Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Varratszedes után sokkal jobb lesz. Ez a damil szerű valami amivel varr nagyon kifeszíti a szemet hogy szép egyenletes legyen majd a heg.
Optive plusz a legjobb szemcsepp.
Sziasztok!
Volt valakinek szemtöltése hyaluronnal? Érdekelnének a tapasztalatok. Olyan sok doki csinálja már, ki a jó benne?
Köszi
Igen, csak akkor nem volt rá keretem :) azt mondta BB hogy bár nincs még sok bőrfeleslegem de műthető, mutatott fotón egy hasonló szemű pácienst előtte-utána képpel, nagyon szép lett a végeredmény. Közben bejött ez a plasmage és elgondolkodtam rajta mert nem akartam kés alá feküdni ha nem muszáj + a plasmage-ról azt írták a szem alatti részt is lehet vele kezelni, és nekem ott sem ártana egy kis feszesítés. De most meggyőztetek hogy a plasmage nem éri meg.
Köszi, megnéztem, a szemed alatt látok némi javulást, de tényleg nem sokat segít... Biztos, hogy akkor én nem vágok bele. Szurkolok hogy a mostani műtéted jól sikerüljön és nagyon szép legyél! Bár ahogy olvasom Borosnál jó kezekben vagy:)
Sziasztok! Tudja valaki, hogy lehet beállítani, ha valaki hozzászól a naplómban valamihez, vagy esetleg itt válaszol egy bejegyzésemre? Az új üzenetről jön értesítést és arról is, ha valaki befogadott a naplójába. A többiről nem lehet?
Most már tudom, megnéztem a naplód 😉😊
Azóta javult a látásom. Remélem már így marad. Elég ijesztő érzés volt. Beszéltem is a dokival, azt mondta ez normális és hogy csepegtessek. Szóval most türelmesen várom a szépülést :-)
Szia! Én voltam. Nekem nem használt, bár nálam sok volt a felesleg. Nézd meg a naplómat. Kis bőrfeleslegre talán jó lehet...
Ne aggódj a látás miatt. Nekem se záródott pár napig rendesen a szemem. Én legalább 2 hétig homályosan láttam, de szép lassan kitisztult és újra a régi. Varratszedéskor kérdeztem is a dokit, de azt mondta el fog múlni, és hogy használjak szemcseppet.
BAFVera naplóját is nézd meg.
Gondolom, hogy arról lehet szó. Na majd kikérdezem részletesen, mert érdekel, hogy milyen mélységig mászott bele a szemhejba.
Én is rosszabbul láttam, a tapaszok, duzzanat miatt. Nekem nem könnyezett, és rendesen záródott. Igaz jobb oldalon én, is úgy éreztem, hogy az hamarabb nyílik.
Bálint doktornőhoz készültél műtétre.
Januárban azt mondta, hogy jó lenne neked?
Sziasztok, Faludi Péter csinált már valakinek plasmage kezelést? Megéri? Gondolkodom rajta de ahhoz túl drága hogy esetleg semmi eredménye ne legyen... nincs nagy problémám egyelőre csak szem alatt és felett némi korral járó bőrfelesleg, amit szívesen eltüntetnék, de a szemhéjplasztika nekem még korai lenne. Köszi!
2. éjszakán túl vagyok, talán kicsit jobban záródnak a szemeim. A bal egész jó, de a jobb az még mindig eléggé feszül, illetve azzal per pillanat rosszabbul látok. Ha letakarom a bal szememet, akkor olyan érzés mint amikor könnyes valaki szeme és emiatt homályosabb a látás. Aki túl van rajta tapasztalt ilyet? (Amúgy mindkét szememmel tökéletes a látásom, tehát nem ezért van.) Lehet, hogy az ödéma nyom valami látóideget? Fájni nem fáj amúgy, csak nem tudom kell-e aggódnom...
Szerintem túl sokat vett ki belőle, nagyon mélyre behúzta a szememet, oldalt viszont sok felesleg maradt.
Persze hogy rövidül, vett ki belőle.
Ezért mentél, ez volt a cél 😉😊
Hupikék nek van kicsit egzotikus szeme. Őt is boros csinálta. Gyönyörű. Egyik legszebb munka
Engem se vállalt el több mint 2 évig. Aztán végül megcsinálta. Nem mindenkit műt meg. Ha úgy látja hogy nincs szükség . Az ázsia szemeket teljesen máshogy csinálják. Lehet hogy még nem is csinált valószínűleg nem rajtad akarta kipróbálni.
Sziasztok,
én tegnap voltam Boros doktorúrnál konzultàción. Felső szemhéjplasztikát javasolt, valójában emiatt is mentem hozzá.
A rendelő nem egy no.1., viszont doktorúr kedves, mindent elmondott, mindenre válaszolt.
Nov.25-re kaptam időpontot műtétre.
Szerintem nem egyen szemeket csinál, mert mindenkinek más a szemformaja. Az ázsiai nők arca teljesen más, mint az europai nőké.
Sashegyi doktort próbáld. Úgy emlékszem az ő honlapján olvastam, hogy tanulmányozta az ázsiai nők arcát.
Volt már itt elrontott munkája, de az lehet alsó volt.
Mivel traumatológus, nincs elég gyakorlata a plasztikai sebészetben, de nem tudok mást, aki foglalkozott külön az ázsiai nők arcának felépítésével. Hátha megtudja csinálni.
Nem, én még előtte állok 😊
Csak eszembe jutott, hogy azzal én jobban pihenek.
Nekem nem nyílik ki, mégis jobb.
A seben végül is ott a tapasz.
Van itt azsiai lany aki itt csinaltatta a szemhejat? En ket eve vtam borosnal, de o nem vallalt mert hogy nem biztos h olyan lesz mint amilyet szeretnek. Ugy latszik h o is csak egyen szemeket tud csinalni.
Sziasztok!Szemhéjplasztikára(felső)készülők Boros dokihoz nov 10 - re kaptam időpontot konzultációra.Addig is szeretnék tájékozodni, előre is köszönöm annak aki segít ebbe.
Téged Boros doktor operált ugy-e?