Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Feszito erzes nekem is volt de ennek el kell mulnia .. hu nagyon drukkolok.
Jaj elhiszem nagyon rossz ez ..hegekre ha zartak teljesen probalhatnal dr.Theisses koromviragkremet..hm?? A koromviragkrem jo ám ilyesmire
Az is el fog múlni neked,nekem az most javult.Veszek akkor egy olyan krémet..
Ez a Cicaplast mégis jó, nem attól könnyeztem, halványítja a pirosságot, a heg szépen gyógyul, de a feszítő érzés belül változatlan.
Nem parázom(mèg) de ...de már szeretném ha elmúlna a piros szemhéjam és a hegeim is halványulnának..
Arra számítottam h varratszedés után pikk-pakk minden elmúlik:-)
Már mennék vissza edzésre és egy jó kis kozmetikai kényeztetést is bírnék..
A sminkelésről nem is beszélek
Mindenkepp elfog mulni neked is..csak ne idegeskedj
Biztos elfog: nekem is:-) ez benne volt a pakliba,hogy jöhetnek ki ilyen csomocská,,,
Nem logikus hogy annyi folyadek egyszeru maszirozastol csak ugy muljon hogy ide oda van tologatva benne a viz.. s reg megkene neznie mert mi van ha a vizbol surubb allagu folyadek lesz.? Most nem a szivbajt akarom radhozni.. csinald amit mond de azet en ugy bemennek hozza mint a pinty a helyedbe..
Szabad kèrdezni ki műtött tèged?
1. telefonon csak az asszisztense érheto el :(
2. most kedden írtam neki mailt, kuldtem fotot. Arra kaptam a lenn írt választ :( szerintem várok keddig és ha nem változik, írok ujra, hátha megesik rajtam a szíve :( :( :(
Jajj Te szegeny! Remelem rendbe jossz hamar!!! Ne aggodj, kizart hogy igy maradj!:-) probald meg lekotni magad, ne gorcsolj ra, az ido hamar elrepul, mint tudjuk :-( :-)
Egy honap ilyen esetben szerintem sok. Hivd fel mond meg neki szeretned ha megneznè..s bemesz hozza..Engem elso heten varrat szedes elott egyszer oda
hivott hogy megnezi a varrat maradt aztan varratszedes utan.. ketnapra meg multheten.. Nem en akartam mutogatni..Ő mondta most ott van rendelesen menjek be..Ám oda kene menned..s mondani doki valami nem ok.. nem kell szegyelni. ..a tukrot szerintem meg nenezd allandoan..mert kikeszited magad..
...azt teszem :) már fekete nadálytos kenoccsel is :)
a gond csak az, hogy a kontrollig még van 1 honap....ha legalább vmit javulna...már totál fuggo vagyok, folyton ezt nézegetem, nem tudom :(
☺..jaj szeeegèny...
Valamit kezdenie kell vele..semmikepp ne engedd magad ám letazni .. addig el se gyere onnan amig nem ajanl fel valami megoldast. Jo nèznènk ki ha ìgy hagyna..mar bocs
...na most megnxugtattál:) :) :) hogy lecsapolnak :) :) :)
Mutet ota talan nègyszer masziroztam..kontrolon voltam bő egy hete akkor a dr.is megmutatta hogy kell..ujad rateszed s ovatosan ugy hogy fajdalmat ne erezz korkorosen..èn kètszer ramasziroztam s ket napja
eltunt..laposra kell maszirozni ha tudod.ha neked laposra nem megy akkor annyira csinald amennyire megy...ès hat ne jojjon mar ki mèg több basszus..ha nekem elmulik..neked is el kell hogy
muljon.
Koszonom..hat nekem inkabb a mèlybe tette helyre a szemem alatt Dr.Rodrigo ami szet volt ott csuszva .. az izmot huzta fel azt mondta..meg mit tudom èn..mit csinalt de nincs olyan sulyedt tekintetem. A borbol csa 1-2 mm ert vagott nem sokat.
Te hogy masszírkáztad a csomócskát?
Nekem is van és meg jött is mellè:-
Kenegesd .
Biztos hogy el fog múlni, neked is több idő lesz a gyógyulas , mint ahogy nekem is!, de minden okè lesz!
Biztos hogy nem fog igy maradni..attol nefelj..erre maganak a dr.odnak kell majd megoldast talalni. De ne teremtsd meg magadban ezt az " igy maradokot " ...az nem hinnem hogy jo..jozan paraszti eszemmel arra tudok gondplni hogy egyszeruen lefogjak csapolni onnan egy tűvel miutan megvizsgaljak az állagat s ha csak viz van ott akkor lecsapolja ? Mert szerintem neked ott gyult ossze egy ponton.. De nem marad igy ok?
Szia! Még csak infógyűjtési fázisban és dokikeresőben vagyok, a te orvosod a Sopronban dolgozó Dr. Kovács Ferenc?
Haliii, beengednél légyszi a naplodba?
...hogy még korán van, csak 6 hét után lehet majd értékelni...krémezzem, masszírozzam...persze hogy konkrétan hogyan,milyen irányba stb., vagy hogyan ne, azt nem :(félek, nagyon félek hogy ez nem csak odéma és hogy így maradok....néztelek:)neked tok szép, sima lett!
Szegenykem.. ez olyan hihetetlen.. jo soka tart de azert nem marad igy ne felj.. lehet neked nehezebben megy le?! Azert a calcium pezsgotablettat probald ki lègyszi
De hogy a fenebe ..basszus? Igyal calciumot en pezsgotablettasat ittam..doki mit mond erre?
Jo neked, nekem az odémám 10 napja változatlan :(
😂😂őszinten fogalmam sincs..bar a dr.Rodrigo azt mondja 1 -2 honap alatt elmulik ..en 3 hetes vagyok.. adja isten hogy a kozelgo egy honap miatt mult el. Amugy tegnap a kiselefant nagyon èdi volt.Legszivesebben eloptam volna otthonra 😂❤💞❤💞🌞🌞