Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok!
Túl vagyok a varratszedésen.
2 pillanat alatt megvolt.
A doki nagyon fáradtnak tűnt, de aranyos volt, mosolygott is! Megbeszéltük, hogy szép lett a szemem. Mondtam, hogy elégedett vagyok vele.
Csinált nyitott-, és csukott szemes fotót is.
Elmondta a teendőket: már érheti víz, kenegessem a heget. Akár testápolóval, de NE körömvirág krémmel. A heg pirosodhat, lehet, hogy érzek majd apró csomókat, ne ijedjek meg.
1 hónap múlva kontroll.
És oda volt készítve a számla, meg a papírok. Kérnem sem kellett! Lehet, hogy a doki olvassa a Hoxát? :-)
Tetszik az új szemem -) Viszont ledöntött a nátha...pedig legkésőbb csütörtökön már akartam menni dolgozni....hát nem fogok, háziorvos kényszer pihenőre küldött -(
Uh, egyiket sem???
Plusz ha osszecsukom visszapondorodik, erdekesen nez ki
A valtozas mindig latvanyos egy szemhejplasztikanal szerintem..nálam is. Nekem az izmot huzta fel a Dr. igy a sullyedt tekintett preparalodott ...az arok meg ugy lett megoldva hogy az ott talalt meglevo zsiromat bele hordta az arokba..átcsoportositotta oda.. ahol az arok hatar volt..vagott izombol utana kikototte ketoldalt hogy ki ne forduljon..borbol meg csak 1-2 mm vagott..tobb nem volt kivagni
Valo. A dr.neve Vincente Rodrigo dr. Amerikaba is kepezte magat..ott tanult modernebb technikakat honosit meg Magyarorszagon.Nekem az erzestelenito nem fajt.. verzes minimalis mutet alatt a hegvonal mar varratszedes utan alig latszott.. zsirt nem szabad hagyni szerintem hogy kiszedjenek soha. Nekem se szedtek ki. Mivel alig volt eleve
Sziasztok.
Van-e valakinek olyan tapasztalata a felso szemhejplasztikaval,hogy oriasi a ket szemhej ive kozott a kulombseg? 2 het utan meg mindig pocsekul nez ki.
Sziasztok!
Újonc vagyok még a fórumon és a szemhéjplasztika terén is. :-) Alsó szemhéjműtéten gondolkodom, kb. márciusra tervezem a beavatkozást. De nagyon félek :-( Nagyon táskás a szemem, jó sok zsírral alatta, amit valószínűleg ki kell műteni. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, főleg a lábadozási idő és a hegképződés/gyógyulást illetően. A Halmy Csaba doktor úrra gondoltam. Mit tudtok róla? Műtött-e már valakit? Köszi előre is a segítséget!
Nem persze, nem kezdem el piszkálni.
Szerencsére teljesen száraz volt alatta a varrat. Ha nem így lett volna, hívom azonnal a dokit. Egyébként a szemzugomat nagyon szekálta, de ha nem jön le, ezt az egy napot igazán kibírtam volna.
Nyugi, nem fogsz kikapni. Amikor én mentem varratszedésre hárman várakoztunk, s kettőnknek egyáltalán nem, egy hölgynek pedig félig volt csak fenn a ragasztócsík.
Nekem is teljesen száraz volt alatta a varrat, nem okoztam semmi bajt. Nem rángattam, de belelógott a szemembe. Ráadásul a belső szemzugomat annyira irritálta, hogy állandóan váladékozott. Amikor lejött, utána kezdett ott is gyógyulni. Persze nem kell utánozni engem. De ha magától lejött, biztosan nem okoztál semmi bajt te sem. Holnap varratok nélkül könnyebb lesz megint egy fokkal. 👍
Vissza, de nagyon debilbek ereztem magam ugy , hiaba a napszemcsi.
Hat csak annyit mondott somolyogva hogy 100-bol egyszer esik le..
De hat nagyon vigyaztam ra, ugyh felelmem nem vilt ezzel kapcsolatosan.
:-)
Pedig te még vissza is ragasztgattad))
Mit mondott?
Csaltam egy kicsit :-) De a tapasz bátorított! :-)
Ott kérlelt, könyörgött, hogy szedjem már le.
Végül megsajnáltam :-)