Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Akiknek könnyezik meg viszket napközben a szemük valószínűleg száraz. Ez pl lehet hogy műtét után kevesebbet pislog az ember. Aztán műtét után sokan nem tudjuk az első napokban tökéletesen becsukni a szemünket ezért este éjjel ki tud szárad. Ezért a szemcsepp nagyon fontos. Aztán mivel vesznek ki bőrt akár felül vagy alul vagy mindkettő a nyitottabb lesz a szemünk nagyobb részen párolog el a nedvesség ami a szemet nedvesíti. Ez lehet akár 1mm vagy kevesebb de a szervezet nem tud olyan gyorsan reagálni és beállítani hogy ugyan úgy nedvesítse a szemet mint előtte. Tehát nekünk kell egy ideig pótolni mű könnyel.
Éjjelre lehet venni pl szemgélt ami sűrűbb mint egy szemcsepp .Genteal szemgél de csak éjjelre. Meg sok omega 3 vitaminokban gazdag ételeket kell enni. Vagy egy omega3 vitamin kúrát csinálni. Béresnek is van ilyen. Most hirtelen nem emlékszem a pontos nevére. 2-3 hónapig szedni.
Persze nem mindenkinek lesznek ilyen problémái de jobb felkészülni.
Èn ajánlom az èn műtő Dr.omat. Dr.Vincente Rodrigot. Nagyon jo szakember. Ha valaha valamit szeretnek..marmint valtoztatni magamon csak hozza
mennek ..
Sziasztok, a segítségeteket szeretném érni.
Olvasgatlak egy ideje benneteket, de még mindig nem tudtam dönteni, hogy hová menjek szemhéjplasztikára. Konzultáción jártam TT-nél, és egy munkáját láttam, sajnos engem nem győzött meg. Krasznai doktor munkáját láttam, az tényleg csodaszép volt, de az ára is olyan. :( Akik nálam képbe kerültek Jósvay doktor, Sashegyi doktor, és esetleg Papp Ildikó, vagy BB. Tudnátok információt adni, és főleg képeket mutatni, akik náluk jártak? Cserébe nagyon szívesen segítek nektek saját tapasztalatból mellfelvarrás és hasplasztika témakörben akit érint. Nagyon szeretnék már dönteni és megcsináltatni, túl régóta rágódom már a témán, de nem tudok dönteni. Kérlek segítsetek! Előre is nagyon köszönöm!
dolce75! Tegyél már fel egy kisminkelt fotót is. Írtad, hogy már sminkeled a szemed, csak ide nem raksz fel, hogy lássuk a hibákat.
Nagyon jó lenne látni, hogy milyen a szemed szépen kisminkelve, bár mi így is dicsérjük.
Értem, hogy el vagy keseredve, de nem jó csak a hibákat látni. Másnak sem szép műtét után, de kialakul, főleg ha már tudják sminkelni.
Ezzel nem akarom elbagatellizálni a gondodat, inkább nyugtatni szeretnélek.
Nem idetartozik..
De megkerdem..
Tegnap kaptam meg a masofik HPV elleni oltasom bedagadhat a helye? Tegnap meg semmi baja nem volt😢
Azt hittem alsó is volt , bocsánat
Összevarrta és vmit làtott még amit korrigâlt!
Mi konzin sokat beszélgettünk, ott elmondta h van zsírfelesleg is, azt is kiveszi, nem csak a bőrt! Részletesen elmondta és elmutogatott mindent előtte is!
Neked alsó-felső volt egyben, az időben 1,5-2 óra!
Jó lesz minden hidd el:-)
Magamon a végeredmény tetszik csak a pirosság ts a heg aggaszt... de azt mondta idő :-) a bal szemet jobban meggyepálta, azt kétszer varrta
Te kinèl voltàl?