Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Megnézném én is ha lehet.)
Miért volt szükséged korrekcióra?
Sziasztok. Nemrégiben regisztráltam és 3 napja túl vagyok a felső szemhéj korrekciós műtéten. Köszönöm szépen mindenkinek aki beengedett a naplójába. Én is csináltam naplót, ha valaki szeretné megnézni szívesen beengedem :-)
A fogazott szálas sztorit átvittem az arcfiatalítás csoportba, hogy ne itt "raboljam a karaktereket" :-)
Sziasztok!
Van valaki, akinek szemöldök és/vagy halántékemelése volt és elégedett az orvossal?
Nagyon kíváncsi vagyok a fogazott szálak hogy válnak be.
Túl vagyok a varratszedésen. Nem volt vészes. Naplómban van fent friss kép.
Kértem fogazott szálakat is. A szám melletti megereszkedés miatt. Ma csak hanyatt feküdhetek, ill. nem lehet enni. Még jó hogy ettem valamit előtte :-) Erős mimikát is kerülni kell. Picit fájt, de a műtét előtti szurikhoz képest semmiség volt.
….hát én köszönöm szépen.. nekem a szemem a bizonyiték igazábol ettöl a Dr.tol úgyhogy ..semmi kétségem nincs Rodrigo Dr.al kapcsolatban. ..oszintén szólva rajta kivul senki másnak nem engedném meg hogy az arcomat felvágja szikével..
azt hittem anno én is olcsóbban megúszom...de nem... és még nincs vége...szerintem akik itt vannak mind igényesek, a végén legtöbbünk rájön ahhoz amit szeretnék látni nem elég egy sima kis minilifting.
Valaki külföldre jár képezni magát dicséretes, de önmagában nem elegendő, mert nagy kérdés mennyire meri használni, milyen esztétikai érzékkel rendelkezik, elég bevállalós-e valóban annyit húz amennyit konzultáción megbeszéltetek...
Nagy kalappal és veled izgulunk!!!!! :)
persze írj nyugodtan :)
Sok-sok nem okos dolog van amit idefirkálsz. Pont nem veled fogom megbeszélni, hogy mikor készültek a képek, he-he :D Te viszont pont olyan vagy mint az adatlapodon a kép :O
Elhiheted nekem èn is szetettem vilàg èletembe biztosra menni .. s ha ez a doki ennèl az összegnèl is többet kèrt volna akkor azt is kifizetem neki.
Ìrtam neked privatba jó?
Valószínű hogy màshol ezt a beavatkozast olcsobban is megkapnàd..de itt azt is meg kell fizetni hogy ez a doki az első X mittudom èn hàny legjobb plasztikai sebèszek egyike ..és kèpezi magàt állandóan..Amerikàba is..olvass utàna ha èrdekel.😊
átlagkeresetből élek, mint sokan itt... viszont azt mondom, hogy biztonságban vagyok és azt kapom amit megbeszéltünk a konzultáción akkor spórolok tovább és megfizetem, max félév -év múlva megyek. Egy jó műtéti eredmény nem 1-2 évre szól
Nem okos dolog ide ilyesmit ki ìrni talàn
😀 bocs de ez nem publikus..szerintem😂😂
A minilifted mennyi lesz?
Az adatlapodon lévő fotón nem úgy látom, hogy felülről elég zsírt szedett volna ki neked BB. 😊
Megtudod nézni December18 alsó szemhéjplasztikajat az előző profilján, Januar 5. Korábban á betűvel írtam, azért nem adta ki.
..mivel az àrok jo 85 % ban elünt ìgy azt mondom èn is amit te..hogy megèrte az àràt 😉
Ha ez ilyen jó lett akkor meg is érte az árát :)
Az àrok igen főleg genetika szerintem is .Van akinek soha nem lesz àrkos a szeme van akinek meg mar 10 en X évesen àrkos
Azt mondja igen ..3 hèt pihengetősdi
1000 euro volt az also szemhèjam.Rodrigo Dr.nàl kb ilyen árak vannak.Műtét után azonnal nem engednek el..ès kérdezni is szabad műtèt utàn
jól tetted, hogy 3 héttel számolsz, biztos, ami biztos...annyi minimum szükséges.
azta de örülök... mindig jó hallani ilyet :)
nekem is ott az "árok" nem jelentős, de zavar :( annyira "mániámmá" vált, hogy figyelek fiatalt, öreget, megállapítottam hogy genetika, mert egész fiataloknál is látni. Mennyiért csinálta?
Oh èn is..de màr mindent elintèztem arra a 3 hètre amig làbadozni fogok.Majd az elötte utana kèpet felteszem ide. 😀ok. . 42nap még
Kíváncsian várom az új beavatkozásod. De majd csinálj képeket légyszi
Legutoljára itt írtam róla. Pár napja.😀