volt. Állítsd be, hogy hozzá tudjunk szólni a képeidhez.
Gyors gyógyulást kívánok és hidd el ez lesz az egyik dolog az életedben amit soha nem fogsz megbánni.
Köszönöm, hogy beengedtél.Mielőbbi problémamentes szépülést kívánok.
Gyors gyógyulást!a vérzés miatt ne aggódj, akkor kisebb az esélye a lilulásnak ;) nekem az egyik szemem jobban vérzett, azon alul nem lett monokli.Pihenj sokat!
Sziasztok! Sikeresen túléltem a dolgot, talán csak arra nem számítottam, hogy vér csordogál majd a szememből utána, de ez inkább csak gyakorlati probléma volt. Napló indítva! Biztos menet közben rengeteg kérdésem lesz!
BB drnő! Jelentkezz be naplókba sokunknak segîtett :)
Engem is BB műtött így én is őt ajánlom :)a link amit bemásoltam az segíthet,de a naplók nézegetése tud igazán :)
Szia,itt a hoxán van egy klssz kis összesítő:
[link]
B.B. doktornő ! Itt többen is nála szépültünk
Sziasztok!
Szemhéjplasztikára készülök...tudnátok ajánlani egy ügyes kezű orvost?
Köszönöm szépen előre is!
BB mennyiért szúrja a botoxot?nem tudja vki?
Csajok ! aki volt már mellplasztikán,ahhoz képest a szemhéjplasztika semmi....se fájdalom, se kényelmetlen alvás....
NO PARA !!!